Loungewear & joggeri, cele mai confortabile haine pentru un Crăciun inedit în 2020

Femme Luxe
Share the joy
 • 81
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Loungewear & joggeri, cele mai confortabile haine pentru un Crăciun inedit în 2020

Hey ladies, iată-ne aproape de Crăciun!
Cine ar fi crezut că anul acesta se va rostogoli ca și cum nu a fost. Desigur, acum în față unor sărbători cum nu am petrecut niciodată, ne întrebăm ce modalități există de a face față cât mai comod momentului istoric în care suntem implicați și cum să sărbătorim Crăciunul 2020 într-un mod plăcut și original.

Cea mai mare obligație care ne revine este să rămânem acasă pentru a evita răspândirea blestematului de virus. Iar pentru a face așteptarea mai plăcută, eu am pregătit un plan de frumusețe pentru fiecare zi a vacanței de iarnă și îmbrăcată într-un Loungewear draguț, intenționez sa-l urmez pas cu pas.

Voi știți că pentru mine îngrijirea personală ocupă un loc important în viață mea de aceea vă invit și pe voi să profitați de ocazie pentru a crea toate acele măști pe nu aveți niciodată timp să le faceți și să va îngrijiți părul și pielea cum nu ați făcut-o niciodată.

Apoi vă puteți petrece timpul creând propriul calendar de exerciții pentru a rămâne activ în cadrul celor patru pereți, departe de pârtia de schi și de bulgăreală în zăpadă. Pe scurt, opțiunile sunt nenumărate și doar imaginația și atitudinea ta poate trasa limitele. Prin urmare, îți ofer un sfat: îmbracă-te ca și cum ai aștepta pe cineva în vizită, aceste Lounge Set de la Femme Luxe sunt perfecte, stabilește-ți o rutină care te va scoate din zona de confort și deși poate fi dificil la început, urmează-o, vei descoperi că are multe beneficii și mai ales te poate ține departe de bucătărie și de inutilele calorii cu gust de cozonac, sarmale și turtă dulce.

Joggerii – Pantaloni comozi pentru Gym sau pentru stat în casă

White & Black Marble Print Joggers

O opțiune bună pentru a face acest lucru este să te îmbraci comod, dar totuși destul de frumos încât să te simți bine în pielea ta. Evident poți continua să cumperi haine online! Și eu fac la fel și site-ul Femme Luxe e unicul site de unde mai comand haine pentru că sunt de calitate și mă înțeleg bine cu materialele lor. În plus ajung în mai puțin de 2 săptămâni.

De la seturile Loungewear de tricotaje moi și pantaloni tricotați la treninguri la modă, colecția de haine Femme Luxe este superbă, perfectă pentru a sta în casă și ideală pentru a te bucura de un weekend la munte de exemplu. Eu aleg întotdeauna bumbac, dar pe site sunt și alte opțiuni pe care îți va plăcea să le porți când ești singură acasă precum acești Marble Print Cuffed Joggers.

White & Black Marble Print Cuffed Joggers

White & Black Marble Print Cuffed Joggers

Dacă sunteți în căutarea senzației de a fi îmbrăcat că și cum ai merge pe stradă, dar priviți dincolo de blugi sau pantaloni strâmți, verificați acești pantaloni delicați de bumbac. Sunt hainele cele mai confortabile! Combinați-le cu un top, tricou sau un hanorac și voila, puteți merge chiar și la Gym!

Când vine vorba de pantaloni, joggerii sunt probabil cei mai confortabili. Ambii pantaloni au elastic la brâu și șnur, astfel încât să nu ne strângă. Modelele mele au elastic și în partea de jos, pentru a nu îi târâi prin casă de parcă ar fi un mop.

Unicul lucru care nu prea îl agreez este talia înaltă care revine din nou la modă…

Blue Check Print Soft Touch Loose Fit High Waisted Joggers

Pantalonii sunt din țesătură moale de bumbac, model cu talie elastică cu șnur ascuns, buzunare discrete pe cusăturile laterale și tivuri elastice. Interiorul este moale și catifelat. Astfel dacă nu îți place să îi porți în casă, vei avea cei mai moi și mai frumoși pantaloni de pijama la fel ca acești Blue Check Print Soft Touch Loose Fit High Waisted Joggers.

Blue Check Print Soft Touch Loose Fit High Waisted Joggers

Loungewear – Relaxați-vă cu stil alegând îmbrăcăminte confortabilă pentru femei

Nu este nimic mai bun decât să vii acasă după o zi lungă și să te relaxezi în cele mai confortabile haine, nu-i așa? Descoperă colecțiile de seturi Loungewear și bucură-te confortabil de căldura casei tale. Eu am de pe acest site câteva astfel de lounge set din un fel de flanel sau tricot cu un finisaj moale și delicat care îmi oferă un confort… călduros.

Pe site-ul Femme Luxe găsiți diferite modele de Loungewear din țesături, imprimeuri și culori variate, pentru a va defini stilul de acasă.

Hainele de stradă, cele pe care le folosim pentru a merge la job sau pentru a face orice fel de task-uri, sunt în general mai rigide, foarte diferite de cele pe care le folosim pentru a dormi, care sunt mai moi, mai delicate și mai elastice, oferindu-ne libertate totală, iar pantalonii ăştia chiar sunt moi și confortabili, iar pe site sunt chiar și seturi Loungewear formate din hanorac și pantaloni.

Blue Check Print Soft Touch Loose Fit High Waisted JoggersBlack Hook & Eye Front Corset Crop Top

Mi-am luat și acest Corset Crop Top dar nu este chiar ce mă așteptam. Din cauza că îmi este mic peste sâni, partea din față se ridică, cred că trebuia să aleg o mărime mai mare. Am luat 10 și probabil că 12 UK mi-ar fi fost perfect. De moment nu știu dacă poate fi integrat într-un outfit, dar o să încerc să îi atașez o fustiță tutu sau ceva asemănător.

Femme Luxe Black Hook & Eye Front Corset Crop TopPe site au şi pe alb, dar hainele deschise la culoare de pe acest site sunt cam transparente. Totuși dacă sunteți o persoană slăbuță și vă place să vă îmbrăcați cochet, cred că acest corset poate fi integrat cu ușurință într-o ținută casual.

Black Hook & Eye Front Corset Crop Top

Ce spui de alegerile mele? Ai cumpărat ceva de pe acest site?

 • 81
 •  
 •  
 • 1
 •  

Be the first to comment on "Loungewear & joggeri, cele mai confortabile haine pentru un Crăciun inedit în 2020"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*