Director pentru o zi

Share the joy

Director dacă aş fi
La Holcim eu m-aş opri
Un sac de beton să fac
Sa-l pun bază la palat…

    Anul trecut am fost director de şantier… Da ! pe bune, parinţii mei au terminat de construit casa visurilor lor, iar eu mi-am renovat apartamentul. Eu am fost cu sfaturile … si cumpărăturile . De la primul sac de ciment până la ultima placă de faianţă… Mai greu a fost comunicarea cu meşterii: eu spuneam cum vreau eu , ei faceau cum vroiau ei … Noroc de cimentul de la Holcim că a facut treaba bună în locul lor.
   Acum când gaşca Kooperativa 2.0 se pregăteşte de vizită la Câmpulung Muscel, la fabrica celor de la Holcim, mi-am adus aminte de meşterii mei şi ce greu am căzut de acord asupra unor lucruri. Așadar potrivit conceptului Bloggers Inc, în care toți bloggerii participanti vor primi
pentru 2 zile o funcție de conducere în cadrul fabricii Holcim eu, aş vrea sa conduc departamentul de resurse umane. Ar fi interesant, dar mai ales fun pentru noi toţi sa facem parte din staff-ul Holcim.
   Mi-ar placea teribil sa ma plimb printre oamenii care au pus bazele  aproape fiecărei case din România. Să le ascult sfaturile, ideile, să văd.. să ating … să ştiu cum s-a născut cimentul. Mie imi plac oamenii, vreau să fiu tot timpul înconjurată de persoane de la care pot învăţa, pentru ca la rândul meu să pot indruma şi eu pe cineva.
   O funcţie de conducere este cea mai mare provocare de pe scara profesională. Pentru că în momentul în care ai persoane în subordine devii responsabil atât pentru ei şi acţiunile lor, cât şi pentru familiile lor , pentru că de acţiunile tale depind ei şi viitorul lor.
    Dacă eşti blogger şi vrei să vii in vizită la fabrica Holcim din Campulung poţi să primesti o funcţie de conducere in board-ul Holcim. Nu trebuie decăt să spui ce şi de ce iţi doreşti.

Be the first to comment on "Director pentru o zi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*