Campanie sociala – Fairy donează mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile

Fairy donează mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile
Share the joy

Campanie sociala – Fairy donează mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile

Întotdeauna m-am angajat în diverse proiecte mici, am fost voluntar în tot felul de campanii pentru comunitatea locală și ori de câte ori am văzut o știre interesantă am împărtășit-o cu voi. Despre multe dintre acestea am scris pe blog, dar astăzi vreau să vă vorbesc despre Campania „Fairy donează mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile”, o campanie de suflet, mai ales că printre cei care vor beneficia de mesele calde sunt și niște copii dintr-un centru de plasament din zona Rădăuți.

„Din dorința de a se implica în comunitate, Fairy susține cauze locale din întreaga țară. Prin această campanie, Fairy va face donații către Asociația O masă caldă, Organizația World Vision România și Fundația Emanuel, pentru oferirea de mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile din toate zonele țării: Maramureș, Bucovina, Banat – Crișana, Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia și Dobrogea.”

Atunci când trebuie să vorbim despre persoanele aflate în situații vulnerabile, sentimentele ne copleșesc când înțelegem adevărată amploare a circumstanțelor care le creează, cuvintele se opresc în gât, iar lacrimile transformă discursul pregătit într-o sarcină dificilă și de multe ori nici nu-l mai poți rosti. Cifrele sunt puține și reci, iar cei care se află în situații dificile sunt mulți și de cele mai multe ori complet singuri și fără niciun sprijin de nicăieri. Însă când cei defavorizați sunt copii, parcă mai mult decât oricând totul îți pare nedrept.

Situațiile în care o persoană poate deveni vulnerabilă sunt multiple. Sărăcia de exemplu este ceva aproape palpabil, care nu privează oamenii de voința sau puterea lor de muncă, dar este lipsă de elemente primare necesare vieții, precum hrană sau îmbrăcăminte și imposibilitatea de a le procura.

Femeile maltratate sau mamele adolescente au și ele nevoie de sprijin necondiționat. Însă categoria cea mai defavorizată este cea a copiilor instituționalizați, copii de vârste fragede care nu au pe nimeni să le ofere o mângâiere, să le citească o poveste sau să îi învelească seară, strecurându-le în pat jucăria preferată.

Oamenii aflați în situațiile acestea au nevoie de tot sprijinul nostru, al tuturor, pentru a putea trece mai departe, iar Fairy împreună cu Profi ne oferă ocazia să fim mai buni.

Astfel, orice produs Fairy cumpărat din magazinele Profi din întreaga țară, înseamnă o donație pentru oferirea de mese calde copiilor din Centrul de plasament Universul Copiilor din Rădăuți dar și pentru alte centre din țară.

Fairy donează mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile

Fairy donează mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile

Fairy se implică tot timpul în astfel de inițiative și cu sensibilitate oferă sprijin celor aflați în dificultate, canalizând o parte din resursele lor către proiecte de natură socială și solidară. Printre acțiunile sociale se numără și campania de anul acesta unde Fairy își propune să le asigure copiilor hrană pentru aproximativ 3 luni.

De-a lungul ultimilor ani și magazinele Profi s-au implicat activ și au întreprins numeroase acțiuni pentru a oferi sprijin diverselor categorii de persoane care au nevoie de toată grija societății. Magazinele Profi se găsesc răspândite în cartierele majoritatii orașelor și în satele din toate zonele țării, motiv pentru care se implică activ în viața  socială,  contribuind direct la evoluția comunităților din care fac parte.

Proiectele de responsabilitate socială demarate de Profi au fost răsplătite cu diverse premii de-a lungul celor 5 ani de când sunt pe piață în România. Dezvoltate prin intermediul unor parteneriate cu diverse organizații guvernamentale sau neguvernamentale, Profi este prezent cu aceste acțiuni ori de câte ori este nevoie.

Alături de aceștia,  Asociația O masă caldă, Fundatia Emanuel și Organizația World Vision România vor aduce partea lor de implicare și organizare pentru că cei vulnerabili să se simtă ocrotiți, parte din comunitatea în care trăiesc.

Fairy, un ajutor de nădejde pentru vase strălucitoare

Mecanismul campaniei este extrem de simplu și aproape că nu ar avea nevoie să fie anunțat deoarece detergentul de vase Fairy este cel mai bun de pe piață, din categoria sa și acum când se apropie sărbătorile, mai toate gospodinele își fac rezervă.

Totuși dacă nu ați cumpărat încă un detergent de vase, vă invit în magazinele Profi de unde vom cumpăra împreună. Intenția mea este să achiziționez în fiecare lună câte un produs Fairy și chiar îi voi invita pe toți cunoscuții să facă același lucru. În acest fel un copilaș va avea o masă caldă, iar eu voi avea cele mai strălucitoare vase spălate cu Fairy.

campanie Fairy

Fă rai din tot ce ai…

Cred că avem obligația morală de ai ajuta pe cei de lângă noi, de a le oferi un zâmbet, o îmbrățișare și un cuvânt bun, pe lângă un sprijin adaptat posibilităţilor noastre. În noi este schimbarea și trebuie să întindem mâna către ei, să-i facem să se simtă în largul lor ori de câte ori ne întâlnim, dacă le întoarcem spatele, se vor închide stingheri în lume lor tristă și rece.

Gradul de conștientizare a cauzelor sociale trebuie să ne motiveze pe toți și să ne mobilizeze să acționăm, astăzi cumpărând un detergent, mâine poate mai mult.

Nu uita ca orice produs Fairy cumpărat din magazinele Profi din întreaga țară, în perioada 1 aprilei -30 iunie 2019, înseamnă o donație pentru oferirea de mese calde celor aflați în situații vulnerabile!

Cumpără Fairy în Magazinele Profi si oferă unui copil o masă caldă!

Fairy donează mese calde

12 Comments on "Campanie sociala – Fairy donează mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile"

 1. O masa calda este foarte importanta pentru persoanele aflate in dificultati de orice fel.

 2. Foarte frumos din partea lor.

 3. O initiativa laudabila care sper sa fie un exemplu si pentru alte companii fiindca putem face mult bine punand mana de la mana. Imi plac produsele Fairy dar aceasta campanie e un motiv in plus ca sa le cumpar.

 4. Foarte frumos gestul lor, mă bucur că se mai fac astfel de campanii pentru oamenii aflați în dificultate!

 5. Imi plac produsele Fairy, iar aceasta campanie imi da un motiv in plus ca sa le cumpar.

 6. O inițiativa și o campanie foarte frumoasa din partea celor de la Fairy dar si Profi

 7. Nu am mai auzit de aceasta campanie. Este chiar laudabil ceea ce fac cei de la Fairy

 8. Ma bucur mult ca stiu ca acum cumparand produse de la ei, pot sa ajut si eu putin oamenii.

 9. Ce initiativa minunata! Desi nu prea am folosit Fairy in ultima perioada, voi merge si eu sa cumpăr unul.

 10. Chiar este o campanie laudabila. Este prima oara cand aud de acest anunt si ma bucur

 11. Super interesantă și faină această campanie! Felicitări inițiatorilor!

 12. Cristina Barbieru | aprilie 14, 2019 at 3:29 pm | Răspunde

  Ce campanie de nota 10. Noi folosim doar Fairy, asa ca de acum o sa ila chizitionam doar din Profi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*