De ce să folosești uleiul din samburi de struguri pentru ten

ulei din samburi de struguri
Share the joy
  • 23
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

De ce să folosești uleiul din samburi de struguri pentru ten

Este cunoscut faptul că diferite uleiuri ale fructelor și plantelor se regăsesc de mult timp, încă din antichitate, printre remediile naturale în ceea ce privește îngrijirea tenului. A folosi ulei din samburi de struguri ca și produs cosmetic pentru îngrijirea tenului este o practică extrem de sănătoasă și benefică pentru sănătatea și frumusețea femeilor încă din cele mai vechi timpuri.

Poate ca nu îl folosim la adevărata lui valoare și atât de frecvent pe cât ar trebui, cel mai probabil mulţi dintre noi nici nu au auzit de el sau mulţi am rămas fideli clasicului ulei de floarea-soarelui, dar e bine de știut ca uleiul din samburi de struguri beneficiază de anumite proprietăți nutriționale cu adevărat deosebite.

Uleiul din sâmburi de struguri presat la rece extra virgin Cardinal are culoarea galben-verzui deschis, cu miros fin, specific semințelor și gust ușor dulce-aromat, delicios. Uleiul de samburi de struguri este unul dintre cele mai puternice uleiuri care are rol antioxidant și contribuie considerabil la menținerea elasticității vaselor de sânge și scade totodată nivelul colesterolului din sânge.

Un alt beneficiu al acestuia este ca ajuta la prevenirea hipertensiunii arteriale. Rolul sau de protejare a sistemului circulator este unul important, mărind totodată capacitatea de rezistentă a sistemului imunitar.

Bogăția vitaminelor existente în uleiul din sâmburi de struguri face din acest produs un adevărat elixir pentru sănătate și mai ales pentru frumuseţe. Pe lângă proprietățile sale terapeutice extraordinare are și numeroase efecte cosmetice :

  • Uleiul din sâmburi de struguri este unul dintre uleiurile naturale care deține cea mai mare concentrație de antioxidanți, foarte importanți în lupta pentru combaterea apariției ridurilor.
  • Un alt beneficiu este acela că hidratează intens, faţă de alte uleiuri naturale care lasă pielea grasă, acest ulei reușește sa hidrateze intens tenul și se absoarbe compelt in piele, fără să lase urme grase, blochează apa în straturile de la suprafață ale pielii, oferind hidratarea de care are nevoie. Dacă te întrebi dacă faţa este singura zonă pe care îl poți aplica, afla că îl poți aplica pe întregul corp.
  • Refacerea nivelului de colagen este un alt avantaj al folosirii uleiului din samburi de struguri. Este știut faptul că substanța care oferă elasticitate pielii este colagenul, după o anumită vârstă aceasta substanță nu mai este produsă atât de intens de piele, aşa apar primele riduri și efectul de piele lăsată. Uleiul din sâmburi de struguri însă este foarte bogat în complexul de substanțe denumite oligomeri procianidolici cu rol în stimularea producerii de colagen la nivelul celulelor.

ulei din samburi de struguri

Aplică noaptea ulei din samburi de struguri, acesta ajută la recăpătarea supleții și elasticității pielii.

Urmele care rămân pe piele de la acnee sau pete pigmentate apărute in urma diferitelor schimbări hormonale sau a expunerii prelungite la razele solare pot să afecteze considerabil sănătatea și frumusețea tenului. Uleiul din sâmburi de struguri are proprietăți antiinflamatorii bogat în vitamina D, C și E dar și în betacaroten și acizi grași estompează cicatricile și uniformizează nuanța tenului.

La Ulei Cardinal găsești uleiul pur, obținut prin metoda presării la rece, din sâmburi de struguri romanești, atent selecționați, netratați termic sau chimic. Extras printr-o tehnologie bio unică, concepută special pentru a păstra integral toate elementele nutritive ale semințelor crude.

  • 23
  •  
  •  
  •  
  •  

2 Comments on "De ce să folosești uleiul din samburi de struguri pentru ten"

  1. Valeria Chertes | iulie 5, 2017 at 3:50 pm | Răspunde

    Esti minunat ar fi bine sa il folosim.

  2. Nu stiam ca poate fi folosit si pentru ten.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*