Bucuria Sănătății pentru Copii: Uleiul de Ficat de Cod Möller’s

ulei de peste Möller’s
Share the joy

Bucuria Sănătății pentru Copii: Uleiul de Ficat de Cod Möller’s

Ești o mămică grijulie și vrei tot ce-i mai bun pentru pruncul tău? Atunci bine ai venit în lumea Möller’s , universul suplimentelor alimentare, ce conțin cel mai pur ulei de ficat de cod din apele reci și limpezi ale nordului.

Uleiul de ficat de cod Möller’s reprezintă un adevărat dar pentru sănătatea copiilor noștri. Bogat în acizi grași esențiali Omega-3 și vitamina D, acest supliment alimentar susține dezvoltarea fizică și cognitivă a celor mici, le consolidează sistemul imunitar și le asigură sănătatea oculară. Omega-3-ul joacă un rol crucial în dezvoltarea creierului și a sistemului nervos central, ajutându-i pe copii să învețe și să se concentreze mai bine. De asemenea, vitamina D contribuie la absorbția calciului, esențială pentru creșterea oaselor și a dinților sănătoși. Cu toate aceste beneficii, oferirea zilnică a Uleiului de Ficat de Cod Möller’s reprezintă un gest de iubire și grijă față de viitorul micuților noștri.

Ulei de ficat de cod Möller’s

Ulei de peşte de la Möller’, un supliment care nu trebuie sa lipsească din dieta celor mici

Uleiul de pește de la Möller’s este un supliment care a câștigat popularitate în rândul consumatorilor datorita beneficiilor sale pentru sănătatea întregii familii, dar mai ales a celor mici. Acest ulei este obținut din cod salbatic norvegian, fiind o sursa pura de acizi grași Omega-3. De altfel, încă din 1854 generații întregi au crescut frumos și sănătos cu uleiul de ficat de cod Möller’s.

Sa fiu sinceră, chiar și eu îmi amintesc de diminețile în care mama îmi spunea că întâi trebuie să iau uleiul de peşte, apoi orice vreau eu la micul dejun… Bine, să fiu sinceră, de obicei erau clătite sau pâine prăjită cu unt și cu dulceață, dar frumusetea era ca puteam alege din toate sortimentele de dulceață pe care mama le pregătea de-a lungul verii.

Astăzi însăși uleiul de peşte este un desert delicios, sortimentul de Ulei de ficat de cod Möller’s având 3 arome diferite: de Lămâie, Mere Verzi sau Tutti Frutti, cu un gust premiat ani la rând cu distincția Superior Taste Award (2 stele de Aur Michelin din 3) de către iTQi Belgia.

Unul dintre principalele avantaje ale uleiului de pește de la Möller’s este conținutul său ridicat de acizi grași Omega-3, EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). Acești acizi grași esențiali sunt cunoscuți și pentru capacitatea lor de a susține sănătatea inimii și a sistemului cardiovascular, reducând riscul de boli cardiovasculare și de accident vascular cerebral.

De asemenea, uleiul de pește de la Möller’s poate avea beneficii pentru sănătatea creierului și a sistemului nervos, neavând nicio contraindicație, indiferent de vârstă. Acizii grași omega-3 sunt componente esențiale ale membranei celulare din creier și pot contribui la dezvoltarea funcției cognitive, a memoriei și a stării de spirit.

Fiul meu îl adora. Îl cumpăr de când era la grădiniță și varianta cu aromă Tutti Frutti este preferata lui.

Peștișori gumați cu ulei de ficat de cod Möller’s

Suplimentele cu ulei de pește de la Möller’s pot fi benefice și pentru sănătatea articulațiilor. Acizii grași omega-3 au proprietăți antiinflamatorii, ceea ce poate ajuta la reducerea inflamației și a durerii asociate cu afecțiuni precum artrita. Dar sunt excelente și pentru antrenamentele obositoare de la sala. Sa fiu sincera, mie îmi fac zilnic cu ochiul peștișorii gumați Möller’s cu aromă de Cola, fără coloranți artificiali și fără zahăr, pe care ii savurez în cate o dimineață când ma întorc de la sala, zâmbind cu nostalgie cu gândul la alte dimineți de răsfăț, când eram la mama acasă. Acești peștișori se mai găsesc în varianta cu aroma de Căpșuni sau Portocale, al căror gust delicios este dat de mixul natural de uleiuri din fructe.

Pestisori gumati cu ulei de ficat de cod Möller’s

În plus, uleiul de pește de la Möller’s, în combinație cu vitamina D, contribuie la menținerea sănătății ochilor, atât de importantă astăzi, când ecranele gadget-urilor ne țin subjugați. DHA-ul, unul dintre acizii grași omega-3 prezenți în uleiul de ficat de cod Möller’s, este un component esențial al retinei și ne ajuta vederea.

Este important de menționat că suplimentele alimentare, inclusiv uleiul de ficat de cod Möller’s, nu ar trebui să înlocuiască o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos și este recomandat să se consulte întotdeauna pediatrul înainte, dar la noi prima data chiar pediatrul ne-a invitat la o astfel de cura de pe când eram ou kinder 2 în 1 și stările de rău matinale nu mă lăsau să mă ridic din pat.

Așadar, uleiul de ficat de cod Möller’s este un supliment alimentar benefic pentru sănătatea inimii, a creierului, a articulațiilor și a ochilor, datorita conținutului său ridicat de acizi grași Omega-3. Sunt convinsă că toate mămicile vor fi de acord cu mine!

Suplimente cu ulei de ficat de cod Möller’s pentru întreaga familie

Şi tot pentru mămicile care au nevoie de extra energie, pentru a fi de 3 ori femei, dar și pentru tăticii care trebuie sa le fie sprijin și să împartă și binele (fericirea celor mici), dar și răul (nopțile nedormite, de exemplu), Möller’s are un supliment TOTAL, menit a reduce oboseala.Suplimente cu ulei de ficat de cod Möller’s

Möller’s Total este un produs inovator, care mie mi-a atras atenția. Are o formulă originala, excepțională, care conține nu mai puțin de 25 de ingrediente active, special concepute pentru a combate oboseala și a restabili vitalitatea fizica si psihica. Rezultatele se vad rapid, gratie conținutului bogat în Ginseng, Omega-3 și vitamina D. Se iau zilnic câte 1 capsulă și 1 comprimat filmat, cu o cantitate suficientă de apă. Această complexitate unică de nutrienți, precum vitaminele esențiale, mineralele și antioxidanții, lucrează în armonie pentru a susține metabolismul energetic al organismului. Fiecare componentă este selecționată cu grijă, având rolul de a reda echilibrul și a stimula rezistența fizică și mentală. Prin administrarea regulată a acestui supliment, se obține un nivel crescut de energie și o îmbunătățire a capacității de concentrare, oferindu-ți astfel resursele necesare pentru a aborda cu succes provocările zilnice.

Așadar iată un produs Möller’s perfect pentru întreaga familie, de la adolescenții stresați cu școala și temele, la mămicile și tăticii împovărați de grijile cotidiene.

Tu ai încercat vreun produs Möller’s până acum? Care este preferatul tău?

Be the first to comment on "Bucuria Sănătății pentru Copii: Uleiul de Ficat de Cod Möller’s"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*