Cum alegem o cremă hidratantă potrivită pentru corpul nostru

crema hidratanta
Share the joy

Cum alegem o cremă hidratantă potrivită pentru corpul nostru

Orice femeie își dorește o piele catifelată, curată și plină de strălucire, de aceea, din ritualul său de înfrumusețare ar trebui să facă parte utilizarea unei creme hidratante. De altfel, pielea noastră este o parte importantă a corpului care are nevoie în mod constant de hidratare. De regulă, o cremă de corp eficientă are o textură ușoară, este hidratantă și emolientă.

De asemenea, substanțele acesteia ar trebui să hrănească și să întinerească pielea, lăsând-o vizibil mai moale și mai mătăsoasă. În plus, o cremă hidratantă care asigură protecția zilnică ar trebui să aibă și un factor de protecție solară (SPF).

Industria cosmeticelor a cunoscut o revoluție extraordinară în ultimii ani, astfel că producătorii au căutat tot felul de modalități eficiente de a optimiza produsele.

Prin urmare, putem observa că, în ultimii ani, piața produselor de înfrumusețare se bucură de o extindere vastă și în mediul online.

Cum alegi o cremă hidratantă pentru corp

Alegerea unei creme hidratante pentru corp nu este chiar atât de ușoară precum pare la prima vedere, astfel că ar trebui să țineți cont de mai multe criterii în ceea ce privește procesul de selecție. Iată câțiva factori esențiali pe care ai putea să îi ai în vedere:

  1. Mirosul. Alege o cremă care să aibă un miros plăcut. De altfel, mirosul te va însoți pe tot parcursul zilei, de aceea, este important să alegi aroma care îți place cel mai mult. Dacă ai o piele sensibilă, specialiștii în dermatologie recomandă să eviți să utilizezi o cremă cu mirosuri puternice.
  2. Textura. Ar fi indicat să alegi o cremă care să aibă o textură ușoară, astfel încât să intre ușor în piele.
  3. Prețul. Desigur că atunci când este vorba despre îngrijirea pielii, ne dorim să alegem cele mai bune produse, iar prețul este unul dintre criteriile relevante pentru noi. Cu toate acestea, uneori nu e nevoie să alegem cele mai scumpe produse de pe piață, mizând pe faptul că acestea sunt neapărat și cele mai bune produse de pe piață. În industria beauty, pot exista o sumedenie de creme eficiente care nu fac parte din categoria celor mai scumpe produse, ci dimpotrivă sunt ieftine și în plus, pot avea aceleași efecte benefice cu produsele scumpe.
  4. Substanțele emoliente. După cum am menționat și anterior, corpul are nevoie de hidratare, iar unul din principalele roluri pe care îl îndeplinește o astfel de cremă constă în absorbția unei substanțe grase în piele pentru a o hidrata și pentru a-i reda strălucirea de care are nevoie.
  5. Reacțiile pielii. Una dintre recomandările pe care le oferă specialiștii în dermatologie constă în testarea cremei pe o porțiune restrânsă a pielii pentru a observa dacă apar eventualele reacții adverse precum sunt arsurile, mâncărimile, iritațiile etc.Algaderm cremă hidratantă

De unde poți cumpăra o cremă hidratantă pentru corp

Dacă îți dorești o cremă cu efecte benefice pentru corpul tău poți comanda online un produs de la Gerocossen, unul dintre liderii de pe piața cosmeticelor din România.

Compania are o experiență vastă în industria beauty – de peste 27 de ani, iar produsele existente în portofoliu au fost recunoscute și în alte țări pentru rezultatele minunate.

4 Comments on "Cum alegem o cremă hidratantă potrivită pentru corpul nostru"

  1. Multumim de sfaturi.

  2. Utile sfaturi..chiar nu făceam asa ceva când cumpărăm o crema

  3. Multumisc pentru sfaturi! Cel mai mult ma incanta la o crema, mirosul si pretul.

  4. Miros plăcut decat nimic.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*