Comunitatea FashionUP! celebrează a treia ediție online

fashionup
Share the joy

Comunitatea FashionUP! celebrează a treia ediție online, sărbătorind 11 ani pe piața românească

Pe 12 decembrie anul trecut, a fost lansată Comunitatea FashionUP, un proiect superb care a reunit pentru prima dată sub glamourul reflectoarelor: bloggeri, jurnaliși, celebritați și membri din echipa FashionUP, pentru a susține împreună ideea de frumos și cu toții să creeze un loc magic în care să fie celebrată frumusețea în toate formele ei.

Comunitatea FashionUP este un proiect cu și despre oamenii uniți de aceeași pasiune pentru estetic, exprimată în diferite forme: modă, artă, diversitate culturală și stilistică, dorința de a adera la o comunitate care să-i reprezinte și de a realiza lucruri minunate împreună.

Comunitatea FashionUp

Comunitatea FashionUp – *Sursa foto: http://ceimbracazi.ro

Pe 20 februarie, anul acesta, într-o atmosfera prietenoasă și un decor impecabil, frumusețea s-a desfătat în opulență din nou și a avut loc al doilea eveniment FashionUP unde s-au schimbat sfaturi și trucuri beauty și s-au admirat cele mai noi apariții din industria cosmetică, iar participantele au fost răsfățate cu sesiuni makeup și hair styling personalizate, dar și cu sfaturile designerilor de modă și sesiuni de cumpărături pe site-ul FashionUP și o sesiune foto profesională.

La ediția a doua a evenimentului Comunitatea FashionUP invitații au fost incantați de prezența Andreei Marin și a Melaniei Medeleanu, evenimentul fiind un succes răsunător.

Invitati eveniment 2 Comunitatea FashionUP: Andreei Marin și Melaniei Medeleanu

Invitați eveniment 2 Comunitatea FashionUP: Andreei Marin și Melaniei Medeleanu *Sursa foto: http://ceimbracazi.ro

Despre fashionUP!

FashionUP este locul care ne ajută să fim în tendințe, oferindu-ne îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii la prețuri imbatabile, un lux accesibil, ce acum este mai aproape că niciodată.

În diversitatea enormă de produse etalate în rafurile virtuale ale mall-ului online, peste 50.000 de produse de calitate, de la peste 400 de branduri de prestigiu fac parte din portofoliul impresionant, în care produse originale, atent selectate, sunt un preambul al ultimelor tendințe de sezon.

Pe 10 iunie, FashionUP va celebra 11 ani de când sunt pe piață în România, oferindu-ne inspirație pentru cele mai reușite outfituri și dacă situația pandemică nu ne-ar fi dat viețile peste cap, aș fi participat la cel mai spectaculos eveniment al anului : a treia ediție dedicată Comunității Fashion UP.

Anul acesta toate lucrurile au o conotație specială și trebuie să recunoaștem că până la revenirea la normalitate ne vom răsfață cu o realitate semivirtuala în care doar imaginația ne-ar putea pune limite. Vor fi zile în care vom tânji după toate lucrurile mărunte pe care le făceam cândva, dar adaptându-ne la această nouă situație ne putea imagina că luăm parte la cele mai spectaculoase evenimente, fapt pentru am acceptat provocarea echipei FashionUP de a vă povesti despre cum cred că s-ar fi desfășurat cea de a treia ediție dedicată comunității FashionUP.

Andreea Marin

Sursa foto: http://ceimbracazi.ro

Comunitatea FashionUP celebrează a treia ediție online

Comunitatea FashionUP ar fi celebrat a treia ediție a acestui frumos proiect pe litoral. Iubesc marea și pentru mine este locul care adună atâta mister șoptit de valurile înspumate, unde romantismul apusului de soare se prelungește, purtat pe aripile unui pescăruș, reunindu-se cu explozia de bucurie a răsăritului.

Nisipul fierbinte și aroma brizei ar fi fost un cadru perfect pentru a întâmpina vara cu stil, iar un salon de ceremonii ar fi găzduit fiecare etapă a celui mai glamouros eveniment al anului.

Când este vorba despre litoral, nu îmi imaginez că aș putea sta aici doar o zi. Cu siguranță mi-aș dori că fiecare clipă să se transforme într-o eternitate, înconjurându-mă de frumos și oamenii dragi, așadar evenimentul s-ar fi întins pe durata unui weekend prelungit.

prajituri

 • În prima zi aș fi cunoscut oamenii care au pus bazele Comunității FashionUP! și desigur pe ceilalți invitați.

O piscină luxoasă încărcată cu baloane și lumini multicolore ar fi creat un cadru relaxat în care fiecare dintre noi și-ar fi pus ordine în gânduri, și-ar fi stăpânit emoțiile și ar fi zâmbit cu toată inima, luând parte la o experiență inedită.

Seara s-ar fi terminat cu o prezentare a brandului pe un ecran mare din pânză albă, înconjurat de ghirlande de flori, o cină ușoară și muzică bună.

 • Următoarea zi abia mi-aș fi stăpânit emoțiile. Zorile m-ar fi găsit privind orizontul, locul acela unde între cer și pământ obișnuiesc să spun că bate inima mea: marea.

Ziua ar fi fost plină! Aș fi participat la seminarii de tot felul: povestea FashionUP, prezentarea brandurilor expuse în magazinul virtual, aș fi admirat speakeri și celebrități invitate special pentru a sărbători acest eveniment în care s-ar acorda o atenție deosebita și unei categorii sociale defavorizate, cu invitația de a încerca sa facem aceasta lume mai buna și pentru ei.

Ziua s-ar fi încheiat grandios cu ateliere makeup unde ne-am fi răsfățat testând cele mai noi produse cosmetice.

 • Următoare zi ar fi fost superbă. Toată Comunitatea FashionUP! reunită, vibrând la unison, vorbind despre același lucru: bucuria de a aduce frumosul în viață cotidiană.

Spre seară ar fi fost petrecerea aniversară. Majestuoasă, scăldată în lumini somptuoase, parfumuri seducătoare și ținute de vis. Căci nu-i așa? Ce ar fi o petrecere fără un dress code și un cadru de vis.

FashionUP – un mall online pentru fiecare stil personal

Ce aș purta în fiecare zi?

Aș alege ținute elegante, cu obiecte vestimentare simple și materiale confortabile.

În prima zi, aș îmbracă o rochie albă stil cămașă, precum creațiile Madame Vogue care sunt atât de dulci și feminine, iar seara aș fi completat ținuta cu o jachetă din denim asortată cu balerini stiletto aurii de la Top Secret.

FashionUP

Fără doar și poate ziua următoare ar fi mai protocolară. Aș opta pentru o salopetă elegantă Couture de Marie care să îmi contureze silueta și să îmi pună în evidență atuurile, dar în același timp să îmi lase libertate de mișcare. În plus se potrivește cu pantofiorii purtați în ziua precedentă.

salopeta-couture-de-marie

Ziua petrecerii ar trece pe nesimțite. Dimineață probabil aș purat jeans și cămașă albă, iar seară aș alege cea mai spectaculoasă rochie ce ar frapa prin simplitatea și eleganța sa.
Desigur, pentru această ocazie aș opta opta pentru o rochie de cocktail și sandale stiletto. Nimic sclipicios, lungime midi și o nuanță cuminte. Rochia midi Sense în nuanță bleumarin, ar fi perfectă.

Rochie midi Sense

Sandalele stiletto, în nuanță nude, sunt o preferință personală. Elegante, potrivite pentru ocazii speciale, alungesc optic piciorul în timp de îi conferă elegantă și finețe. Sandalele cu toc Rammi  ar fi alegerea mea.

Când vine vorba de accesorii eu sunt adapta conceptului less is more și aș purta doar niște perle micuțe și un clutch NISSA cu detalii contrastante aurii.

fashionup

Aș merge la culcare în pas de dans și mi-aș dori să fiu o Cenușăreasă pentru care gongul de la ora 12 nu ar bate niciodată.

3 Comments on "Comunitatea FashionUP! celebrează a treia ediție online"

 1. Claudia L Chivu | iunie 9, 2020 at 9:58 am | Răspunde

  Ce ținute frumoase ai ales!

 2. Valeria Chertes | iunie 9, 2020 at 4:10 pm | Răspunde

  Alegerile tale sunt foarte bune.

 3. Anghelina Irina | iunie 10, 2020 at 7:43 am | Răspunde

  Mi-ar plăcea și mie să particip la un astfel de eveniment.Si cu siguranță as alege rochia bleumarin din articolul tău ?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*