A 13-a editie SuperBlog, o editie norocoasa

Share the joy

A 13-a editie SuperBlog, o editie norocoasa

Ultima zi de septembrie.

Soarele nu a apus inca si pare ca pluteste in zare suspendat pe norisori spumosi, in culori schimbatoare. Brodati cu fir auriu, incalziti de ultimele raze, tremura nerabdatori in capatul orizontului.

Linistea pare sa puna stapanire peste oras cu incetinelala unui val lenes. Perdeaua din margele, atarnata inca din vara la usa terasei, se unduie usor in bataia vantului.

Ma ghemuiesc pe fotoliul de ratan  si infrigurata strang patura in jurul meu. Pe genunchii mei odihnesc primele file de blogging. Franturi de ganduri, cuvinte care nu imi dadeau pace si nu voiau sa ajunga sub tipar.

Le-am gasit de dimineata, intr-o cutie uitata de pe vremea studentiei, undeva in mansarda casei parintilor mei. Probabil au gasit caietele buchisite, cu zeci de adnotari si s-au gandit ca sunt de la scoala. Le-au pus bine intr-o cutie, impreuna cu tot felul de lucruri lasate in camera mea cand am plecat si le-au depozitat intr-un ungher.

particip editie superblog

Am avut un soc cand le-am vazut. Mi-am trecut degetele peste filele groase, ingalbenite de vreme. Am zambit la vederea scrisului rotund, copilaros si nu am mai fost deloc de acord cu unele idei de atunci. Am privit nostalgica primele incercari in ale scrisului…25 de ani …iata-ma cu aceleasi pasiuni, aceleasi cuvinte ce roiesc in jurul meu si nu imi dau pace.

Asez caietele pe masa si sorb din cafeaua calda, le privesc piezis, cu ciuda. M-au facut sa ma razgandesc…

Maine e prima zi de Superblog. Am participat la doua editii anterioare. Mi-a placut maxim senzatia si adrenalina de la miezul noptii, probele, termenele limita, concurentii si grupul care se formeaza din neant. Competitia, ajunsa la a 13-a  editie, ne atrage ca un magnet. De data asta am vrut sa zic pass, sa privesc de pe margini duelul penitelor, razboiul ideilor si capitularea juriilor. Dar caietele vechi, cu slove prafuite mi-au adus aminte de pasiunea pentru cuvine…

Deschid calculatorul si ma inscriu la a 13-a editie de SuperBlog.

Hai! Sa fie cu noroc! Ne intalnim la start si ne vedem la gala …

2 Comments on "A 13-a editie SuperBlog, o editie norocoasa"

  1. Bine ai revenit in SuperBlog, Camelia! 🙂
    Iti multumim pentru inscriere si iti dorim o toamna creativa si mult succes!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*