Colagen hidrolizat – un supliment care păstrează tinerețea și sănătatea pielii

Colagen Lichid Hidrolizat
Share the joy

Colagen hidrolizat lichid – un supliment care păstrează tinerețea și sănătatea pielii

În dimineața zile în care am împlinit 40 de ani m-am uitat strâmb în oglindă, oarecum speriată. M-am simțit copleșită de numărul rotund, dar femeia care mă privea înapoi sub lumina rece a neonului nu arăta chiar de 40… M-am tras mai aproape și m-am studiat atentă. Aveam câteva fire albe și doar câteva riduri fine în colțul ochilor. Ce să-i faci? Îmi place să râd!

Împlinirea a 40 de ani ne face să ne regândim oarecum lucrurile și să ne punem multe întrebări precum: am viața pe care o doresc? Sunt fericită? Mi-am făcut visele să devină realitate?

Ca oricare dintre voi am avut și eu câteva vise de îndeplinit și cum răspunsul la întrebările de mai sus nu m-au întristat și în suflet mă simțeam ca la 16 ani, am hotărât că așa trebuie să arăt și să mă comport.

La vârsta asta pot spune că îmi cunosc defectele și virtuțile, m-am acceptat deja și am învățat să mă prețuiesc.

De câțiva ani deja îmi îngrijeam tenul și pielea cu conștiinciozitate. În fiecare zi rutina de demachiere era obligatorie, foloseam creme de protecție solară și eram conștientă de importanța celor 2 litri de apă zilnică. Dar oricâtă grijă ai avea, natura își urmează cursul și inevitabil survine îmbătrânirea celulară, organismul produce mai puțin colagen și pielea începe să-ți trădeze vârstă.

colagen lichid

Ce este colagenul?

Colagenul este o proteină care alcătuiește cea mai mare parte a pielii, reprezentând 70% dintre componentele sale și se regăsește și în structura oaselor , tendoanelor, ligamentelor, cartilajului, articulațiilor, părului și unghiilor noastre. După vârsta de 40 de ani, producția sa scade semnificativ, accelerând procesul de îmbătrânire, mai ales la femei. De aceea în ultimii ani am considerat că este extrem de important să am grijă de nivelul de colagen din pielea mea.

Colagenul reprezintă aproximativ 30% din totalul proteinelor din organismul nostru. Acesta are două funcții principale: de a oferi fermitate și elasticitate. Aceste funcții se aplică atât pielii cat și restului organismului.

Studiile de specialitate arătă că încă de la vârsta de 25 de ani producția de colagen începe să scadă. Iar după vârstă de 40 de ani putem pierde 1% pe an din colagenul din organism, fapt care duce la degradarea accelerată și îmbătrânirea prematură a pielii.

Pe lângă declinul natural, există și diferiți factori externi care reduc colagenul din organismul nostru. Expunerea la soare, consumul de alcool și tutun, poluare, stres și exercițiile fizice extenuante duc și ele la diminuarea colagenului. Și cum nu ar fi de ajuns, dietele bogate în zaharuri și nu în proteine ​​și, mai presus de toate, lipsa somnului pot afecta și ele drastic aspectul pielii.

De ce este important să luați suplimente de colagen hidrolizat

Fiind componentă principală a organismului, diminuarea producției și a rezervelor de colagen poate duce chiar la probleme de sănătate precum dureri articulare, de exemplu.

Eu am început să iau diverse suplimente de acum 2 sau 3 ani. Prima dată mi-au fost recomandate niște capsule cu colagen de către medic. În urma unei căzături pe scări într-o iarnă, am rămas cu o jenă la un genunchi și întradevar suplimentele de colagen și-au făcut efectul și împreună cu antiinflamatoarele au făcut durerea să dispară și mobilitatea a revenit.

Tot atunci am observat că unghiile ele au devenit mai puternice, părul mai lucios și pielea mai luminoasă și cum nu luăm altceva, am început să cercetez și am ajuns la concluzia că doar colagenul a fost catalizatorul pentru aceste schimbări pozitive.

Ulterior am mai luat suplimente, fie ceaiuri, fie monodoze de colagen, așa că atunci când am descoperit magazinul online Grădina Sănătății nu am stat pe gânduri și mi-am spus că trebuie să testez suplimentele lor cu colagen, mai ales că au sute, dacă nu chiar mii de recenzii extraordinare.

Desigur între acestea veți regăsi și recenziile mele și pentru că am fost foarte mulțumită de produse și am văzut rezultate excelente, m-am hotărât să vă povestesc și vouă despre produsele luate.

Colagen Lichid Hidrolizat

Suplimente Swedish Nutra – produse naturale pentru sănătatea noastră

Grădina Sănătății este un magazin românesc care oferă suplimente de cea mai bună calitate la prețuri excelente. De altfel aproape tot timpul au vouchere de reducere active pe site, plus reducere la produse. Chiar și eu am unul să vă ofer.

Astfel dacă veți face cumpărături de peste 60 lei pe site, veți putea beneficia de o reducere de 7% introducând codul darkpassion_beautyblog7. Codul este valabil până pe 5 octombrie 2020.

Suplimentele regăsite pe site-ul gradinasanatatii.ro sunt produse de către Swedish Nutra, principalul producător de suplimente lichide din Scandinavia și sunt avizate de Ministerul Sănătății din România.

Vitaminele lichide sunt fabricate din ingrediente naturale și surse sigure, certificate, oferind avantajul de a fi absorbite mai rapid de organism, implicit de a observa rezultatele într-un timp scurt.

Fix așa s-a întâmplat și la mine, iar felul în care mă simt în pielea mea îmi aduce zâmbetul pe buze în fiecare dimineața și ori de câte ori mă privesc în oglindă.

Produsele pe care le-am luat eu fac parte din gama colagen hidrolizat, dar pe lângă acestea mai puteți regăsi tot în varianta lichidă, vitamine și minerale și superalimente și antioxidanți.

Colagen Lichid Hidrolizat 10000mg + Acid Hialuronic + Biotina + Vitamine

Nu o să va dau copy/paste de pe site vă invit să explorați singuri oferta generoasă, dar cred că este cel mai genial și complex supliment din câte am luat vreodată.

Complex Super Concentrat de Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1 și 3 cu 10.000mg la Doză Zilnică are o formulă unică și mai conține și Acid Hialuronic 50mg + Biotina 5000mg + Cupru, Siliciu și complexul de Vitamine B.

Contine 9 Ingrediente Active: Colagen Hidrolizat 10.000Mg, Acid Hialuronic 50mg, Biotina 5000mcg, Cupru, Siliciu, Vitaminele C, B5, B6, B12

Colagen Lichid Hidrolizat 10000mg + Acid Hialuronic + Biotina + Vitamine - păreri personale

Are o culoare roz superbă, naturală nu din coloranți și un gust divin de fructe de pădure. Flaconul are 500 ml și doza zilnică recomandată este de 25 ml. Așadar suficient pentru o cură de 20 de zile.

Magia nu se întâmplă a doua zi după ce începi să iei suplimente cu colagen, dar într-o zi te privești în oglindă și îți dai seama că ai mai puține riduri, ovalul fetei s-a redesenat, obrajii au căpătat suplețe, iar părul și unghiile sunt sănătoase și frumoase.

De fapt unghiile sunt primele care dau semne că se întâmplă ceva bine în organismul tău. Nu mai sunt casante și fragile, chiar după primele două săptămâni. Apoi urmează părul ce devine mătăsos și strălucitor.

În cele din urmă pielea îți dă de știre că anii trecuți în buletin nu sunt cei afișați de fața ta.

Colagen Lichid Hidrolizat 10000mg + Acid Hialuronic + Biotina + Vitamine – păreri personale

Eu am băut colagenul lichid întotdeauna într-un vas cu apă. E dulce și delicios! Iar un pahar de apă în plus aduce un boost de bine-stare organismului.Colagen Lichid Hidrolizat 10000mg + Acid Hialuronic + Biotina + Vitamine - păreri personale

Recomandarea specialiștilor este de a bea colagenul seara, astfel în timp ce ne odihnim este sintetizat mai bine.

Nu am văzut niciun efect advers. Nu m-am îngrășat, nu mi-au apărut pete sau coșuri, nu m-a durut ceva sau să sesisez orice ciudat. Ah, și am analizele la zi super bune toate!

Ce mai? M-am răsfățat în adevăratul sens al cuvântului!

După două luni de cură pot spune cu mâna pe inimă că am o piele mai elastică, netedă și sănătoasă și asta nu doar pe faţă, cu și pielea abdomenului, coapselor sau sânilor a devenit mai suplă și mai catifelată. Ridurile de lângă ochi s-au atenuat mult și cel mai important, linia maxilarului a devenit mai fermă.

Colagen Lichid Hidrolizat este un produs pe care eu l-am luat pentru a îndeplini un rol cosmetic, dar este hrănitor şi funcționează excelent contribuind și cu acid hialuronic la frumusețea pielii noastre care așa cum știți este compusă din aproape 80% acid hialuronic. Acidul hialuronic contribuie și el la combaterea tuturor factorilor care ne afectează vitalitatea și îmbătrânirea pielii, iar cele 50 mg din doza zilnică, chiar fac minuni.

Colagenul Hidrolizat sub Formă de Peptide este varianta cu cea mai mare și mai rapidă absorbție a colagenului, un factor foarte important atunci când vrem rezultate vizibile imediat.

Acest produs ne va ajută să rămânem tineri cu toate beneficiile colagenului din piele. Dar se remarcă și prin faptul că ne ajută să rămânem tineri prin creșterea performanței musculare și a producției de energie, datorită vitaminei B6 pe care o conține.

Are 120mg Vitamina C care protejează celulele de radicalii liberi și de oxidare. Acest lucru îl face un produs perfect de consumat pentru a crește colagenul din piele pentru noi femeile de peste 40 de ani.

Trebuie să vă spun și un secret! Pe site-ul gradinasanatatii.ro găsiți și suplimente cu colagen special create pentru bărbați.

Așadar acest Colagen Lichid Hidrolizat 10000mg + Acid Hialuronic + Biotina + Vitamine își face treaba excelent, oferă rezultate vizibile și nu are niciun efect advers. De altfel intenționez să continui cura încă două luni.

Hair Skin & Nails – Colagen Lichid Hidrolizat 1000mg + Biotina cu 27 Ingrediente și Vitamine – Formulă pentru Par, Piele, Ten și Unghii

Hair Skin & Nails – Colagen Lichid Hidrolizat 1000mg + Biotina cu 27 Ingrediente și Vitamine

Hair Skin & Nails este tot un Colagen Lichid Hidrolizat ce are 1000mg colagen pe doză. Acesta are culoarea portocalie, implicit gust de portocale. Vă spuneam pe pagina blogului când am început să îl iau că are gust de vitaminele copilăriei, Cavit.

Contine 27 Ingrediente Active: Colagen Hidrolizat, Biotina, Acid Hialuronic, MSM, CoQ10, Aloe Vera, Colina, Ceai Verde, Semințe de Struguri, Coada Calului, PABA, Cupru, Zinc, Calciu, Magneziu, Siliciu + 12 Vitamine)

Hair Skin & Nails – Colagen Lichid Hidrolizat 1000mg + Biotina cu 27 Ingrediente și Vitamine

Are același efect ca și colagenul descris anterior: păr lucios, piele sănătoasă și unghii puternice. De fapt tot organismul beneficiază de calitățile acestor produse iar coenzima Q10 a fost hotărâtoare în alegerea lui.

În plus față de aplicația estetică, trebuie menționată și funcția sa de protecție a articulațiilor. Utilizarea acestuia împreună cu acidul hialuronic, calciu și magneziu ne va ajută în îngrijirea articulațiilor noastre.

Acest produs este super concentrat și doza zilnică este de 15 ml. Astfel un flacon de 500 ml ajunge pentru 33 de zile de tratament.

La fel, nu am observat niciun efect advers în schimb beneficiile sunt vizibile toate!

Ce înseamnă colagen hidrolizat

Regăsindu-se în orice organism viu, colagenul face parte dintr-o dietă omnivoră. Această proteină se găsește în cantități notabile doar în anumite preparate, in rest este nesemnificativ. De exemplu, supa de oase, adică în feluri de mâncare care necesită o gătire îndelungată și care nu fac de obicei parte din dietă noastră zilnică.

Hidrolizat înseamnă doar că a trecut printr-un proces de pre-digestie sau hidroliză care permite corpului nostru să-l absoarbă mai ușor.

Colagenul hidrolizat este un sprijin nutrițional care contribuie în mod natural la bunăstarea oaselor și a mușchilor persoanelor de toate vârstele. Acesta poate fi luat continuu, fără a fi nevoie de perioade de pauză. În plus este foarte asimilabil ceea ce permite corpului nostru să îl folosească în mod optim, să refacă stocurile și să „îl așeze” acolo unde s-a risipit.

Suplimentele nutritive pe bază de colagen hidrolizat, pe lângă beneficiile peptidelor de colagen, oferă și alți nutrienți foarte importanți pentru organism.

Nu uita că cel mai important lucru este să fii constant atunci când iei suplimente alimentare. Nutrienții pe care îi furnizează sunt disponibili organismului nostru atâta timp cât luăm doza zilnică indicată și beneficiile vor fi percepute în doar câteva săptămâni.

Eu voi continuă cu aceste suplimente și le voi cumpăra ori de câte ori voi observa că pielea are nevoie de un boost de sănătate și strălucire.

Sunt delicioase, sănătoase, încetinesc procesul de îmbătrânire, contribuie la refacerea țesuturilor, cartilagiilor și articulațiilor, aducând un plus de sănătate întregului organism.

Așadar le recomand și eu alături de sute de consumatori mulțumiți.

Nu uitați că până pe 5 octombrie veți putea beneficia de o reducere de 7% la orice comandă mai mare de 60 lei introducând codul darkpassion_beautyblog7.

Anul acesta m-am rasfatat mai mult ca niciodata. V-am povestit ca nu am mers in concediu… deci rasfatul a fost la…

Publicată de Dark Passion pe Vineri, 11 septembrie 2020

4 Comments on "Colagen hidrolizat – un supliment care păstrează tinerețea și sănătatea pielii"

  1. Vreau și eu?

  2. Mulțumim pentru recomandare!

  3. Foarte buna recomandare!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*