Bloggerul profesionist are domeniu propiu

Share the joy

De ceva vreme ai descoperit ca iti place sa scrii. Vrei sa te faci auzit, sa iti spui parerea sau poate vrei sa fii platit pentru pasiunea ta. Ti-ai facut propiul blog dar, simti ca ceva lipseste.
Vrei sa fii un blogger cunoscut , sa ai cititori fideli si sa vezi numele blogului tau pe prima pagina a celor mai cunoscute motoare de cautare?
Vrei sa fii contactat de advertiseri si sa scrii pentru branduri de renume? Sau poate intentionezi sa iti faci un magazin online?
Unica solutie este sa ai un domeniu propiu. Poti participa la programe de afiliere si sa castigi bani adevarati din blogul tau. Cu alte cuvinte il poti monetiza .
Dar ce inseamna de fapt un domeniu propiu, atat de ravnit de orice blogger gazduit pe o platforma  publica, unde singurul avantaj este lipsa oricarei investitii dar, e limitat de aceasta fie prin imaginea oferita de sabloanele standard, fie prin interzicerea publicitatii platite?
Un domeniu propiu este locul unde poti sa fii Tu. Propia casa , doar cu regulile tale. Locul unde vei interactiona liber cu cititorii tai… si unde poti posta absolut tot ce doresti fara sa fii penalizat sau fara pericolul de a pierde munca de ani de zile .
Blogurile gazduite pe domeniu propiu au o indexare mai buna in toate motoarele de cautare, o audienta sporita, credibilitate ridicata si o imagine profesionalista.
Webrahost ofera cel mai mic pret pentru inregistrarea domeniilor .ro.
Doar 25€ pentru domeniile comandate impreuna cu un pachet de
gazduire. Domeniile .ro sunt rezervate imediat la RoTLD. Alege-ti un domeniu usor de retinut , care sa te defineasca pe tine sau afacerea ta, acesta va permite tuturor sa te gaseasca foarte usor . Investeste in pasiune ta si ai garantia unor servicii de inalta calitate, cu site-ul intotdeauna disponibil si datele protejate, la cel mai mic pret de pe piata romaneasca de hosting.
Cu peste 10 ani de experienta in domeniul gazduirii web si a dezvoltarii aplicatiilor web Webrahost ofera servicii de gazduire web, inregistrare si transfer de domenii si gazduire email acum la preturi promotionale si reduceri substantiale.
I-ati acum domeniu si devino un blogger respectabil , cunoscut si cautat. Ai 25% reducere la inregistrarea noilor domenii web .ro
Inregistreaza noul tau domeniu .ro cu doar 29 Euro + TVA

 

Be the first to comment on "Bloggerul profesionist are domeniu propiu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*