Cel mai frumos cadou de Crăciun, geanta din piele autentică, elegantă și fără cusur

geanta din piele
Share the joy

Cel mai frumos cadou de Crăciun, geanta din piele autentică, elegantă și fără cusur

Generozitatea este întotdeauna bucuria de a oferi, iar când darurile sunt create cu atenție, produse spre a fi destinate succesului garantat, acestea se transformă în cadouri neprețuite. Și pentru că eu am primit cel mai minunat Christmas gift de la High On Leather, un cadou extrem de util și frumos, care mă va însoți multă vreme, astăzi te invit alături de mine într-o călătorie magnifică în lume a genților și poșetelor din piele.

Poșeta este micul univers secret al fiecărei femei. Simbol al eleganţei, această a devenit în ultimul timp mult mai mult decât un accesoriu care completează ținuta. Astăzi geanta are povestea ei și povesteşte totul despre posesorul sau posesoarea sa. Mai mult decât oricând aceasta este un icon al modei, simbolizează seriozitate, statut, eleganţă și a devenit accesoriul cel mai râvnit de fashioniste.

Şi eu, la fel ca fiecare dintre voi, ador aceste accesorii și uneori îmi alcătuiesc o ținută în funcție de poșeta pe care o port și nu invers.

geanta de piele

Astăzi însa, vreau să vă vorbesc despre gențile din piele. Râvnită de toată lumea, geanta de piele este o achiziție care merită atenția noastră, mai ales că urmează perioada reducerilor și a cadourilor pentru sărbătorile de iarnă. O geantă din piele va putea fi folosită de mult mai multe ori decât o geantă obișnuită. În plus cu timpul capătă acea patină elegantă completând ținuta ta, făcând-o unică, frumoasă și interesantă.

O geanta de piele este un cadou perfect și pentru bărbați și pentru femei deoarece, în afară de a fi un accesoriu întotdeauna la modă este un cadou practic și util. Să alegeți un astfel de accesoriu pentru a-l oferi de sărbători, poate fi opțiunea ideală și vă garantez că poșetele și gențile office, cele purtate zi de zi, pot fi cel mai frumos cadou atunci când aveți dubii.

geanta piele pentru barbati

Genţile de piele sunt accesoriul esenţial care completează orice ținută. Acestea sunt perfecte pentru oricine caută cea mai bună calitate la o geantă și își doresc un accesoriu care oferă eleganţă şi rafinament în orice outfit, chiar și atunci când merg la birou.

Genţile din piele sunt accesorii esenţiale care nu pot lipsi din garderoba noastră și care ne bucură atât de mult atunci când ne sunt oferite cadou, de aceea dacă încă nu ești hotărât ce cadou sa ii oferi iubitului sau iubitei tale, te asigur ca o geanta de piele va fi cel mai iubit dar.

Geanta de piele

Geantă office sau poșetă?

Astăzi majoritatea poșetelor sunt modele maxi, casual, dar adevăratele genți office sunt cele în care poți așeza laptopul sau o geantă pe care poți să o încarci cu rapoarte sau caiete și să mergi lejer la facultate. Totul va depinde de vârsta și stilul persoanei căreia îi vom oferi o astfel de geanta piele în dar.

Geanta pe care am primit-o eu este un model vintage, din piele autentică de capră, de foarte bună calitate. Am citit despre ele pe blogul companiei și am rămas impresionată de eleganța genților produse de ei și mi-am dorit și eu una pentru iubitul meu. Clar, nu aș fi visat că pentru aceste sărbători de iarnă, chiar voi primi una ca un dar de Crăciun.

Știm cu toții că ziua tipică a unei femei care lucrează într-un birou poate include tot felul de planuri disparate, de la o întâlnire de afaceri foarte importantă dimineața, urmată de un prânz relaxat, la un interviu via skype spre seară și chiar de un cocktail după-amiază târziu. Desigur la toate acestea, uneori trebuie să adăugam alergatul între școala copiilor și cumpărături precum și alte diverse task-uri zilnice. Da, la mine toate se întâmplă într-o singură zi și îmi închipui că și la voi e cam la fel.

Deci, geanta asta minunată pe care am primit-o cadou de Crăciun este ideală pentru a supraviețui acestei agende și cu siguranță vor fi zile când o voi răpi din garderoba iubitului meu. Garantează aspectul office perfect, sobru și elegant, indiferent de planul pe care l-ai putea avea.

Motivul? Este o geanta din piele, perfect funcțională, elegantă și frumoasă.

Geantă de piele office, cadoul ideal de Crăciun

Colecția din care face parte geanta mea prezintă o gamă largă de piese sofisticate și exclusive care transmit sentimentul de măiestrie și de lux. Această gamă, care amintește de gențile office ale anilor interbelici, a fost făcută din piele tăbăcită, combinată cu detalii metalice antichizate și un interior din bumbac verde, inspirat la rândul lui de denimul gros și durabil al acelor ani.

geanta de piele

Geanta este fabuloasă și fotografiile pe care i le-am făcut nu o arată în toată măiestria sa. Aceasta poate fi purtată cu mânerul din piele sau cureaua reglabilă și detașabilă, pe umăr, dar totodată poate fi folosită și ca un rucsac, pentru că această curea poate fi trecută prin spate. Geanta are un buzunar cochet în față, o clapetă cu două catarame și un mâner în partea superioară. În interior este prevăzută cu un buzunar principal pentru dosare, diverse documente și tableta sau laptopul și doua buzunare cu fermoar pentru diverse gadgeturi, portofel, obiecte de scris sau alte mărunțișuri.

geanta de piele

Cumva, această geanta piele poate fi oferită cadou oricui pentru că, deși este foarte elegantă și are un ton masculin inconfundabil, pare unisex și este prima opțiune care oferă mai multă satisfacție în ceea ce privește funcționalitatea sa.

Geanta vintage

Să recunoaștem, cui nu i-ar place un astfel de cadou de Crăciun?

Întotdeauna la modă este geanta care ar putea să ne însoțească în fiecare zi, oferindu-ne prestanța și eleganță cu patina să unică și parfumul inconfundabil de piele autentică.

În magazinul highonleather.com, puteți găsi genți de toate dimensiunile, culorile și modele, realizate din piele fină, cu detalii frumoase. De la modele clasice, de o eleganță fără cusur, la modele moderne și sofisticate, acestea sunt cadourile perfecte pentru aceste sărbători de Crăciun.

Nu contează dacă aveți un stil modern, ventige sau hippie, orice outfit se va potrivi lângă o geantă de piele autentică, de cea mai bună calitate.

geanta piele

geanta din piele

1 Comment on "Cel mai frumos cadou de Crăciun, geanta din piele autentică, elegantă și fără cusur"

  1. OMG, ce frumoase sunt gentile de acolo. Asta a ta e genial. Pacat ca la noi nu se fac asa. Importam toate gentutele din plastic si astea din piele le dam uitarii. Chiar e un obiect in care se merita sa investesti. Si nici macar nu e asa de mult.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*