Ceasurile Fossil, în top 10 a celor mai vândute ceasuri din lume

ceasuri Fossil
Share the joy

Ceasurile Fossil, în top 10 a celor mai vândute ceasuri din lume

Timpul poate fi prietenul sau dușmanul nostru, o resursă pe care nu o putem controla, dar care totuși ne controlează în fiecare clipă. Întreaga noastră viață gravitează în jurul secundarului și a noțiunii de timp, de aceea punctualitatea este un simbol al educației, un semn de politețe și respect, un mod prin care arăți că apreciezi timpul tuturor celor din jur.

Astăzi vă vorbesc despre regula universală a punctualității și câteva modele de ceasuri de pe elefant.ro care mi-au atras atenția și pe care mi-aș dori să le am.

Punctualitatea este esențială și cu toții ne auto disciplinăm de-a lungul vieții pentru a ajunge la timp să ne îndeplinim angajamentele: la job, la cursuri, la o întâlnire de lucru, un party cu prietenii, un angajament sau un eveniment important.

De ce nu suntem punctuali?

Aici e o întreagă discuție… de la multitudinea de detalii pe care trebuie să le punem în ordine înainte de a ieși din casă, dorințele celor mici din fiecare dimineață sau lucrurile rătăcite de care ai nevoie în ultimul moment, până la ceasul care uneori rămâne în urmă.

Pentru multe dintre acestea, lipsa de planificare în activitățile noastre ne face să pierdem minute prețioase căutând diverse lucruri rătăcite. Pe de altă parte, interesul și dorința sunt strâns legate de punctualitate, pentru că atunci când ne interesează ceva gen o întâlnire de afaceri sau o întâlnire cu cineva drag, suntem uneori mai devreme la locul stabilit, aruncând nerăbdători ochii pe minutarul care parcă se încăpățânează să stea pe loc.

Evident, întotdeauna vor există activități care să ne intereseze mai mult decât altele, așadar felul în care gestionăm timpul nostru duce mereu la punctualitate.

Cum să fii întotdeauna punctual?

Odată cu trecerea timpului de multe ori devenim mai dezinteresați, mai absorbiți de alte activități, iar noile tehnologii nu ne ajută mai deloc. De câte ori nu am deschis telefonul să vedem ce ora este și ne-am trezit navigând pe internet, dând like-uri, răspunzând la mail-uri și în cele din urmă întârziind la locul de întâlnire?

A deveni punctual înseamnă nu numai setarea alarmei înainte și programarea jurnalelor virtuale, ci și aducerea unei schimbări în atitudinea noastră. Trebuie să fim conștienți de faptul că fiecare persoană, eveniment sau activitate pe care o programăm are o importanță deosebită și pentru cei din jur, având un impact maxim asupra activităților acestora, așa că trebuie să luăm în considerare trecerea timpului în orice moment.

Pentru a fi punctuali avem nevoie nu numai de voință și gestionarea timpului ci și de un ceas bun și elegant, care să împodobească încheietura mâinii noastre, căci este obositor să verificăm întotdeauna telefonul și să stăm cu ochii pe ceasul din încăpere.

Eu de exemplu, am doar două ceasuri în casă, din care unul este la cuptorul electric și merge după cum are chef compania de distribuție a electricității. Tot uitându-mă la telefon să nu întârzii să iau piciul de la școală, l-am scăpat pe gresie și am spart display-ul, astfel am hotărât să îmi iau două ceasuri de pe elefant.ro. Unul auriu și unul negru sau cu un design sofisticat care să se potrivească la ținutele de gală.

Ceasuri de pe elefant.roset fossil jacqueline

Știți că eu am un fix cu achiziționatul lucrurilor din magazine certificate, care oferă garanție și au politică de returnare a produselor. Astfel că m-am oprit la gama de ceasuri Fossil pe care o găsiți completă la acest link.

Nu mă dau banii afară din casă, dar nici nu vreau să port un ceas de duzină pe care îl au toate puștoaicele de clasa a opta, așadar am optat pentru două modele simple, atemporale, care consider eu că pot fi purtate la orice ținută.

Set Fossil Jacqueline

Acest set l-am ales pentru designul modern și pentru cele două seturi de cercei care vin la pachet cu el. Cadranul rotund, mecanism quartz și brățara din piele sunt o afacere excelentă, mai ales că prețul este redus cu 40%.

Ceas Fossil Annette

ceasuri FossilCeasurile Fossil Annette sunt disponibile în mai multe culori și modele ale aceleiași game. Nu m-am hotărât încă pe care dintre acestea îl vreau, însă brățara subțire și elegantă din piele fină, cadranul analogic personalizat cu logo și geamul din mineral, transformă acest ceas într-o bijuterie funcțională.

Elegant, hotărât să te tragă de mânecuță când întârzii, ceasul Fossil Annette poate completa o ținută office cu aceiași nonșalanță cu care va da valoare unui outfit pentru evenimente speciale.

Ceasurile Fossil, în top 10 a celor mai vândute ceasuri din lume

Fossil este un brand relativ tânăr, însă premiile pe care le-a adunat din 1989 pana acum, l-au consacrat pe piața ceasornicăriei. Deși nu este o marca exclusiv producătoare de ceasuri, Fossil aduce pe piața fashion tot tipul de accesorii moderne și elegante de la: ceasuri, bijuterii, ochelari de soare, portofele, genți de tot felul pana la îmbrăcăminte, totodată Fossil produce și ceasuri și pentru brand-uri vestite precum Karl Lagerfeld, Armani, DKNY, Burberry, Adidas și mulți alții.

Combinația dintre preț, design și calitatea materialelor a reușit să ridice brand-ul Fossil în top 10 a celor mai vândute ceasuri din lume.

Dacă vă plac ceasurile de mână de calitate, elegante și la preț acceptabil, pe elefant.ro găsiți o colecție generoasă a celor mai bune ceasuri Fossil atât pentru bărbați cât și pentru femei.

5 Comments on "Ceasurile Fossil, în top 10 a celor mai vândute ceasuri din lume"

  1. Valeria Chertes | mai 18, 2018 at 1:45 pm | Răspunde

    Arata foarte bine aceste ceasuri.

  2. ghelbere elena | mai 19, 2018 at 10:31 am | Răspunde

    Punctualitatea este o chestiune de buna crestere.

  3. Imi plac mult ceasurile Fossil 🙂

  4. Foarte interesante informatiile! Ceasurile Fossil sunt intr-o categorie destul de ok in privinta calitatii.

  5. Mie chiar imi plac… Multumim pentru articol α

Leave a comment

Your email address will not be published.


*