Ce funcții au cele mai bune termostate WiFi

cele mai bune termostate wifi
Share the joy

Ce funcții au cele mai bune termostate WiFi

Două luni până la Crăciun! Magazinele s-au umplut de decorațiuni, deja miroase a scorțișoară, încă un pic și răsună colindele… ce mai? iarna este aici!

Desigur, iarna și primii fulgi înseamnă și sosirea temperaturilor negative și, astfel, nevoia de a porni încălzirea mai mult timp. Cheltuielile cu energia făcute de centralele vechi și depășite sunt enorme și dacă la aceasta adaugăm preturile la gaz sau electricitate care pur şi simplu au explodat, nu a fost niciodată atât de important sa ai control total asupra temperaturii din locuința ta.

Termostatele inteligente din noua generație sunt aici pentru a înlocui termostatele pe care tocmai le pornim acum când frigul ne dă târcoale. Generația veche doar oprește centrala odată ce temperatura atinge valoarea setată în camera în care se găsește sonda de temperatură. Răspunsul tehnologiei care ne uimește cu galopul sau sunt termostate inteligente care acum sunt controlate de pe telefonul mobil, cu o interfață mai prietenoasă și mai ușor de înțeles.

Cât de inteligente sunt termostatele WIFI

Cele mai bune termostate WiFi sunt atât de inteligente încât fac mult mai mult decât pornirea de la distanță a încălzirii, pot menține o temperatură mai potrivită în funcție de cameră sau pot face un consum mai eficient ținând cont de prețul combustibilului pe care îl utilizați.

cele mai bune termostate WiFiTermostatele inteligente se conectează la rețeaua WiFi iar acest lucru vă permite să comunicați cu aplicația pentru mobil. Cu aceste termostate puteți controla pornirea sau oprirea încălzirii oriunde v-ați afla, atâta timp cât aveți o conexiune la internet. În acest fel, dacă sunteți departe și vă îndreptați spre casă, puteți activa centrala pentru a vă încălzi înainte de a ajunge și a nu o lăsa permanent pornită.

O funcție importantă este programarea. Cele mai multe termostate pot fi setate cu orare în cazul în care acestea trebuie să fie pornit sau oprit. De asemenea, temperaturi minime și maxime în funcție de zile sau luni pentru a avea control total asupra temperaturii casei tale.

Cu un termostat tradițional puteți seta ca atunci când o cameră, de obicei camera de zi sau dormitorul, ajunge o temperatură scăzută, încălzirea să fie pornită pentru a o menține caldă. Dar dacă nu sunteți acasă și lăsați această funcție activă, tot ceea ce faceți este să pierdeți bani și să poluați mediul prin faptul că nu folosiți încălzirea cu adevărat…

Cele mai bune termostate WiFi pot fi configurate într-un mod în care, atunci când vă aflați într-un anumit loc, de exemplu, în drum spre casă, vă detectează poziția și se pornește automat încălzirea cu câteva minute înainte de a ajunge. Acest lucru vă permite să găsiți casa caldă și primitoare.

Menținerea unei temperaturi stabile, dar în același timp utilizarea mai inteligentă a încălzirii, evident ca ne permite să economisim bani. Cele mai bune termostate WiFi vă oferă, de asemenea, mai multe informații despre modul în care utilizați căldura, precum ar fi statisticile de utilizare. Rapoartele detaliate pot afișa informații precum orele în care ați avut încălzirea activă în ultimele zile, programarea inteligentă sau manuală, dar și contabilizarea economiilor de energie pe care le-ați generat.

Dacă sunteți unul dintre cei obișnuiți sa „discute” cu Alexa, asistentul Google sau chiar Siri pe mobil, trebuie sa stiti ca multe dintre aceste termostate pot fi conectate la cei mai obișnuiți asistenți vocali, astfel pot fi controlate cu ușurință.

Datorită asistenților puteți da comenzi vocale rapide pentru a efectua acțiuni, cum ar fi cea mai normală care ar fi „porniți încălzirea” sau „porniți încălzirea timp de o oră”. De asemenea, puteți ajusta temperatura termostatului cu un mesaj vocal, astfel încât să se oprească atunci când ajunge la nivelul dorit.

Cele mai bune termostate WiFi…hidrofor

Pe blogul celor de la Romstal am găsit o clasificare pertinenta a celor mai bune termostate WiFi și vă invit și pe voi să aruncați o privire, iar dacă sunteţi în căutare de hidrofoare romstal, acum este momentul sa achiziționaţi unul.

Nu uita ca un termostat centrală WiFi, care se conectează la internet pentru un control deplin, de oriunde vrei, este un mic dispozitiv digital intuitiv și inteligent care o să te ajute să te bucuri de confortul constant pe care îl meriți în timpul sezonului rece, fără a consuma exagerat din resursele de care centrala ta are nevoie să funcționeze.

Spunem cat de inteligent te încălzești iarna asta și iți spun ce termostat folosești…

Be the first to comment on "Ce funcții au cele mai bune termostate WiFi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*