Care este cel mai modern cabinet stomatologic in sectorul 1

cabinet stomatologic in sectorul 1
Share the joy
 • 18
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cel mai modern cabinet stomatologic in sectorul 1

Afișarea unui zâmbet frumos este cea mai importantă carte de vizită pe care o putem oferi atunci când vorbim cu cineva. Nu este vorba numai de sănătatea dentară și un zâmbet strălucitor, ci și de încrederea în sine, de aceea este necesar să avem grijă de sănătatea dinților noștri și să mergem la stomatolog cel puțin o dată pe an.

Dacă locuiești în București sau în orice alt oraș, cu siguranță că ești puțin intimidat de multitudinea de cabinete stomatologice care se află chiar pe strada ta, dar când ești în căutarea unui medic dentist care să aibă grijă de sănătatea dinților tăi și ai familiei tale, trebuie să alegi un medic cu experiență și o clinică precum acest cabinet stomatologic in sectorul 1 care abordează conceptul de medicină dentară interdisciplinară digitalizată și estetică digitalizată.

Parodontoza, principala cauză a pierderii dinților

La adulți boală parodontală este cea mai frecventă cauză care duce la pierderea dinților. Aceasta constă în infecția și inflamarea țesuturilor gingiilor și oaselor care servesc ca suport pentru dinți. Știm cu toții că parodontoza este una dintre principalele cauze care impun un tratament corespunzător fără de care pierderea dinților este inevitabilă.

Prima fază a bolii este cunoscută sub numele de gingivită, iar cea mai avansată este parodontită. Inutil să vă spun că o igienă orală precară declanșează și agravează foarte mult această boală, a cărei cauze principale este placa bacteriană. Vestea bună este că poate fi combătută sau tratată cu un tratament parodontoza adecvat și că diagnosticul precoce este esențial pentru aceasta.

cabinet stomatologic in sectorul 1Desigur că dinții pierduți se pot înlocui cu ajutorul unor implanturi dentare, dar în stadiul avansat al parodontozei osul maxilarului poate fi atât de deteriorat încât să nu mai poată suportă un implant, de aceea un diagnostic pus la timp vă poate salva de la deteriorarea sănătății bucale.

Îmbunătățeste estetica zâmbetului tău la cabinet stomatologic in sectorul 1

Nu este niciodată prea târziu să ai un zâmbet sănătos și frumos. Astăzi tot mai mulți pacienți apelează la servicii stomatologice moderne și înlocuiesc dinții pierduți cu implanturi dentare.

Chiar și în cazul dinților pierduți în urma parodontozei se poate efectua o aditie osoasa cu membrane de colagen. Această procedură este frecvent utilizată la ora actuală de chirurgi din toată lumea în domeniul medicinei dentare regenerative pentru a recupera zâmbetele tuturor pacienților. La clinica stomatologică Dr. Drăguș orice aditie osoasa cu membrane de colagen se realizează cu ajutorul unor materiale (Geistlich Bio-Oss) care dețin aceleași proprietăți ca și osul uman, pentru a fi acceptate de organism, și care se inseră la nivelul defectului osos în urmă unei intervenții de chirurgie dentară.

Desigur, când căutați un medic stomatolog, nu o faci doar în ultima fază. Prevenția este cheia spre o sănătate înfloritoare, iar vizitele de rutină sunt esențiale pentru a avea un zâmbet sănătos.

Gura reflectă starea noastră de sănătate generală și o sănătatea orală deteriorată poate fi un indicator al unor boli care deja au fost sau nu diagnosticate, precum cele cauzate de parodontoza, de aceea o igienă orală adecvată, un stil de viață sănătos și vizite regulate la medicul dentist, contribuie la păstrarea unui zâmbet frumos și strălucitor.

Păstrează-ți zâmbetul cu un diagnostic precoce și un tratament personalizat

Pe măsură ce îmbătrânim, devine o prioritate absolută să avem grijă de sănătatea dinților noștri, la fel ca și de alte aspecte ale sănătății generale. Există o concepție greșită că deteriorarea și pierderea ulterioară a dinților sunt inevitabile odată cu vârsta. Cu toate acestea, dacă avem grijă de sănătatea orală în mod corespunzător și facem controale de rutină la medicul stomatolog, dinții noștri pot fi sănătoși și frumoși toată viața.

Unde găsim cel mai bun cabinet stomatologic în sectorul 1 ?

Clinică stomatologică Dr. Drăguș a fost înființată în anul 2005 și este situată pe str. Știrbei Vodă, Sector 1, Bucureșți, într-o zonă accesibilă. Cu peste 15000 de pacienți care îi recomandă, echipa formată din asistente medicale și tehnicieni dentari este preocupată permanent de soluționarea nevoilor pacienților și problemelor dentare.

Cel mai modern cabinet stomatologic in sectorul 1 vă așteaptă cu medici competenți și tratamente personalizate. Specialiști în endodontie microscopica și tratamente moderne, Clinica stomatologică Dr. Drăguș propune tratamente avansate interdisciplinare, aflate la intersecția dintre calitate și funcționalitate. În această clinică stomatologică fiecare tratament este personalizat si are în vedere conservarea naturaleții dinților, în funcție de specificul pacientului.

Sănătatea orală este o parte extrem de importantă a sănătății generale, de aceea trebuie să avem grijă de dinții noștri.

cabinet stomatologic in sectorul 1

 • 18
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment on "Care este cel mai modern cabinet stomatologic in sectorul 1"

 1. Nu cunosc nici in Iasi care este cel mai modern. Si cabinetul la care merg cred ca e modern.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*