Aperitive rapide cu șuncă Sissi, rulouri pizza cu foietaj

Aperitive rapide cu șuncă Sissi,
Share the joy

Aperitive rapide cu șuncă Sissi, rulouri pizza cu foietaj

Pizza este una dintre cele mai cunoscute feluri de mâncare de pe tot globul. Nu cred că mai există cineva care nu știe ce înseamnă pizza. După cum vă puteți imagina, datorită răspândirii pe toate continentele, pizza, originală din Italia, a suferit multiple transformări și astăzi fiecare își creează propria rețetă după bunul plac.

Eu am ales să fac niște rulouri cu foietaj și șuncă Sissi. Evident că umplerea mini pizzelor este un exercițiu de imaginație, astfel încât să puteți așeza pe foaia de aluat orice vă place.

Foietajul este o înlocuire potrivită a aluatului clasic și pe lângă faptul că este o bază excelentă pentru o pizza îmbogățită, are de asemenea o textură diferită.

Șunca Sissi este perfectă. Obținută din carne aleasă cu grijă, pentru șunca Sissi s-a îndepărtat și ultimul firicel de grăsime și s-a obținut o șuncă foarte fină, cu 1.5% grăsime. Nu are adaosuri și nu înoată în suc propriu, astfel încât orice fel de mâncare ai prepara, vor împrumută din finețea și delicatețea fiecărei felii de șuncă și vor lua naștere farfurii speciale cu un gust fabulos.

Ingrediente aperitive rapide cu șuncă Sissi, rulouri pizza cu foietaj:

  • O foaie de foietaj
  • Orice fel de șuncă Sissi
  • Sos de roșii
  • cremă de brânză (eu am folosit ricotta)
  • un ou pentru uns
  • oregano (dacă vă place)

Aperitive rapide cu șuncă Sissi,

Mod de preparare:

Întindeți foaia de foietaj pe o suprafață uscată. Luați o linguriță de sos de roșii și împrăștiați-o pe toată suprafață aluatului. Așezați șunca, apoi ungeți totul cu cremă fină de brânză. Rulati și tăiați felii groase de un cm.

Pentru a le coace, preîncălziți cuptorul la 200 grade, ungeți fiecare minipizza cu ou și presărați oregano, apoi așezați-le în tavă pe o foaie de copt.

Introduceți la cuptor timp de 20-25 minute sau pană aluatul crește frumos și capătă o nuanță aurie.

Serviți aceste aperitive cade sau reci, însoțite de un pahar de vin bun și o companie pe măsură. Poți să le mănânci fierbinți, dar mie mi se par mai bune când sunt reci. În plus, dacă ai o petrecere, pot fi gătite inclusiv cu o zi înainte.

Aperitive rapide cu șuncă Sissi

9 Comments on "Aperitive rapide cu șuncă Sissi, rulouri pizza cu foietaj"

  1. Mulțumim pentru rețeta.

  2. da ce bine arata, am sa salvez reteta, sa fac si eu!

  3. Sotul meu face astfel de rulouri din aluat de pizza si combina tot felul de ingrediente.

  4. Cristina Barbieru | martie 30, 2019 at 3:20 pm | Răspunde

    Ce bine arata! chiar nu am incercat astfel de gustari.

  5. arata intr-un anume fel rulourile acestea! Cred ca sunt eprfecte si ca gstare si ca pachetel 🙂

  6. Arata foarte bine si este tare usor de facut. am sa incerc si eu varianta asta de aperitive

  7. De efect! Și nici nu sunt greu de făcut! Ca sa nu mai zic ca. Sunt și accesibile!

  8. Cat de bine arata! Fiica-mea a devirat toata sunca din piept de curcan si la gradi cerea la pachet 😉

  9. Vai de mine ce-ai facut tu aici! <3
    Ce-as mai manca eu vreo 2, calde acum!

    Dar va trebui sa invat sa le fac mai intai :))

Leave a comment

Your email address will not be published.


*