Record elefant.ro – 17 milioane de cărți livrate din 2010 și până în prezent

17 milioane de cărți livrate de elefant.ro
Share the joy
 • 194
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Record: 17 milioane de cărți livrate de elefant.ro din 2010 și până în prezent

București, 17 mai 2019. La aproape 9 ani de la lansarea sa, elefant.ro anunță depășirea recordului de elefant.ro sărbătorește 17.000.000 de cărți livrate. 

Dincolo de acest record se află mult mai multe informații interesante pe care te invit sa le afli din acest articol!

Cartea tipărită este în continuare vândută în milioane de exemplare, iar acest lucru îl dovedește astăzi la aproape 9 ani de la lansarea sa elefant.ro ce anunță depășirea recordului de 17.000.000 de cărți livrate, eveniment sărbătorit cu o selecție specială de titluri cu discounturi de până la -80%.

17 milioane de cărți livrate de elefant.ro

Întotdeauna am spus că să știi să citești este o obligație! Dar şi să înveți să deslușești slovele este un adevărat privilegiu! De aceea citirea unei cărți este una dintre activitățile mele preferate.

La început am văzut lectura ca pe o evadare relaxantă din cotidian. Apoi am descoperit cărți cu povești incredibile și informații valoroase care m-au făcut să-mi doresc tot mai mult.

Personal, îmi place să citesc. Sunt fascinată de universul pe care fiecare autor îl ascunde între coperțile cărților sale, oferindu-ne o cheie aurită pentru a pași dincolo de o ușă secretă. De multe ori aceasta este ascunsă unde nici nu ne gândim, scriitorul presărându-ne doar câteva indicii pentru a ne ghida pașii.

După ce termin o carte, închid ochii cu nemărginită satisfacție și-mi las mintea să exploreze acea lume cu totul nouă în care m-am strecurat. Zâmbind, cu degetele visătoare încă mângâind coperta, încep să îmi las imaginația să schimbe câte ceva. Uneori să redeseneze sfârșitul sau chiar să dea viață unui alt personaj…

Cărțile sunt cei mai grozavi prieteni pe care i-am avut de-a lungul vieții. M-au învățat să râd, să iubesc, să ascult și multe alte secrete pe care numai ele, cărțile, le știu. Trebuie să recunosc ca fără mirosul paginilor proaspăt tipărite, fără coperțile atrăgătoare cu titlurile îngroșate, lumea nu ar fi la fel. Și chiar dacă au apărut multe cărți în format electronic, cartea clasică încă este regina bibliotecilor.

Record elefant.ro – 17 milioane de cărți livrate

Ce înseamnă 17 milioane de cărți? Imaginează-ți că dacă am lipi între ele toate paginile acestor cărți am putea parcurge distanța de la Pământ la Lună și înapoi. Practic, cărțile ne-ar plimba prin univers. Ăsta chiar este un record, nu-i așa?

Îți dai seama câte informații interesante se găsesc în 17.000.000 de cărți? Doar greutatea lor ar fi echivalentă cu cea a 1000 de elefanți!

Ca să îți faci o idee despre ce înseamnă acest record îți pot spune că cea mai mare bibliotecă din lume, Biblioteca Congresului Statelor Unite ale Americii, cuprinde în inventarul sau puțin peste 30 de milioane de exemplare, adunate în cei 216 ani de existență. Făcând un calcul sumar, putem spune că elefant.ro a distribuit către clienții săi un număr de cărți echivalent cu mai mult de jumătate din volumele care se găsesc în biblioteca americanilor, din care doar titlul cel mai bine vândut a fost comercializat în peste 40.000 de exemplare.

Record elefant.ro carti

Dacă am citi câte o carte pe săptămână, am citi 52 de cărți pe an… și dacă am trăi 100 de ani, începând să citim imediat după vârsta majoratului, prin mâinile noastre ar trece aproximativ 4200 de cărți. Vă dați seama câte vieți ne-ar trebui să citim toate cărțile vândute de acest site?

Publicul este întotdeauna în căutare de cărți interesante și elefant.ro are toate motivele să se mândrească pentru că are o ofertă absolut impresionantă, judecând după numărul de cărți afișate la filtrare. Astfel pasionații de lectură au de unde alege. De fapt chiar și eu îmi cumpăr foarte des cărți de aici. Fie sunt la peste 50% reducere, fie transportul este gratis, dar oricum ar fi, întotdeauna elefant.ro are ce vreau.

Eu vă spun tot timpul că o carte bună poate fi o experiență incredibilă. Te învață despre lucruri care depășesc orizontul tău, te conectează cu cele mai strălucite minți și pot crea personaje atât de reale încât poți să-ți spui că le cunoști de o viaţă. În cei 9 ani de la lansarea sa, elefant.ro a expediat către toți pasionații de lectură, nu mai puțin de 140.000 de titluri distincte… din care câteva sunt ale mele! Wow, chiar mi se pare că și eu am contribuit puțin la acest record al elefant.ro.

Cândva, cu mulți ani în urmă, cărțile și în general accesul la informații era accesibil pentru foarte puțini oameni. Și astăzi încă sunt localități fără librării fizice. Și pentru ca iubitorii de cărți să aibă privilegiul de a se răsfață cu cele mai rafinate lecturi, elefant.ro a livrat în peste 12.000 dintre aceste localități. Acest lucru mie mi se pare impresionant pentru că datorită lor, mii de oameni au putut avea acces la informațiile și cărțile pe care și le doreau.

elefant.ro – obiective depășite, clienți mulțumiți

Retailerul online Elefant.ro a fost lansat ca o librărie online în anul 2010. În următorii ani compania și-a extins portofoliul într-un ritm amețitor, cunoscând o extindere puternică.

Obiectivul cu care am pornit la drum când am lansat elefant.ro a fost atins și depășit cu mult. Suntem mai mult decât onorați de încrederea pe care au avut-o în noi toți clienții, încă din primele zile. Am pornit pe acest drum din dorința de a aduce mai aproape de români cele mai noi titluri, ultimele volume lansate internațional, cât mai multe best-sellere, suplinind lipsa librăriilor tradiționale din foarte multe localități. Credem că am reușit să atingem acest țel și vom încerca în următorii ani să influențăm cât mai mult românii către dragostea de carte și lectură

Adrian Dinu, Director Comercial la elefant.ro

Astăzi, cu o ofertă de sute de mii de produse, prin diversificarea modalităților de livrare și prin înființarea a peste 18 de puncte de livrare în mai multe orașe din țară, elefant.ro mai deține un record și ca mărime, este al doilea retailer din România.

Un alt pas important în dezvoltarea afacerilor a fost extinderea prezenței în Republica Moldova. Elefant.ro a deschis o filială la Chișînău prin magazinul online local elefant.md.

Magia cărţilor

Pentru mine, lectură a fost inițial un mod de a petrece timpul liber. Apoi a devenit un instrument pentru a mă ajuta să scriu mai bine.

Dacă lectură devine un obicei, condus de orice motiv social care îți vine în minte, obiceiurile sunt create, învățate și repetate de cei din jur. Astfel, așa cum s-a întâmplat în cazul meu, copii capătă aceleași deprinderi și vor citi cu plăcere.

Unul dintre principalele avantaje este că lectura îți îmbunătățește concentrarea. Apoi, lectura este un scop în sine, de a învață, de a cunoaște și de a te dezvolta. De aceea cred că ar trebui să să citim ori de câte ori avem timp liber și desigur să le oferim celor mici, carti pentru copii atractive și interesante, pentru ca magia lecturii să îi cuprindă și pe ei.

Eu îl las pe fiul meu să își aleagă singur cărți de pe elefant.ro, iar astăzi vom celebra împreună depășirea recordului de 17 milioane de cărți livrate si vom profita de discounturile de până la -80%.

Dacă ar fi să vă recomand astăzi o carte, dincolo de clasici precum Zece negri mititei de Agatha Christie, as zice ca Sapiens. Scurta istorie a omenirii de Yuval Noah Harari este un volum care merita sa îi acordați câteva zile din viaţa voastră.

Tu câte cărți crezi că ai citit până acum? Imaginează-ți cât de multe lucruri interesante ai descoperit, dar mai ales tot ce încă nu știi doar pentru că încă mai sunt cărți de citit.

carti ieftine

 • 194
 •  
 •  
 • 1
 •  

1 Comment on "Record elefant.ro – 17 milioane de cărți livrate din 2010 și până în prezent"

 1. Doar cosmetice am cumparat de la ei, carti nu.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*