Paletutze – 32 Colors Cream Eyeshadow si beautyblender, review

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Paletutze – 32 Colors Cream Eyeshadow si beautyblender, review

Dragile mele, astăzi vreau să vă vorbesc despre Paletutze.ro și despre un produs minunat pe care vi-l recomand, un must have de excepție dar, și despre burețelul beautyblender, care face furori printre iubitoarele de make-up.

naras farduri cremoase

Machiajul este rutina noastră zilnica de înfrumusețare. Unele dintre noi alegem un machiaj discret în culori delicate, altele preferam culorile tari dar, oricum ar fi ritualul de frumusețe se bazează pe farduri de tot felul.

32 Colors Cream Eyeshadow  Naras, de la paletutze.ro.

Iar pentru ca știu că și vouă vă plac, astăzi vă prezint fardurile 32 Colors Cream Eyeshadow  Naras, de la paletutze.ro.

Paletuze.ro sunt specialiști în produse folosite în arta machiajului, comercializând produse de calitate la preturi competitive. Întotdeauna au reduceri si promoții pentru toate gusturile și buzunarele, dar mai ales au tot ce-ți poftește inima pentru o atingere de … glam. Pe site găsiți multe categorii de produse cosmetice, accesorii pentru machiaj, geluri și accesorii manichiura, bijuterii și lentile de contact, etc.

Întotdeauna mi-au plăcut paletele de farduri. Compacte, ușor de purtat în poșetă, oricând pregătite sa fie utilizate, combinate  sau simple, pentru un machiaj perfect.

Prima pe care v-o prezint este paletută cu 32 farduri cremoase,Naras. Trusa este echipata cu oglinda si pensula aplicatoare cu doua capete, penson sintetic. 32 Colors Cream Eyeshadow  este o paleta profesionala de farduri de pleoape si probabil cea mai completa trusa de aceasta mărime. Pe lângă culori are și sclipici pentru un machiaj de seara perfect și doar având-o în poșetă, poți face un machiaj pentru întreaga față.

Textura onctuoasă, a acestor farduri le transforma într-o baza excelenta pentru fardurile pulbere. Dacă foloseai pana acum creioanele Jumbo, uita de ele, aceste farduri nu doar ca fixează mai bine , dar le poți folosi și pentru buze și chiar pentru a realiza desene fanteziste, atât de în voga în ultimul timp.

*Clik pe fotografii pentru format mare

Naras farduri pleoape baza machiaj creioane jumbo farduri cremoase 32 Colors Cream Eyeshadow

Fotografiile sunt făcute cu două camere diferite, în lumină diferită, primele în lumină de interior și ultimele  în lumină naturală.

IMG_20160503_134501 IMG_20160503_134449 Eyeshadow 32 Colors Cream Eyeshadow

Fardurile sunt ușor sidefate, se întind perfect fără a se aduna în pliurile ochiului și rezistă toată ziua. Se folosește mai întâi un primer, ca la orice machiaj, apoi se fixează cu pudră. Îmi plac foarte tare, iar dacă vreți sa le încercați, le găsiți într-o oferta excepțională pe site.

Burețelul pentru machiaj este minunat pentru a aplica anticearcănul, corectorul sau iluminatorul. Întinde produsul perfect, lăsând un aspect natural, uniform.

Nu este original si costa doar 12 lei dar, face exact ce face și originalul. Confecționat din poliuretan dens, anti alergic are o textură fină și catifelată.

Il folosesc umezit și îl spăl după fiecare utilizare… da ați ghicit cu apă călduță și puțin balsam de rufe, știți voi de care… că v-am mai vorbit aici pe blog.

Când este umed beautyblender-ul creste puțin în volum apoi, revine la forma inițială. Vă sfătuiesc să ii găsiți un recipient unde să îl păstrați pentru a nu se usca excesiv.

beauty blender beautyblender

 

 

 

 

 

 

 

 

Sper ca ați găsit răspunsuri la întrebările care v-au adus la acest review.

Alte aspecte legate de compoziție, ambalaj și greutate găsiți pe paletutze.ro

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. paletutze Naras , review - Dark Passion

Leave a comment

Your email address will not be published.


*