Indrazneste, visează… sau cum am obținut cu AVBS cei mai buni cozonaci creditați

cozonaci
Share the joy

Indrazneste, visează… sau cum am obținut cu AVBS cei mai buni cozonaci creditați

Astăzi s-a schimbat ora, m-am trezit pe la 9.30… da ştiu că veţi spune… e duminică dar, mâine orarul va fi decalat şi majoritatea oamenilor vor avea nevoie de aproape toată săptămâna să se obișnuiască cu ora de vară.

Norocul meu este că sunt propriul meu şef, pot să îmi permit să mă trezesc în continuare un pic mai târziu, pentru ca apoi toată săptămâna să pun ceasul să sune tot mai devreme până îmi întru în ritm. Desigur, nu a fost întotdeauna aşa. Cândva am fost un angajat model care ajungea întotdeauna la serviciu cu un sfert de ora mai devreme dar… am avut şi un vis şi am îndrăznit să mi-l îndeplinesc. Astăzi sunt antreprenor și nu unul oricum, ci unul creditat de AVBS!

O afacere gustoasă

„Bunătăți din bucătărie” a devenit mica mea afacere, visul îndeplinit de a oferii tuturor, dulciuri tradiţionale, făcute ca pe vremea bunicii, cu materii prime de calitate, naturale şi sănătoase.
Primele degustări şi primele prăjituri făcute pentru prieteni, au fost primite cu poftă şi bucurie şi de aici, până la propriul cuptor şi deschiderea unei brutării nu a mai fost decât un pas.

De mai bine de doi ani, cozonacii şi fursecurile mele îi încânta pe toţi din cartier, iar acum în preajma sărbătorilor pascale, au început deja să curgă comenzile din nou.

Cum să le refuz, când oamenii care îmi cumpără produsele sunt în cartier de o viaţă? Cum să spun nu, când mulţi dintre ei aproape m-au crescut, îi salutam când mergeam la şcoală sau îi vedeam seara, în fiecare zi când mă întorceam de la serviciu?

cozonaci

În perioada petrecerilor, la nunţi şi la botezuri, reuşeam să fac faţă, însă la crăciunul trecut cu greu am reuşit să jonglez cu banii din încasări și cumpăram materii prime de pe o zi pe alta. Deoarece nu achizitionam cantităţi mari, erau mai scumpe şi la final, când am tras linia, m-am ales cu oboseală, alergătură şi un profit cu foarte puţin peste ce era de obicei în perioada neaglomerată.

Acum câteva săptămâni, când lista comenzilor a început să se formeze, am hotărât să fac stocuri de materii prime, astfel încât, atunci când dau drumul la cuptor, acesta să meargă fără oprire. Cu alte cuvinte, aveam nevoie de finanţare, un credit bancar sau un ajutor financiar care să mă ajute să acopăr toate cheltuielile şi să reuşesc să livrez la timp toate comenzile.

Provocarea cu care se confruntă IMM-urile din România, este accesul la finanţarea proiectelor de investiţii pe termen scurt şi mediu. La început am încercat să caut sprijin la prieteni şi familie, apoi m-am îndreptat către bănci, însă multi dintre prieteni dispuneau de sume foarte mici iar băncile veneau fiecare cu cerinţele şi regulile lor. Fiecare banca avea mai multe produse financiare pe care încerca să mi le livreze, aşadar până la urmă, am început să caut un broker de credite bancare.

Şi l-am găsit la AVBS Credit, o companie de brokeraj financiar bancar, cu foarte mulţi ani de experienţă pe piaţa financiară, prezenţi în România, încă din 2007. Brokerii AVBS Credit oferă consiliere gratuită, personalizată şi te ajută să alegi creditul care ţi se potriveşte cel mai bine. Brokerii AVBS Credit sunt prezenţi în cele 70 de francize din toată România. Aceştia identifică rapid cele mai avantajoase credite bancare şi întocmesc dosarul de credit, în locul tău. Astfel tu nu trebuie să pierzi timpul alergând după hârtii şi acte, brokerii de credite vor obţine finanţarea pentru tine.

Un broker financiar bancar sau o companie de brokeraj bancar, acţionează în calitate de intermediar între un cumpărător şi un vânzător, în cazul meu obiectul tranzacţiei fiind creditul, care să mă ajute în momentul oportun să fac faţă situaţiei, să achiziţionezi materile prime sau utilaje pentru afacerea mea sau pur şi simplu să dau aripi, micii mele întreprinderi.

Astfel un broker financiar bancar este scutul intre nevoile tale financiare și orice bancă din portofoliul său.

Pentru fiecare piaţă există diferite tipuri de brokeri, însă eu am învăţat că trebuie să alegi un broker de credite care să înţeleagă exact care sunt nevoile tale şi să care să îţi ofere acces la creditul care să vină în întâmpinarea nevoilor tale. Doar la AVBS Credit am găsit astfel de brokeri de credite bancare, care mi-au oferit o soluţie de creditare adecvată.

În principiu, un broker financiar bancar este acea persoană care îşi desfăşoară activitatea la ordinele anteprenorilor sau a companiei care îi angajează. Cu toate acestea, aceştia execută funcţii de consultanţă financiară pentru clienţii lor. Aşadar brokerul este o persoană care are cunoştinţe extinse în domeniu financiar şi de consiliere financiară şi vă veţi completă unul pe celălalt pentru a încheia cea mai bună afacere. Aşadar eu i-am încredinţat fără nici o grijă, sarcina de a mă ajută să finanţez micuţa mea afacere.

AVBS m-a ajutat sa fac cei mai buni cozonaci creditați

Pentru IMM-uri, finanţarea este că un motor care îi ajută să accelereze să meargă mai departe. Lucru care pentru mine însemna o modalitate de a creşte afacerea, de aceea am pornit în căutarea celui mai bun credit care să îmi asigure o productivitate crescută, acces la materii prime şi alte necesităţi şi posibilitatea de a creşte şi de a rămâne pe piaţa locală, drept producătorul cu cel mai bun cozonac.

Pentru că aveam peste 2 ani de activitate, o cifra de afaceri mai mică de 500 de mii de euro şi nici nu aveam nevoie de foarte mulţi bani, am fost sfătuită să aleg o linie de credit overdraft, o finanţare de 25 de mii de euro care să mă ajute să susţin toată producţia de sărbători.

Partea frumoasă a fost că nu am avut nevoie de garanţie, iar perioada de rambursare era de 12 luni. Puteam alege până la 150 mii euro, iar în acest caz aveam nevoie de o garanţie, dar pentru mine era suficientă cea mai mică sumă overdraft.

Nici documente justificative nu se solicită şi puteam folosi banii şi pentru refinanţarea altor facilităţi pentru capitalul de lucru sau pentru salarii. De asemenea din acest capital obţinut puteam face diverse plăti către furnizori sau plăţi pe care le-aş fi putut datora către Bugetul de Stat, care nu erau mai vechi de 3 luni. Desigur, nu a fost cazul meu, eu aveam nevoie urgent de bani, să achizitionez materii prime.AVBS

Plimbatul pe la toate băncile, nebunia actelor cerute şi a întrebărilor incomode, m-au făcut să renunţ definitiv la creditul acordat de o bancă. La AVBS Credit am primit răspuns favorabil şi orientarea către o soluţie financiară potrivită, în doar câteva ore şi asta e valabil pentru toată lumea şi pentru orice tip de credit, nu doar pentru mine şi linia mea de credit.

AVBS Credit intermediază prin francizele sale, produsele bancare de la 25 de instituţii bancare şi non-bancare. Împreună cu brokerul am ales cea mai bună variantă pentru mine, mi-a întocmit dosarul şi a încheiat toate actele, eu doar am semnat şi am început să caut nucă și faină albă pentru cozonacii mei.

brutarie

Visează… obține cu AVBS

Permiteţi-mi să vă împărtăşesc ceva, astăzi nu este suficient sa fii productiv, acum trebuie să fi competitiv şi să generezi valoare economică permanentă. Capacitatea afacerii tale este mult mai mare decât îți poți imagina şi dacă îți urmezi visul și cu ajutorul AVSB alegi un credit financiar adecvat, vei prinde aripi.

Însă dacă ai pregătire financiar – bancară și te tentează să devii broker, îndrăznește! Visează… obține cu AVBS

Acum poți să ai o altfel de afacere proprie, poţi opta să îţi deschizi o franciză AVBS Credit. Nu se percep taxe pentru intrarea în sistemul de franciză şi poţi oferi servicii de intermediere între creditori şi creditaţi.

*Articol scris pentu Spring Super Blog 2017

*sursa foto: AVSB, pixa bay

4 Comments on "Indrazneste, visează… sau cum am obținut cu AVBS cei mai buni cozonaci creditați"

  1. Succes!

  2. Daca exista AVBS pe cand mi-am inchis eu afacerea (croitorie serie), poate reuseam sa obtin un credit si poate existam si in ziua de astazi. In ce cartier stai? Vreau si eu 4 cozonaci de Paste.

  3. Cand ai sau incepi o afacere iti trebuie o finantare serioasa.

  4. Nu ai cum sa dai gres cu aceasta afacere, sunt produse care mereu se vor cauta. Te felicit pentru priceperea in arta culinara. Eu nu as avea curajul sa-mi iau un angajament din asta, mi-ar fi teama, cateodata nu imi ies ale mele dar minte sa mai fac pentru altii. 😀 Si e bine ca exista acest AVBS de care ar trebui sa profite cat mai multi dintre aceia care au ceva de spus/aratat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*