Unghii elegante cu aplicații de pietre semiprețioase și modele din gel metalic

Rhinestone Glue Gel
Share the joy

Unghii elegante cu aplicații de pietre semiprețioase și modele din gel metalic

Dacă ești un fan al sclipiciului și al luxului, atunci trebuie să încerci modele de unghii cu modele aplicate și pietre elegante și drăguțe care vor întoarce toate capetele.

Știu, s-ar putea ca să te gândești la unghiile cu pietre să nu-ți fie pe plac din cauza faptului le raportezi la manis-ul foarte lung și extravagant pe care le-am tot văzut in tutorialele mail art, dar nu toate unghiile decorate cu pietre semiprețioase sunt prea mult de purtat în viata cotidiana.

Rhinestone Glue Gel

Rhinestone Glue Gel

Tendința de a purta pietre pe unghii este adoptata din ce în ce de mai multe saloane de înfrumusețare care oferă idei nesfârșite de genul acesta, mai ales pentru unghiile scurte, de la propuneri minimaliste și ultra simple până la altele mai elaborate.Rhinestone Glue Gel

O tendință care a fost foarte prezenta în 2022 a fost să te joci cu mai multe straturi de gel și finisaje în manichiură, dar dacă adaugi modele din gel sau pietre colorate unghiilor tale, vei avea un design sofisticat! Mizați pe tonuri metalice, sclipici și decorațiunile care vă plac cel mai mult pentru a obține aspectul dorit și a profita la maxim de această idee.

Unghiile pastelate sa nude sunt un pariu excelent pentru cei care iubesc să poarte modele de unghii discrete, dar cu o atingere drăguță și îngrijită. Încearcă sa porți un model într-o culoare de oja și designul aplicat într-un alt ton, gândindu-te mereu cum se combină cu look-urile pe care le vei purta în timpul săptămânii. Atenție, aici nu contează dacă porți această propunere pe unghii scurte, medii sau extra lungi, deoarece vor arăta spectaculos în orice caz!

Metallic Drawing Gel Shiny Glitter Painting Gel 5ml

Metallic Drawing Gel Shiny Glitter Painting Gel 5ml

Pentru a aplica modele din gel pe unghii, trebuie sa urmezi urmatorii pasi:

  • Asigura-te că ai toate materialele necesare la îndemână: gelul pentru unghii, placă de modelaj, pensula pentru modelaj, lampa UV sau LED, top coat și cleaner.
  • Curată bine unghiile cu cleaner-ul pentru a îndepărta orice urmă de sebum sau pelicula grasa.
  • Aplică un strat subțire de baza pe unghii. Acest strat ajută la fixarea gelului pe unghie și la prevenirea decolorării.
  • Aplică gelul pentru unghii pe unghie, folosind pensula pentru modelaj. Dacă dorești să creezi un model, poți folosi placă de modelaj pentru a da formă dorită gelului.
  • Curețe excesul de gel de pe margini cu ajutorul cleaner-ului.
  • Aplică un strat de top coat pentru a proteja modelul și a-i da un aspect fin.
  • Plasează mâinile sub lampa UV sau LED timp de câteva minute, până când gelul se usucă complet.
  • Îndepărtează orice urmă de gel rămas pe unghii cu ajutorul cleaner-ului.

Metallic Drawing Gel Shiny Glitter Painting Gel 5ml

Bineînțeles nu uita ultimul pas! Hidratează mâinile și unghiile cu o crema hidratanta pentru a le menține sănătoase și frumoase și folosește în fiecare zi ulei pentru cuticule.

Trebuie sa subliniez ca este important să respecți timpii de uscare specificați de producătorul gelului pe care îl folosești, deoarece aceștia variază în funcție de marca și tipul de gel folosit. De asemenea, este recomandat să folosești mănuși de protecție atunci când lucrezi cu geluri pentru unghii, deoarece acestea pot fi iritante pentru piele. Dacă ai orice fel de probleme sau întrebări în timp ce aplici modelul din gel, nu ezită să ceri ajutorul unui specialist în manichiură și totul îți va ieși perfect.

Be the first to comment on "Unghii elegante cu aplicații de pietre semiprețioase și modele din gel metalic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*