Strălucește în vara aceasta cu manichiura sclipitoare și ojele neon care luminează în întuneric!

unghii gel born pretty
Share the joy

Strălucește în vara aceasta cu manichiura sclipitoare și ojele neon care luminează în întuneric!

Vara este anotimpul perfect pentru a experimenta cu nuanțe vibrante și strălucitoare. Dacă îți dorești să-ți scoți în evidență manichiura și să adaugi un plus de farmec, combinația dintre sclipici și ojele neon care luminează în întuneric este alegerea ideală. Așadar, pregătește-ți unghiile pentru a străluci în lumina soarelui și să impresionezi pe întuneric. Hai să explorăm împreună această tendință deosebită de manichiură de vară!

Sclipiciul, strălucirea verii:

Sclipiciul din aceste geluri Silky White Series Gel Polish de la Born Pretty este alegerea perfectă pentru a adăuga strălucire și un efect wow manichiurii tale de vară. Indiferent dacă alegi sclipici fin sau mai gros, acesta va transforma cu siguranță aspectul unghiilor tale. O variantă populară este sclipiciul argintiu sau auriu, care reflectă frumos lumina soarelui și adaugă un aspect glam în orice situație. Poți opta pentru aplicarea uniformă a sclipiciului pe toată unghia sau poți crea accente prin aplicarea acestuia numai pe vârfurile unghiilor. Eu am ales varianta CG 106, care mi se pare ca se potrivește la orice ținută și peste orice nuanță de gel.

gel born pretty cu sclipici

Luminous Gel Polish – Oje neon, explozie de culoare:

Nuanțele neon gen Luminous Gel Polish  de la Born Pretty sunt cele care vor atrage cu siguranță toate privirile în această vară. De la galben strălucitor la verde vibrant sau roz intens, există o gamă variată de oje neon care vor aduce o explozie de culoare pe unghiile tale. În plus, aceste nuanțe speciale sunt adesea create cu pigmenți fosforescenți, ceea ce înseamnă că vor străluci în întuneric. Așadar, vei fi în centrul atenției atât ziua, cât și noaptea! Eu am nuanța Luminous Gel Polish – NG 002 care este un albastru deschis cuminte ziua, iar noaptea se transforma într-o splendida nuanță neon.

Tehnici de aplicare creativă:

Pentru a obține un efect spectaculos, poți încerca diverse tehnici de aplicare a sclipiciului și ojei neon. De exemplu, poți aplica un strat de ojă neon ca bază și apoi adăuga sclipici pe vârfurile unghiilor pentru un aspect de gradient strălucitor. De asemenea, poți crea modele unice, cum ar fi dungi sau puncte, combinând ojele neon și sclipiciul. În acest fel, vei obține o manichiură personalizată și plină de strălucire.

manichiura cu gel neon

Accesorizarea manichiurii:

Pentru a completa look-ul manichiurii tale de vară cu sclipici și oje neon, poți adăuga câteva accesorii potrivite. Aplicațiile de unghii, pietre strălucitoare sau folia metalică pot adăuga un plus de stil și strălucire manichiurii tale. De asemenea, poți combina mai multe culori neon și sclipici într-un mod creativ, pentru un aspect cu adevărat unic.

Îngrijirea adecvată a manichiurii:

Pentru a menține manichiura ta strălucitoare și rezistentă pe parcursul întregii veri, este important să acorzi atenție îngrijirii adecvate a unghiilor. Aplică un strat de bază înainte de a aplica oja, pentru a proteja unghia și a preveni colorarea acesteia. Aplică, de asemenea, un strat de top coat pentru a asigura o manichiură mai rezistentă și pentru a accentua strălucirea sclipiciului. Nu uita să hidratezi cuticulele și să aplici ulei de cuticule pentru a menține unghia și pielea în stare bună.

unghii gel born pretty

Manichiura de vară cu sclipici și oje neon care strălucesc în întuneric este alegerea ideală pentru a aduce un plus de strălucire și culoare în această perioadă a anului. Prin combinarea sclipiciului cu nuanțele neon, vei obține o manichiură plină de personalitate, care te va scoate în evidență oriunde te-ai afla. Nu ezita să încerci tehnici creative și să adaugi accesorii pentru un efect wow. Așadar, pregătește-te să strălucești în lumina soarelui și să te distrezi în serile de vară, în timp ce unghiile tale luminează în întuneric!

Be the first to comment on "Strălucește în vara aceasta cu manichiura sclipitoare și ojele neon care luminează în întuneric!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*