Oldies but Goldies – Top 3 parfumuri ediții vechi pe care încă le port

Pleasures Estée Lauder
Share the joy

Oldies but Goldies – Top 3 parfumuri ediții vechi pe care încă le port

Parfumurile sunt capodopere olfactive care celebrează frumusețea naturii, eleganța subtilă a femeii și trendurile fiecare perioade fashion pe care o traversăm. Cu piramide olfactive spectaculoase, cu note fine și flacoane extravagante unele parfumuri continuă să aducă bucurie și rafinament celor care le poartă. Indiferent de trecerea timpului, multe dintre acestea rămân un etalon al eleganței clasice în lumea aromelor care ne însoțesc de-a lungul vieții.

Descoperă Rafinamentul Subtil al Parfumului Pleasures de la Estée Lauder

Cred ca port acest parfum de vreo 20 de ani. În fiecare vară îl recumpăr. Este… Ei bine, imaginează-ți o grădină înflorita într-o dimineață de primăvară, cu petale delicate care se mișcă ușor în adierea vântului. Acesta este universul olfactiv creat de parfumul Pleasures de la Estee Lauder. Un amestec inspirat de natură și eleganță, acest parfum a captivat inimile multor femei cu prospețimea sa subtilă și notele florale fine, motiv pentru care rămâne un clasic atemporal în lumea parfumurilor.

Pleasures Estée Lauder

O Evocare a Naturii în Toată Splendoarea Sa

Lansat în anul 1995, Pleasures este o adevărată oază de prospețime și eleganță în lumea parfumurilor, ce se deschide cu note vibrante de tulpini de iasomie, trandafir sălbatic și violete atrăgătoare. Această combinație inițială aduce aminte de prima adiere de primăvară, când natura începe să renască în toată splendoarea sa.

Unul dintre punctele forte ale parfumului Pleasures este echilibrul său delicat între notele florale. De-a lungul evoluției sale, parfumul dezvăluie o inimă bogată de flori ca narcise, trandafiri albi și bujori, toate învăluite într-o aură de prospețime. Aceste note florale sunt extrem de rafinate și nu domină în mod agresiv, ci se contopesc armonios, lăsând în urmă o senzație subtilă și sofisticată.

Baza parfumului adaugă profunzime și stabilitate compoziției. Notele lemnoase și moscului conferă parfumului o notă caldă și senzuală, veșnic la modă. Această etapă finală îl face să fie nu doar o alegere perfectă pentru zilele luminoase de primăvară și vară, ci și pentru serile mai răcoroase de toamnă.

Un Clasic Atât de Actual Chiar și După Decenii

Ceea ce face ca Pleasures de la Estée Lauder să fie un parfum atât de special este capacitatea sa de a rezista trecerii timpului. Într-o eră în care tendințele în materie de parfumuri se schimbă rapid, Pleasures rămâne fidel propriei sale identități clasice și sofisticate. Acesta este un parfum care poate fi purtat în orice ocazie, de la evenimentele elegante la întâlnirile informale cu prietenii, fiind un acompaniament perfect pentru femeile care apreciază subtilitatea și rafinamentul.

Descoperă Magia Orientală a Parfumului Incandessence de la Avon

În universul vast al parfumurilor, fiecare creație are o poveste unică de spus, indiferent de prețul la care îl poţi cumpăra, iar Parfumul Incandessence de la Avon nu face excepție.

Incandessence, lansat de Avon, este ca un voiaj olfactiv într-un tărâm exotic, unde se întrepătrund aromele orientale cu o doză subtilă de eleganță. De la primul contact, notele de vârf te cuceresc cu accentele sale fructate, precum bergamotă și piersică, care creează o deschidere luminoasă și energizantă. Această primă impresie pregătește terenul pentru călătoria olfactivă ulterioară. Pe măsură ce parfumul se dezvoltă pe piele, aromele se adâncesc într-o inimă senzuală. Notele florale trandafirii se împletesc într-un dans aromatic subtil, aducând o notă de romantism și feminitate în compoziție. Aceste arome delicate își găsesc echilibrul perfect între prospețime și senzualitate, lăsând în urmă o senzație plăcută și captivantă. Baza parfumului Incandessence este punctul culminant al acestei călătorii olfactive.Incandessence

Notele lemnoase, de tec, aduc o notă de stabilitate și adâncime compoziției. Însă ceea ce face cu adevărat special acest parfum sunt adierile picante și pătrunzătoare, ce se aseamana cu scorțișoara și vanilia. Aceste vagi arome orientale adaugă o dimensiune caldă și intensă parfumului, transformându-l într-o experiență olfactivă cu adevărat memorabilă.

Incandessence de la Avon este mult mai mult decât un simplu parfum – este o expresie a personalității tale, un mod subtil de a-ți dezvălui latura misterioasă și seducătoare. De la întâlniri romantice la evenimente speciale sau pur și simplu într-o zi obișnuită în care vrei să te simți extraordinară, acest parfum îți oferă versatilitatea de care ai nevoie.

Giordani de la Oriflame: O Evoluție Parfumată prin Eleganță și Refined

Puține branduri au reușit să creeze o tradiție în lumea cosmeticelor precum cea inițiată de Oriflame. Printre comorile sale olfactive, parfumul Giordani este o adevărată perlă care a evoluat de-a lungul anilor, rămânând mereu un simbol al luxului și sofisticării.

Lansat inițial ca un tribut adus spiritului rafinat al orașului italian Giordano, parfumul Giordani a cucerit scena olfactivă cu prezența sa distinctivă. Cu prima sa apariție, acest parfum a atras atenția cu notele sale lemnoase și florale, care aduc un omagiu naturii îmbinate cu eleganța urbană. Am purtat acest parfum la nunta mea și încă mai am sticla originală de atunci, cu aceleași arome extraordinar de atrăgătoare, cu note aproape palpabile ce se dezvolta într-un siaj cum puține parfumuri mai au astăzi.

parfumuri vechi giordani

Evoluția piramidei olfactive

De-a lungul anilor, Giordani a suferit transformări subtile, dar semnificative. Una dintre evoluțiile notabile a fost în zona notelor de vârf. De la inițiala deschidere a citricelor și ierburilor proaspete, parfumul a evoluat către un amestec mai complex de note fructate și verzi. Această schimbare subliniază dorința de a rămâne contemporan, fără a-și pierde însă elementul de eleganță distinctiv.

Notele de mijloc sunt adesea cele care definesc caracterul unui parfum. În evoluția sa, Giordani a adăugat adâncime și complexitate în această etapă. Accentele florale delicate, cum ar fi trandafirul și iasomia, s-au alăturat unei palete florale mai vaste. Aceasta a adus o notă de romantism și senzualitate, păstrând în același timp echilibrul cu eleganța sa inițială.
De-a lungul timpului, baza parfumului Giordani a rămas fidelă rădăcinilor sale lemnoase și aromelor calde. Notele de cedru și vetiver au căpătat profunzime, iar vanilia și moscul au creat o aură seducătoare și persistentă. Acest amestec de note a consolidat esența rafinată a parfumului Giordani și l-a transformat într-o experiență olfactivă memorabilă și distinctă.

Giordani – perpetuarea eleganței

Chiar dacă a trecut prin evoluții subtile, parfumul Giordani a păstrat mereu esența sa caracteristică de eleganță și rafinament. De la prima sa versiune până la cele mai recente reinterpretări, Giordani de la Oriflame a continuat să ofere o experiență parfumată care îmbină tradiția cu inovația.

Tu ce parfumuri vechi porți încă?

2 Comments on "Oldies but Goldies – Top 3 parfumuri ediții vechi pe care încă le port"

  1. Parfumul Incandessence de la Avon se afla intre lumea infinita a traditiilor orientale si suprafata rafinata a luxului occidental. Acesta este un parfum racoritor, purtator al unei povesti magice, ce poate fi purtat de femei de orice varsta si care poate fi adaptat oricarei ocazii, fie ca vorbim despre zilele calduroase de vara sau toamna insorita ce asteapta la portile noastre.

  2. Acum că ți-am prezentat cele 3 parfumuri vechi de top, este clar că și după decenii de existență și schimbări de trenduri, ele continuă să facă furori în lumea frumuseții. Aceste parfumuri se adresează tuturor femeilor care își doresc să se bucure de o evadare olfactivă în tărâmul frumusetii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*