Make-up Event: Italian Look & Beauty Factory by Marionnaud

Make-up Event: Italian Look & Beauty Factory by Marionnaud
Share the joy
 • 174
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Make-up Event: Italian Look & Beauty Factory by Marionnaud

Hello beauties, astăzi vorbim despre puterea machiajului și despre produse make-up de calitate care vă vor schimba perspectiva unui machiaj obișnuit.

Și eu, la fel ca majoritatea dintre voi, încerc diverse tipuri de make-up, dar nu întotdeauna rezultatul este atât de spectaculos ca atunci când este realizat de un make-up artist. Totuși, dacă produsele pe care le folosești sunt de calitate, potrivite tipului de ten pe care îl ai, poți obține rezultate la fel de excepționale.

În viaţa de zi cu zi folosesc un minim necesar, dar îmi doresc să ajung cândva să pot realiza un make-up care să mă impresioneze până și pe mine…

Beauty Factory by Marionnaud România

Personal sunt fascinată de felul în care un machiaj transformă figura unei persoane, de aceea am participat weekendul trecut la Make-up Event: Italian Look & Beauty Factory de la magazinul din Carrefour Suceava, susținut de Marionnaud România și mi-am promis să repet experienţa, mai ales ca aceste evenimente se desfășoară destul de des.

De la femeia modernă, tot timpul ocupată și grăbită, care dorește să-și sporească frumusețea naturală și să arate perfect în orice moment pentru a face față rutinei de zi cu zi, până la ocazii speciale, când machiajul trebuie să arate cu adevărat spectaculos, industria beauty ne vine în ajutor cu tot felul de produse.

Un pic de fond de ten, un strop concealer, o atingere de anticearcan, un praf de fard, o linie precisă de tuș, rimel și ruj și este destul pentru a înfăptui magia.

În timp ce machiajul se dovedește a fi o unealtă perfectă pentru a îmbunătăți aspectul și ascunde imperfecțiunile care nu ar trebui să ne definească personalitatea, este de asemenea formă a expresiei de sine, o modalitate prin care îți crește încrederea și mai ales mulțumirea interioară.

So… before fara make-up

Make-up Event: Italian Look & Beauty Factory by Marionnaud

Beauty Secrets – a drop of vanity

Eu consider machiajul o formă de artă, mai ales când este realizat de make-up artiști profesioniști, iar magazinele Marionnaud România au transformat micile unelte ale vanității în produse accesibile pentru tot mai multe femei care doresc să experimenteze noi forme de make-up pentru a-și îmbunătăți aspectul folosind puterea machiajului.

Vrăjită de tendințele acestei mode, m-am lăsat și eu redesenata de pensula fetelor de la Marionnaud Suceava și am încercat un Italian Look, oarecum personalizat. Mariana Filip, fata care m-a machiat, a fost foarte răbdătoare și rezultatul a fost excepțional.

Make-up Event: Italian Look & Beauty Factory by Marionnaud

Produsele folosite sunt cele regăsite pe rafturile Marionnaud România, unde fetele din magazin vă vor consilia pentru ca voi să faceți întotdeauna alegerea perfectă. În plus la orice achiziție primești o mică surpriză și dacă ai card Marionnaud aduni puncte cu ajutorul cărora poți obține reduceri și reducere specială de până la 20% de ziua ta sau ziua numelui.

Astfel, cu Marionnaud, granița spre un machiaj perfect poate fi trecută cu ușurință pentru că produsele lor sunt de excepție. În plus vânzătoarele, cel putin cele din magazinul Suceava, știu să dea sfaturi pertinente și să vă ajute să alegeți produsele care vi se potrivesc și doar stăpânind câteva abilități de bază și o pungă de machiaj Marionnaud te poți transforma într-o „femeie perfectă” care să-ți zâmbească din oglindă ori de câte ori te privești, oferindu-ți încredere.

Produse folosite la Make-up Event: Italian Look & Beauty Factory

 • I Heart Revolution HEART Paleta farduri pentru ochi I Heart 24k gold

Conține 16 nuanțe de mătase mată și strălucitoare, în tonuri bogate și calde, într-o gamă de aur strălucitor, cu subtilități de piersici, galben și bronz, pentru un aspect strălucitor și strălucitor.

I Heart Revolution HEART Paleta farduri pentru ochi I Heart 24k gold

 • Revolution PRO Paleta farduri pentru ochi Regeneration

Paleta pentru machiajul ochilor oferă posibilitatea creării unor machiaje deosebite ce vor dura întreaga zi.

Revolution PRO Paleta farduri pentru ochi Regeneration

 • I Heart Revolution GLOW HEARTS – Iluminator Glow Hearts Hardly Hidden

Iuminatorul I Heart Revolution Glow Hearts conferă chipului un aspect sănătos și plin de vitalitate, iluminand perfect fața, oferind prospețime pielii in tmp ce accentuează delicat zonele selectate.

I Heart Revolution GLOW HEARTS Iluminator Glow Hearts Hardly Hidden

 • theBalm Balm Jour – Luciu de buze BalmJour

Impresionant, durabil, absolut uluitor cum transforma buzele acest gloss.

theBalm Balm Jour Luciu de buze BalmJour

 • Marionnaud Machiaj MY RADIANCE Fond de ten My Radiance

Fluid, ușor și cu o textura ce se îmbină cu tenul, oferă luminozitate și confort maxim. Cu ingrediente din ulei de floarea soarelui, lasă pielea cu o senzație de prospețime și un look radiant.

Marionnaud Machiaj MY RADIANCE Fond de ten My Radiance

Me Happy… am primit un Ruj de buze Chubby stick Make Me Happy

Să nu vă închipuiți că am plecat acasă doar cu un machiaj superb. La fel ca orice client care intră în Marionnaud, am plecat acasă cu un ruj fabulos și mostre de parfum.

Marionnaud Makeup Happy MY MATT CRUSH Ruj de buze Chubby stick Make Me Happy

După cum ştiţi în magazinele Marionnaud se găsesc cele mai noi parfumuri, cosmetice și produse de machiaj de la branduri de renume, produse originale, la preţuri accesibile.

Rujul Marionnaud Makeup Happy MY MATT CRUSH este cremos, fin și ușor parfumat. Se aplica rapid și acoperă perfect dintr-o mișcare.
Marionnaud Makeup Happy MY MATT CRUSH Ruj de buze Chubby stick Make Me HappyMarionnaud are în portofoliu o gamă impresionanta de produse make-up care fac ca pielea noastră să arate tânără și fără cusur, ochii mai mari și mai strălucitori, sprâncenele noastre perfecte, pomeții conturați, buzele mai pline și mai sexy, toate imperfecțiunile fiind complet invizibile. Cele mai inovatoare, durabile și „aducătoare de frumusețe” sunt cele mai bune produse cosmetice de la Marionnaud Romania.

 • 174
 •  
 •  
 • 1
 •  

Be the first to comment on "Make-up Event: Italian Look & Beauty Factory by Marionnaud"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*