Insula Sabon din Craiova s-a mutat la parterul Promenada Mall

Insula Sabon Craiova Promenada Mall
Share the joy

Insula Sabon din Craiova s-a mutat la parterul Promenada Mall

Craiovenii îndrăgostiți de produsele Sabon dar și cei ce doresc să le descopere, sunt așteptați vineri, 24 mai, să se răsfețe cu oferte și cadouri la inaugurarea unui spațiu nou și primitor, care se află de acum la parterul Promenada Mall.

„În ziua deschiderii, îi întâmpinăm pe oaspeți cu promoții speciale. Iar surprizele nu se opresc aici. Oferim gratuit cardul Royal Passport până la finalul lunii iunie, ca semn de bun venit celor care abia fac cunoștință cu magicul univers Sabon”, a afirmat d-na Elena Stamati, marketing coordinator la Sabon România.

Posesorii cardului Royal Passport beneficiază oricând de o reducere de: -10% la orice achiziţie în magazinul fizic sau cel online; de -25% la „Produsul lunii“ (în fiecare lună alt produs); -40% de Royal Passport Day. Cât și acces la noile colecții înainte de lansarea lor oficială.

Insula Sabon Craiova Promenada Mall

„SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată”, a punctat d-na Stamati, care a continuat precizând că „Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător”.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Be the first to comment on "Insula Sabon din Craiova s-a mutat la parterul Promenada Mall"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*