Răsfață-te regește în clubul Royal Passport SABON!

sabon reduceri
Share the joy

Răsfață-te regește în clubul Royal Passport SABON!

“E biletul tău de acces la spectacolul celor mai atractive oferte și beneficii. Iată de ce merită să-ți faci chiar acum un card de fidelitate Sabon!
Ai auzit, probabil, de cardul Royal Passport, l-ai văzut lăudat, dar încă nu ești convinsă de motivele pentru care ai deține și tu unul?
Ei bine, doar o sumă modică de achiziție a cardului (20 de lei) te mai desparte de intrarea într-un club exclusivist de clienți fericiți și răsfățați cu o multitudine de beneficii:
▪️Membrii clubului se bucură de un discount constant, de 10%, pentru orice achiziţie.
▪️În fiecare lună, SABON alege un produs – produsul lunii – de care membrii clubului Royal Passport pot beneficia la un preţ special.
▪️Ca posesor de Royal Passport Card, ai parte de cadouri speciale pentru ziua ta de naştere.
▪️Membrii clubului Royal Passport Card au acces la noile colecții cu 48 de ore înainte de lansarea lor oficială și pot achiziționa produsele cu 10% discount.
▪️Pentru cumpărături de minimum 500 de lei, deținătorii de Royal Passport Card beneficiază de un produs gratuit (nu mostră, full size!).
▪️Toți membrii acestui club de răsfăț sunt invitați speciali la aniversările și evenimentele de brand.
▪️Royal Passport Day e ziua cea mai iubită de către fanii Sabon posesori de Royal Passport Card, pentru că reducerea aplicată oricărei achiziții este de 40%!

sabon reduceriȘi încă o veste bună, exclusiv pentru fanii Sabon: Pe 21 februarie 2023 e Royal Passport Day!

Achiziționează din timp cardul tău de membru fidel și pregătește de cumpărături fericite cu 40% discount!

Dacă ai stat în cumpănă până în ultimul moment și te-a prins Royal Passport Day (sau orice altă zi cu chef de shopping) fără card, îl poți achiziționa chiar în clipa în care faci cumpărăturile! Îl pui în coș odată cu produsele dorite și te bucuri pe loc de toate beneficiile sale minunate, căci reducerile se aplică automat pentru comanda respectivă!”
www.sabon.ro

Be the first to comment on "Răsfață-te regește în clubul Royal Passport SABON!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*