De Sărbători, fă cel mai frumos cadou- sănătatea mamei tale

Share the joy

De Sărbători, fă cel mai frumos cadou- sănătatea mamei tale

Conform statisticilor 25 de femei din România sunt diagnosticate în fiecare zi cu cancer la sân, ceea ce înseamnă aproximativ 10.000 de cazuri descoperite anual. La nivel european, România este țara cu cele mai multe decese cauzate de cancerul de sân, ovarian sau de col, iar vârsta pacientelor depistate cu această maladie este tot mai tânără. Din păcate mai mult de o treime dintre paciente ajung la doctor în stadii avansate ale bolii, deși cancerul de sân poate fi vindecat dacă pacientele ar face controale regulate și boala ar fi descoperită în faze incipiente.

Clinica Radiologul (www.radiologul.ro, Facebook:Radiologul) și-a propus să vină în întâmpinarea pacientelor cu o campanie de prevenire a cancerului de sân prin care să informeze pacientele cu privire la efectuarea de investigații regulate, indiferent de vârstă. Ne dorim să nu mai rămână prematur copii fără mame sau bunici, ne dorim ca femeile de lângă noi să fie sănătoase și cel mai frumos cadou pe care îl putem oferi pacientelor noastre este o investigație imagistică la sân care sa confirme ca sunt sănătoase. Credem că femeile tinere sunt mult mai informate privind riscurile cancerului de sân, așa că le invităm la examinarea imagistică a sânilor împreună cu mamele lor. Și pentru că ne aflăm în luna cadourilor oferim gratuit investigația pentru mamă.

Astfel, la un pachet senologie care include fie două mamografii, fie două ecografii mamare bilaterale, fie o mamografie și o ecografie mamară bilaterală, pacientele vor beneficia gratuit de una dintre aceste investigații pe care să o ofere cadou mamelor lor. Promoția se aplică pentru pacientele mamă și fiică programate în aceeași zi, și include consultația radio-imagistică pentru explicarea amănunțită a rezultatelor investigațiilor. Astfel, pacientele vor pleca de la noi cu un rezultat complet privind starea de sănătate. Controlul efectuat cu regularitate este cea mai bună metodă de prevenire a cancerului de sân. Le asigurăm pe pacientelor noastre că vor fi tratate cu profesionalism și răbdare de medicii clinicii Radiologul și vor primi toate recomandările necesare pentru menținerea sănătății la cote optime.

Clinica Radiologul vă stă la dispoziție cu aparatură imagistică modernă și specialiști de valoare pentru diagnosticul complex al suferinței dumneavoastră. Imagistica este la ora actuală, specialitatea medicinei cu un ritm de dezvoltare dintre cele mai rapide, folosind imagini obținute prin diferite metode: ecografie, tomografie computerizată, IRM, mamografie, osteodensitometrie.

Clinica Radiologul este situată în Policlinica Vitan (București, Calea Dudești 104-122) subsol,

tel 021 322 6696

Be the first to comment on "De Sărbători, fă cel mai frumos cadou- sănătatea mamei tale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*