De ce imi place Guess?

Guess
Share the joy

De ce imi place Guess?

Cand vine vorba de ceasuri de mana, intotdeauana imi place sa aleg un brand cunoscut, chiar daca preturile pentru un astfel de produs sunt intr-adevar ridicate, de fiecare data consider ca este bine si avantajos sa cumpar un lucru de calitate care bineinteles isi va pastra in timp calitatile si care totodata nu se va demoda.

Insa din punct de vedere al brandului, intotdeauana mi-a placut Guess Romania, am fost incantata de fiecare data cand lansau cate un produs si incercam sa fiu la curent cu tot ce era nou, dar totodata ma documentam si despre ceasurile lor, despre caracteristicile pe care le aveau, carcasa, forma ei, din ce material este, ce tip de geam au, ce cadran, ce tip de mecanism, etc.

Mi-au placut, imi plac si sunt sigura ca voi ramane fidela brandului Guess multi ani de acum inainte din urmatoarele motive:

  1. Toate produsele lor sunt concepute astfel incat sa fie durabile, mecanismele lor sunt dintre cele mai bune, iar produsele au o perioada de viata foarte lunga garantata tocmai din cauza modului in care inginerii lor creaza aceste accesorii minunate.
  2. Modelele Guess, ma refer nu numai la ceasuri dama cat si la ceasurile barbatesti totodata nu au fost niciodata opulente, nu au lasat niciodata sa se vada brandul ca si cum cel ce il poarta sa se laude cu el, sa se afiseze in public mandru ca are un ceas de firma.
  1. Sunt modele de ceasuri cat mai diferite atat din punct de vedere al designului dar si al caracteristicilor.

Fiind diferite ele se adreseaza catre o gama diferita de clienti, gusturile fiind diferite si modelele sunt create astfel incat sa multumeasca cat mai multe persoane.

  1. Preturile acestor produse nu numai ca beneficiaza si de discounturi dar sunt si foarte avantajoase, la fel putand sa se adreseze catre cat mai multi clienti.

Acestea sunt principalele motive pentru care imi place Guess, in cazul in care si voua va place astept sa imi spuneti de ce ?

Guess

1 Comment on "De ce imi place Guess?"

  1. Daca as putea sa port ceas cu siguranta mi-as cumpara un ceas Guess.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*