De ce am ales marca Dacia

dacia
Share the joy

De ce am ales marca Dacia

Am hotarat sa scriu un articol pe aceasta tema deoarece aud foarte des persoane care sunt extrem de nehotarate cu privire la marca de autoturism pe care sa o aleaga atunci cand fac o noua achizitie. Unii raman consecventi si aleg tot aceeasi marca pentru a doua sau a treia masina din viata lor, iar altii ar face o schimbare dar nu stiu in ce directie sa mearga. In speranta ca poate voi fi de ajutor si voi reusi sa ii fac pe unii sa fie mai hotarati, voi impartasi motivele care au stat la baza achizitionarii unei masini marca Dacia, in cazul meu. Motivele pe care le voi expune sunt legate de piesele auto pentru Dacia, contextul autohton, dar si traditia conservata din generatie in generatie.

In primul rand, alegerea unei masini Dacia poate fi oricand o idee buna. Daca in cazul altor marci observi ca sunt numeroase avantaje si dezavantaje iar balanta tot inclina cand intr-o parte, cand intr-alta, masinile Dacia prezinta intotdeauna mai multe avantaje decat dezavantaje. De ce am ales aceasta marca? Mai intai, piesele auto sunt mult mai accesibile, le gasesti usor si unul dintre aspectele delicate care conteaza mai mult sau mai putin pentru fiecare dintre noi – au un pret mult mai redus. Daca se defecteaza o componenta sau masina are nevoie de anumite schimburi stiu ca exista numeroase service-uri care sa ma ajute in acest sens si, mai ales, gasesc usor piesele si nu e nevoie sa dau o avere pe ele. Faptul ca sunt fabricate in Romania nu ma face sa ma ingrijorez ca nu as gasi piesa de care am nevoie intr-un timp relativ scurt.

Mai mult decat atat, daca tot am mentionat de contextul autohton, achizitionarea unei masini Dacia ma face sa ma simt mandru de faptul ca am contribuit si eu la economia romaneasca. Suntem inconjurati  zilnic de marci din strainatate si le intalnim foarte rar pe cele romanesti. Daca tot sunt putine, de ce sa nu avem grija de existenta si evolutia lor?

In ceea ce priveste traditia, atat fratele si unchiul, cat si parintii mei conduc aceeasi marca de masina. Oarecum, pot sa spun ca exista o traditie in familie cu privire la achizitionarea unei masini Dacia. Putem sa ne consideram norocosi sa avem in tara noastra o companie producatoare de automobile cu o istorie atat de bogata si cunoscuta la nivel mondial. De aceea, atunci cand te gandesti din nou ce marca sa alegi, incepe, mai intai, cu marcile autohtone.

dacia

 

 

Be the first to comment on "De ce am ales marca Dacia"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*