Danone, aniversare 15 ani si relansare site

Share the joy

   Danone  , cel mai cunoscut iaurt  împlineste 15 ani de brand în România. Cu aceasta ocazie BlogalInitiative găzduieste o campanie in care bloggerii sunt invitaţi să dea de stire tuturor ca Danone a imbracat straie noi şi să invite toti pofticioşii cu mic , cu mare să calce pragul noii case. Haideţi să-i urăm impreună ”La mulţi ani !!! ” şi să facem un tur virtual ”fabricii de sănătate”. Istoria Danone in România incepe in 1999 şi de atunci produc peste un milion de iaurturi zilnic, devenind lider pe piaţa de lactate proaspete.
Şi pentru că Danone se schimbă odată cu noi a relansat site-ul oficial pe care eu l-am parcurs cu mare placere şi vreau să vă vorbesc un pic despre el.
Ce mi-a plăcut foarte tare? Site-ul este foarte uşor de parcurs, cu meniuri simple si design elegant .Nimic nu este obositor şi te invită să petreci multe minute” degustând” ,zâmbind… descoperind lumea Danone.
Apoi toate produsele au afişate valorile nutriţionale şi copoziţie pentru fiecare gamă in parte. Lucru foarte important pentru pesoanele cu anumite alergii sau pentru mămicile curioase şi interesate de ce pun in farfuria copilului lor.
Foarte interesant de parcurs si sectiunea ”sănătate” unde experţii Danone ne-au pregatit mai multe articole despre o nutriţie echilibrată si o viaţă sănătoasă. Vă invit să o citiţi. Stiaţi că primele iaurturi Danone se vindeau în farmacii ca medicament?
Portalul Danone este perfect aşa cum este , nu cred ca trebuie schimbat nimic. Poate adaugată o sectiune pentru cei mici cu planşe pentru colorat , povestioare, clipuri. Oricum copii sunt cei mai mari consumatori de lactate, aşa ca trebuiesc incurajaţi să cunoască povestea iaurtului, ceea ce Danone face de ani buni prin ziua porţilor deschise. … ce mult mi-ar placea o călătorie in lumea iaurtului.
Nu staţi pe gânduri , vizitaţi noul site Danone, căci vă asteapta surprize frumoase si câteva concursuri cu ocazia implinirii celor 15 ani de calitate Danone Romania.

 

3 Comments on "Danone, aniversare 15 ani si relansare site"

  1. software de email marketing | iunie 1, 2014 at 4:17 am | Răspunde

    Muito bom!

  2. seguidores no twitter | iunie 3, 2014 at 12:43 am | Răspunde

    Excelente!

  3. comprar seguidores | iunie 5, 2014 at 6:09 pm | Răspunde

    bom post!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*