Mama m-a învățat cum să dobândesc frumusețea, Farmec îmi arată cum să o păstrez

Farmec
Share the joy

Mama m-a învățat cum să dobândesc frumusețea, Farmec îmi arată cum să o păstrez

Având în vedere importanța sa, frumusețea ar trebui să joace un rol foarte însemnat în viața noastră.

Dacă ne referim la frumuseţea interioară, trebuie să învăţăm să o arătăm şi celor din jurul nostru. Experţii psihologi afirmă că întotdeauna primim ce oferim şi că tot ce vedem în jur este proiecţia eului interior. Aşa zicea şi buni şi mami… cu alte cuvinte: ai grijă, nu semăna vânt, că vei culege furtună…

Dacă ne gândim la frumuseţea exterioară putem începe să avem grijă de pielea corpului, acest mijloc de transport care ne poartă în călătorie prin viaţa asta, să îi asigurăm o nutriţie de calitate, o hidratare adecvată, un somn odihnitor şi cele mai bune cosmetice care ne vor oferi tinereţe fără bătrâneţe.

La mine în familie păstrăm câteva obiceiuri care ne ajută să apreciem frumuseţea la adevărată ei valoare. Noi radem cu poftă, cântăm, ne îmbrăţişăm, iubim, suntem optimişti şi puternici şi punem preţ pe iubirea celui de lângă noi.

Frumusetea te face să te conectezi cu sufletul si sentimentele tale, iti ofera incredere si stima de sine.

În familia mea femeile au fost simple, au apelat întotdeauna la produse naturale care le-au oferit frumuseţea pe care şi-o doreau.

Bunica, cu picioarele adânc înfipte în glie, cu mâinile bătătorite de muncă şi faţă ridată de vânt şi soare, îşi vopsea părul cu ceai de frunze de nuci. Îşi împletea două cosiţe din care forma un coc şi cam asta era rutină ei de înfrumuseţare. Uneori, când îşi părăsea bătătura şi prispa casei şi venea să petreacă câte o zi la noi, mă lăsa să îi fac unghiile cu oja mamei.

Mama a fost mai cochetă, de altfel îi dădea cadou bunicii câte un lăptişor Doina de fiecare dată când venea la noi. Mama nu se machia foarte mult, doar un ruj roz sidefat, întotdeauna în aceeaşi nuanţă cu oja. În schimb avea întotdeauna grijă să îi ofere tenului hidratare, astfel că anii au trecut frumos peste chipul ei şi dacă şuviţele argintii nu i-ar încadra faţă atât de frumoasă, chiar nu i-aş da vârstă pe care o are trecută în buletin.

De experienţe estetice şi cosmetice mă ocup eu, noroc că există Farmec, marca de încredere a româncelor dintotdeauna, care mă scoate din încurcătură de fiecare dată. Despre diverse experienţe nefaste pe care produsele Farmec le-au reparat, v-am mai vorbit pe aici. Acum însă, vreau să împărtăşesc cu tine sfaturile mamei mele de a ajunge la anumiţi ani şi să ai tenul la fel că al unei fete tinere.

Din fericire, astăzi produsele din noua gama Farmec ne vin în ajutor şi ne oferă prospeţime, elasticitate şi hidratare maximă, astfel încât anii vor trece fără a lasă urme prea adânci pe chipurile noastre dar, nici sfaturile mamei, nu sunt de lepădat.

Farmec

Răsfață-te și îngrijește-ti pielea

Frumuseţea pielii începe cu o dietă adecvată. Da, e un clişeu dar, mâncărurile picante de exemplu, oglindesc fiecare fir de piper pe tenul tău. Iar dacă nu îţi potoleşti setea, pielea devine ternă şi lipsită de strălucire. Aşadar nu uita că apa înseamnă viaţă şi frumuseţe!

Astăzi secretul frumuseţii şi hidratarii stă în recipiente elegante, sticluţe frumoase, ce tăinuiesc soluţii din ingrediente naturale care conţin unul dintre cei mai puternici antioxidanţi: vitamina E, loţiuni şi creme bogate in extract de orhidee, ulei de argan, bambus şi ceai verde dar şi dulcea glicerină care hidrateaza epiderma.

Când vine vorba de hidratarea pielii, mama spunea că trebuie să îţi aduci aminte şi de zonele „uitate” cum ar fi mâinile, pielea gâtului, decolteul şi chiar conturul ochilor, pentru a atenua acele riduri mici care încep să marcheze surâsul. Şi picioarelor trebuie să le acorzi o atenţie deosebită. În curând trecem la sandale şi călcâiele noastre trebuie să aibă o imagine perfectă, când se vor aşeza pe tocuri.

Dacă mama m-a învăţat că hidratarea pielii e foarte importantă şi eu îi ascult povaţa şi astăzi, Farmec ne arată secretul pentru picioare frumoase: crema de îngrijire călcâie cu bambus.

Aceasta hidratează pielea uscată a călcâielor, acţionând în profunzime. Călcâiele vor deveni catifelate cu aspect fin şi pielea sănătoasă şi frumoasă, numai bună de etalat în sandale.

Dacă o foloseşti zilnic, după baie sau duş, aplicând-o pe tălpi şi călcâie, pielea va căpăta rapid un aspect strălucitor, fiind profund hidratată de glicerină. Iar cu ajutorul vitaminei A care reface structura pielii şi al extractului de bambus care elimină efectul de picioare obosite, vara această ne va găsi cu sandale noi şi călcâie de vedetă.

Farmec

Nu am fost uimită când pe etajeră de cosmetice a mamei a apărut o cremă contur ochi cu argan. Fidelă mărcii ei preferate, Farmec, şi conştientă de faptul că doar o îngrijire adecvată va ţine anii departe de pielea sa, mama a aplelat la o crema care are rol de hrănire şi hidratare, fiind un inamic puternic al ridurilor. Ingrediente cu principii active, precum vitamina A şi uleiul de argan previn apariţia liniilor de expresie şi a ridurilor fine, atenuandule pe cele existente şi oferind pielii din jurul ochilor un aspect neted, catifelat şi luminos.

Mama m-a învăţat că o piele frumoasă este o piele hidratată și că frumuseţea şi încrederea se văd în oglindă, însă doar de atitudinea mea depinde dacă se oglindeşte şi în privirea celor din jur.

Acest text a fost scris pentru Spring Super Blog 2017.

 

6 Comments on "Mama m-a învățat cum să dobândesc frumusețea, Farmec îmi arată cum să o păstrez"

  1. Foarte frumos articol.

  2. Farmec este o poveste care se transmite de la mama la fica.

  3. tin minte si acum laptele demachiant Doina care eram mereu pe raftul de la baie si nu aveam voie sa ma ating de el :))

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. SuperBlog | Proba 3. Frumusețea și încrederea se cultivă în familie!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*