Colorit.ro , specialişti pentru artişti

Colorit.ro
Share the joy

Colorit.ro , specialişti pentru artişti

Copilăria este cel mai frumos anotimp al vieţii. Totul  ..atât de vesel, de efervescent, totul parfumat şi delicios… totul atât de colorat. Copilăria este perioada când toţi suntem artişti. Pictăm cu degetele, cu palmele … cu sufletul. Vedem viaţa în milioane de nuanţe şi ştim să o redăm la fel. Copilăria este timpul începuturilor promiţătoare, tipul educăţiei şi exact momentul când poţi îndrepta copilul spre o direcţie sau alta.

– Mamă, când am să fiu mare vreau să mă fac pictor de maşini. O să le pictez ca pe fluturaşi, o să fie foarte frumoase… Chicoteşte fiul meu ori de câte ori trecem pe lângă un atelier unde nişte tineri  tunează maşinile făcând nişte picturi de vis utilizând un aerograf.

Câteodată ne oprim şi privim pe furiş imaginile zugrăvite pe  căte o portieră, altădată vedem câte o maşină cu jantele colorate si cate o imagine frumos realizată cu aerograful pe capotă şi atunci fiul meu strigă victorios… vezi, ţi-am spus eu că devin frumoase, uite asta era urâta aceea parcată ieri în faţa blocului. Desigur copilul se înşeală, maşina nu e chiar aceea dar, important este că privirile lui sunt atrase de frumos, de culoare şi mai presus de toate îl face să fie fericit, îl îndeamnă să viseze.

Colorit.ro

Piciul meu a fost întotdeauna atras de culori, de aceea am hotărât să îl las să să exerseze cât vrea. Primul pas a fost achiziţionarea de creioane colorate .Apoi am început să exersăm diverse modele şi am descoperit un mic artist.

Acum când septembrie e aproape şi curând se întoarce la şcoală am început să îi caut materiale pentru noul an scolar, mai ales că micul meu artist va începe să meargă la şcoala de arte unde va exersa talentul său. Desigur am ales calitatea, pe care am gasit-o la preţuri fantastice pe magazinul online

Colorit.ro

Am fost impresionată atât de preţurile mici cât şi de oferta variată pe care o expun. Creioanele colorate de la Giotto si Faber Castel le stiam de la grădi, cand d-na educatoare ne-a sfătuit să cumpărăm copiilor doar  rechizite de calitate pentru ca mânuţele lor să nu obosească inutil scrijelind foaia cu creioane sau culori vechi şi uscate. Pe Colorit.ro am gasit si creioane colorate de la Cretacolor care sunt facute din pigmenti, fara invelişul din lemn. Cu aceste creioane se pot face desene minunate, apoi cu un penson înmuiat in apă, desenul se poate transforma într-o acuarelă care poate fi agăţată pe peretele biroului. Şi creioanele cerate fluorescente de la Sargent mi-au atras atenţia, setul conţine 8 creioane cerate potrivite pentru copii, fiind non-toxice si uşor de manevrat. Iar un set de creioane din 24 de culori vii de la Razher costă doar 14 lei. Ideale pentru mânuţele mici care descoperă tainele  culorilor.

Pe rafturile virtuale am găsit si vopsea pentru textile, ca tot vreau să infrumuseţez nişte tricouri şi hartie colorată , blocuri de desen, pensule si pensoane şi chiar şi tot felul de cărţi ajutătoare, pentru cei care descoperă pasiunea şi vor să aprofundeze

Din magazinul Colorit.ro orice comandă va aduce satisfacţie garantată. Cu o experienţă de peste 20 de ani, echipa colorit vă pune la dispoziţie, materiale de cea mai bună calitate, la cele mai mici preţuri de pe piaţă. În plus puteţi solicita consiliere dacă vreţi să cumparaţi un cadou inedit pentru cineva pasionat de arte şi nu va pricepeţi, o echipă de specialişti stă la dispoziţia voastră oricând. În plus puteţi verifica produsele, la primirea coletului .

Lasaţi copiii să devină artişti, lasaţi-i sa exporeze lumea Colorit.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*