Atelierele Imaginației Cartoon Network – castiga tablete sau multe alte premii, cu desenele copiilor tai

Atelierele Imaginației Cartoon Network
Share the joy

Atelierele Imaginației Cartoon Network – castiga tablete sau multe alte premii, cu desenele copiilor tai

Ai un copil talentat la desen sau care creează benzi desenate şi mici clipuri inspirate din desenele animate?

Astăzi am o surpriză pentru tine, o surpriză care vine din partea Cartoon Network şi a ajuns la urechile mela datorită Parenting PR. Şi cum ştiţi bine că eu dau de ştire tot ce cred că v-ar putea interesa, iată-mă aici invintandu-vă sa participati la un concurs haios.

Dacă ai un copil cu vârstă cuprinsa între 6 şi 14 ani, căruia îi plac desenele animate şi este talentat la desen, acum are ocazia să câştige premii minunate cu pasiunea sa.

Ştim cu toţii că cei mici au o imaginaţie bogată, inventând poveşti şi personaje de tot felul. De aceea unii dintre ei chiar investesc timp şi pasiune şi creează desene fantastice pe care le trimit către reviste sau canale de desene animate. Văzând aceste desene cei de la CN au hotărât să iniţieze concursul „Atelierele Imaginaţiei Cartoon Network”.

Anul acesta se desfăşoară cea de-a treia ediţie, iar înscrierile în concurs se pot face până pe 2 iunie. Ca de obicei copiii vor avea posibilitatea de a-şi înscrie opera în mai multe categorii: desen, scenariu sau animaţie, fiecare categorie având ca premiu principal, câte o tabletă grafică, alaturi de multe alte gadgeturi.

Aşadar copiii sunt invitaţi să creeze propriile poveşti sub formă de desene, animaţii sau scenarii. Acestea trebuie să fie încărcate pe site la secţiunea concurs, în categoria aferentă.

Eşti tentat? La acest link te poți înscrie: http://imaginationstudios.cartoonnetwork.ro/

Canalul de televiziune Cartoon Netowork își propune să susțină tinerele talente astfel încât premiile vor fi pe masura imaginației.

Atelierele Imaginației Cartoon Network

Atelierele Imaginației Cartoon Network

Site-ul este extrem de bine realizat. Un loc sigur unde îți poți lăsa copilul sa navigheze în voie și să se joace, un portal unde cei mici pot învăța din mici clipuri de prezentare, cum să deseneze personajul lor preferat.

Acum când vacanţa mare e pe cale sa înceapă, cu siguranță micuţii își vor putea alunga plictiseala desenând diverse personaje din desenele prezentate la Cartoon Network și de ce nu să inventeze altele noi.

Pustiul meu are 8 ani si jumătate, abia așteaptă să termine ultimele evaluări și să ajungă şi el pe Taramul din Oooo

Între timp s-a apucat de desenat și va expune și el lucrarea lui în cadrul Atelierelor Imaginației CN.

Finn si Jake

Hai și tu, curaj! arata-ne desenul tău și poți  câștiga premii cu el.

DĂ FRÂU LIBER IMAGINAȚIEI!

poţi să desenezi, să filmezi sau să-ţi realizezi propria poveste cu „Atelierele Imaginaţiei Cartoon Network” şi ai șansa să câştigi premii super. Ba mai mult, poţi să-ţi vezi creaţia la televizor, pe postul TV preferat, iar prietenii tăi te vor admira! Ce mai aştepţi, ştii că poţi!
Doar alege secțiunea în care vrei să participi

Desenul, parte a dezvoltării oricărui copil

Jocul este un element de bază în viaţa unui copil, o verigă în lanțul formării personalității acestuia, care în plus de a fi extrem de amuzant este absolut necesar pentru dezvoltarea sa.

Copiii au nevoie să crească și să-și formeze abilitățile, într-un mediu afectiv, iar jocul este important pentru învățarea și dezvoltarea integrală a copiilor. Prin joaca copii explorează, testează și descoperă lumea pentru ei însăși, așadar orice tip de activitate este un eficient instrument de educație, iar desenul ajuta la dezvoltarea senzorială și mentală a copilului prin îmbinarea de forme, dimensiuni, culori , texturi, etc., latura artistică și emoțională câștigând puncte în plus din aceste activități.

2 Comments on "Atelierele Imaginației Cartoon Network – castiga tablete sau multe alte premii, cu desenele copiilor tai"

  1. Un concurs minunat pentru copii talentati. Ma bucur ca un post de tv promoveaza in acest fel copii care au harul picturii.

  2. Valeria Chertes | iunie 13, 2017 at 2:12 pm | Răspunde

    Un concurs super.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*