Arta din vârful degetelor cu gel non stick: Secretele Unghiilor Frumoase și Îngrijite

unghii accent cu gel
Share the joy

Artă în vârful degetelor: Secretele Unghiilor Frumoase și Îngrijite

Unghiile frumoase și îngrijite reprezintă o expresie a atenției acordate detaliilor și a respectului față de propria igienă personală. Ele nu doar completează estetica generală a unei persoane, dar transmit și o imagine de grijă și rafinament. Unghiile bine întreținute adaugă o notă de eleganță oricăreia dintre noi, evidențiind atenția și dedicarea investite în propria imagine. Fie că optăm pentru un design simplu și clasic sau pentru modele mai elaborate și inovatoare cu produse de ultima generație, îngrijirea adecvată a unghiilor este esențială pentru a le menține sănătoase și strălucitoare.

Non Stick Hand Extension Nail Gel – cea mai simpla cale de a avea unghii perfecte

Evident nu toată lumea știe sa aplice unghii cu gel, de aceea chiar și eu am cautat întotdeauna soluții simple și eficiente pentru a avea unghii lungi și frumoase fără sa cheltuiesc o avere cu asta.

Gelurile de unghii Non Stick Hand Extension Nail Gel de la Born Pretty sunt concepute pentru a facilita aplicarea gelurilor de unghii fără a lăsa reziduuri lipicioase după polimerizare. Iată cum să le folosești:

  • Pregătește unghiile:

Începe prin a-ți pregăti unghiile. Asta include tăierea, formarea și șlefuirea unghiilor, îndepărtarea cuticulelor și degresarea cu un cleaner special pentru unghii.

  • Aplică un strat de bază:

Acesta un strat de gel lichid pensulat care se aplică pe unghie, peste soluțiile de pregatire. Acesta ajută la aderarea gelului la unghie și la prevenirea decolorării unghiei naturale. Se polimerizează stratul de bază sub lampa UV sau LED, în funcție de specificațiile produsului.

gel care se poate modela cu degetele

  • Aplică gelul de unghii Non Stick:

După ce stratul de bază este polimerizat, aplică gelul de unghii de culoarea dorită într-un strat subțire direct cu vârful degetului. Asigură-te că acoperi uniform întreaga suprafață a unghiei și că nu atingi cuticulele sau pielea din jurul unghiei.

Nuanta mea este – NSG 21, cu efect aurora, auriu, absolut minunat. Dar mai am un gel nude cu aceleași calități Non Stick

După polimerizarea acestui gel de unghii poți aplica o culoare. Acest gel va nu va lăsa reziduuri lipicioase si poate fi pilit foarte ușor pentru uniformizare. Astfel ei obtine niste unghii fabuloase cu efect secret garden, mai ales daca faci extensii.

gel de unghii Born Pretty

  • Polimerizează din nou:

După ce ai aplicat gelul „no stick”, polimerizează din nou sub lampa UV sau LED, respectând instrucțiunile de pe ambalaj.

Eu am stampilat doua unghii folosind tot o matriță Born Pretty, cu un desen care imita scrisul caligrafic. Pentru stampilat am folosit oja normala care a fost sigilata de top coat.

  • Finalizează cu un strat de top coat:

Pentru un aspect strălucitor și pentru a proteja gelul, aplică un strat de finisare (top coat) și polimerizează-l sub lampa UV sau LED.

  • Curăță reziduurile:

După polimerizare, folosește un cleaner special pentru unghii pentru a curăța orice reziduuri lipicioase rămase pe unghii.

  • Hidratează cuticulele:

Aplică ulei sau cremă pentru cuticule pentru a hidrata și îngriji pielea din jurul unghiilor.

Acesta este un ghid general pentru utilizarea gelurilor de unghii „no stick” de la Born Pretty. Asigură-te că citești instrucțiunile de pe ambalajul produsului specific pe care îl folosești, deoarece pot exista diferențe în recomandările de aplicare.

De asemenea cred ca din aceste geluri non stick de la Born Pretty poți crea figurine precum scoici minuscule sau petale de flori pentru un efect 3D absolut.

Tu ai folosi acest tip de geluri nelipicioase care se modeleaza cu degetele?

gel de unghii Born Pretty non stick

Be the first to comment on "Arta din vârful degetelor cu gel non stick: Secretele Unghiilor Frumoase și Îngrijite"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*