Apa micelară bifazică Garnier – îndepărtează cel mai puternic machiaj

Garnier - apa micelara bifazica
Share the joy

Apa micelară bifazică Garnier – îndepărtează și cel mai puternic machiaj

Hey, girls!
Astăzi vorbim despre unul dintre cei mai importanți pași în rutina de îngrijire a tenului: demachierea și un nou produs intrat în rutina mea zilnică – Apa micelară bifazică de la Garnier.

Am început să folosesc apa micelară relativ recent, dar de când am descoperit-o, nu mai pot vedea procesul de demachiere fără ea. De obicei nu o folosesc doar pentru a elimina machiajul, mai degrabă o folosesc pentru rutina de curățare zilnică ce elimină celulele moarte și sebumul la fiecare sesiune de demachiere dimineața și seară.

Dar cum rămâne cu cel rezistent machiaj, atunci când îl aplicam?

Ei bine, exact în acest sens, Garnier a creat o apă micelară cu ulei de argan, o soluție în două faze care combină apa micelară cu eficacitatea miceliilor și proprietățile uleiului de argan, cunoscut pentru puterea sa de curățare, ceea ce ne ajută să îndepărtăm machiajul cel mai rezistent.

Așadar astăzi vreau să vorbesc despre versiunea bifazică a unuia dintre apele micelare pe care le-am folosit în ultimul timp. Aceasta a ajuns la mine într-un goodie bag la Bucovina Beauty Event 2 alături de noua colecție de rujuri MAYBELLINE Color Sensational Shine Compulsion.

Tot ce pot să spun, e că m-am îndrăgostit de ea și parfumul său discret.Apa micelară bifazică Garnier review

Nu există nici o îndoială că apa micelară este unul dintre acele produse care au revoluționat sectorul demachiantelor de pe piață. Apa micelară este un produs care nu ar trebui să lipsească din nicio trusă make-up, indiferent dacă obișnuiți să vă machiați sau nu.

Noutatea acestei ape micelare vine cu partea uleioasă, ideală pentru a îndepărta și cele mai rezistente urme de machiaj, fără a fi nevoie să frecăm pielea.

Miceliile din apă micelară bifazică de la Garnier îndepărtează cu blândețe și într-un mod foarte delicat toate impuritățile de la suprafața pielii, lăsând porii curați. Însă știm cu toții că sunt unele produse make-up care sunt foarte rezistente sau extrem de pigmentate. Ei bine, uleiul de argan transformă noua apă micelară bifazică într-o armă imbatabilă care șterge orice machiaj, inclusiv cel rezistent la apă.

Apa micelară bifazică de la Garnier, review

La fel că tot ceea ce este bifazic, trebuie să agităm flaconul bine pentru că cele două soluții să se combine.

Apa micelară bifazică de la Garnier pareri

Datorită miceliilor, efectului acestei ape micelare este ca un magnet ce atrage toată murdăria rapid și delicat, iar uleiul de argan este pentru a emulsiona cea mai rezistentă parte a machiajului pentru a o îndepărta cu ușurință. În afară de faptul că are proprietăți hidratante importante, uleiul de argan calmează pielea iritată, lăsând-o moale și catifelată.

Am testat-o câteva săptămâni și mi-a plăcut mult. Nu irită ochii iar genele par mai sănătoase și mai viguroase, hrănite de uleiul de argan. Acest apa micelară curăță, tonifică și calmează pielea lăsând-o curată și hidratata. Procesul de demachiere este confortabil, fără a lăsă o senzație grasă.

În ceea ce privește funcția de îndepărtare a machiajului, trebuie să spun că elimină perfect orice make-up. Pe cele mai rezistente precum ar fi mascara rezistentă la apă sau rujurile mate, le elimină cu ușurință. Tot ce fac este să impregnez un disc demachiant și să-l pun peste ochi pentru câteva secunde, apoi îl îndepărtez ușor.

Așadar pentru a curăța atât buzele cât și ochii este perfectă, pentru că face această sarcină foarte ușoară fără a fi nevoie să se insiste prea mult asupra zonei.

Senzația de gras dispare într-o secundă și pielea se simte elastică și moale, pentru că apă micelară bifazică de la Garnier nu încarcă deloc tenul.

Apa micelară bifazică Garnier are 400 ml și ne ajunge pentru 200 de utilizări, conform inscripției de pe ambalaj. Dozajul se face ușor, respectiv deschizi capacul și aplici pe discul demachiant.

Această variantă este de folosit acasă, nu o poți strecura în bagajul de mână la avion de exemplu.

Voi ați folosit-o? Ce părere aveți de ea?

Garnier - apa micelara bifazica pareri

2 Comments on "Apa micelară bifazică Garnier – îndepărtează cel mai puternic machiaj"

  1. Bună
    E posibil sa fi turnat prea mult produs pe dischetă în ideea ca îmi lasă tenul gras? Sau trebuie să las câteva minute?

    • Buna Dana. Poate nu ai amestecat bine? In teorie nu ar trebui sa ramana pielea uleioasa pentru ca uleiul de argan trebuie sa se absoarba rapid, iar resturile se indeparteaza cu un disc demachiant.
      Eu am un ten normal si nu am intampinat nicio problema.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*