Review rochie Estrella de la Karla.ro

rochie Estrella de la Karla.ro
Share the joy

   Review rochie Estrella de la Karla.ro

După cum ştiţi anul acesta iepuraşul de paşti a fost foarte darnic cu mine. Printre cadourile pe care le-am primit a fost şi o rochiţă care m-a facut să-mi pierd capul… la figurat desigur… apoi m-am surprins  vizitând site-ul Karla.ro iar.. şi iar căutând o soră de acelaşi ”calibru” pentru rochiţa mea, cum altfel… să nu se simtă stingheră in dulapul meu cu rochii un pic cam plictisite.
Rochia Estrella, căci despre ea este vorba , este o rochie chic, care poate fi luată la o plimbare romantică, la un prânz select sau la birou … să faci invidioase colegele.

Pareri Karla.ro , rochie Estrella

Materialul din care este facută este fin, răcoros ,din poliester şi nu se sifonează usor. Nu se văd petele de umezeală… asta în cazul în care vărsaţi un pahar cu apă şi vă stropiţi. Rochia nu are căptuşeală, nu se electrizează, dar dacă vreţi să o purtaţi în sezonul rece puteţi utiliza un jupon.
Croiul este elegant şi modern . Fusta amplă cu pense in talie , decolteu cu pliuri şi fără mânecă face din această rochie un obiect vestimentar care poate fi pastrat mai multe sezoane, făra a se demoda. In plus fusta are o bandă de dantelă aplicată pe material , detaliu care îi dă un plus de feminitate. Această rochie poate fi ”little black dress” care nu trebuie să lipsească din nici o garderobă.
Pe site se găseste un tabel de măsuri astfel încât să primiţi exact marimea d-voastră. Dacă mi-as fi comandat rochia din magazinul onine Karla.ro , în momentul primirii eram un client mulţumit.
Am primit produsul asa cum este descris şi aşi fi considerat că am făcut o achiziţie bună si am vazut si alte pareri Karla.ro ok.
Rochia Estrella face parte din colecţia alb şi negru şi costă doar 99 .99 lei. Vara asta iţi permiţi să fii la modă, intră pe Karla.ro  şi alege wishlist-ul tău.rochie Estrella, pareri Karla.ro

Be the first to comment on "Review rochie Estrella de la Karla.ro"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*