Parka de la Zaful.com, un hanorac superb pentru primavara

parka
Share the joy

Parka de la Zaful.com, un hanorac superb pentru primavara

Alegerea îmbrăcămintei de iarnă, m-a pus întotdeauna în dificultate. Eu sunt cea mai friguroasă persoană pe care aţi putea să o întâlniţi. Dacă ar fi după mine, aş cumpără o haina cu două orificii pentru ochi şi atât. Doar că îmbrăcăminte de iarnă nu trebuie să păstreze numai de căldură şi să îmi asigure un confort termic la minus multe grade, de asemenea trebuie să fie şi frumoasă şi în trend cu tendinţele sezonului.

Aşa am ajuns să îmi doresc o Parka, că tot am văzut la toate fetişcanele şi m-am gândit că îmi trebuie şi mie una.

O opţiune excelentă am găsit pe site-ul Zaful.com, inainte de sărbătorile de iarnă. Din păcate a durat foarte mult pana a ajuns la mine, așadar acum această parka este sold out.

parka

parka

parka

 

Acest tip de jachetă tip hanorac, are un aspect simplu, o culoare drăguţă şi blăniţă pufoasă pe marginea glugii.

Simplitatea şi capacitatea excelentă de a mă încălzi, m-au făcut să uit de dimensiuni şi am luat măsura S care îmi este fixă şi nu se aşează aşa cum aş fi vrut eu.

Paleta de culori este variată la acest model, chiar şi pe acest site găsiţi câteva nuanţe şi chiar model de camuflaj.

Blăniţă detaşabilă, este foarte pufoasă şi pare a fi naturală. Nuanţele sunt potrivite şi se îmbină excelent.

Parka arată foarte bine pe oricine, indiferent de vârstă sau ocupaţie. Așadar dacă vă place, mă puteți căuta.

Conform statisticilor, hainele de stradă ar trebui să aibă o culoare închisă, pentru că este mai practic şi mai greu de murdărit. Însă am văzut de curând o parka, de o nuanţă superbă, un gri deschis şi o blăniţă roz pal, care m-a pus pe gânduri.

parka

Încălțăminte la reduceri

Tot pe site am găsit ghete şi cizme de iarnă, la reduceri. Aşadar dacă vă doriţi, puteţi caută câteva chilipiruri printre modelele de acolo.

Unicul lucru la care trebuie să fiţi atente, sunt măsurile. Asiaticii au mărimile cu 2-3 numere mai mici ca ale noastre. Eu pentru măsură 38-40, ar fi trebuit să iau M sau L chiar, pentru că acest tip de haină se poartă mai larg.

2 Comments on "Parka de la Zaful.com, un hanorac superb pentru primavara"

  1. Frumoasa geaca. Nu cred ca aveai nevoie de o masura mai mare!

  2. Pana am gasit eu minunea aia albastra cu roz de te-am inhaitat si pe tine :)), o gasisem pe asta care era cu mult mai ieftina fata de altele. Mi se pare o alegere super, iar blanita e bestiala. Pacat ca-ti este micuta. 🙁

Leave a comment

Your email address will not be published.


*