Fond de ten ideal pentru vară – top 3 în preferințele mele

fond de ten
Share the joy

Fond de ten ideal pentru vară – top 3 în preferințele mele

Cea mai aprigă dorința pe care o avem cu toate odată cu începutul verii este să găsim un fond de ten care să îmbine lejeritatea cu hidratarea, lăsând un finisaj perfect, ce durează întreaga zi.

Desigur, suntem de acord cu toate că așa cum ne adaptăm garderoba la sezonul de vară, tot așa ar trebui să ne alegem și produse cosmetice adecvate pentru anotimpul cald. Ei bine, dacă vrei să știi care sunt cele mai căutate fonduri de ten pentru vara 2022, astăzi îți prezint topul meu.

Evident observăm cu toate tendința beauty care pledează pentru un ten natural, cu aspect sănătos și foarte luminos. Insa chiar daca se poartă trendul #nomakeup sau machiajul soft care arată foarte natural, ce este cel mai convenabil pentru vara, nevoile pielii în sezonul cald se schimbă și ele și, de asemenea, pielea începe să fie bronzată , așa că cu siguranță este timpul să schimbăm culoarea fondului de ten și să alegem un produs mai lejer, adaptat sezonului estival.

Când pielea se bronzează, are o imagine mult mai uniformă , în timp ce multe imperfecțiuni sunt ascunse. Pe de altă parte, odată cu căldura nu vrei să observi senzația păstoasă de machiaj dens pe față, care tinde și să astupe porii și aduce cu sine excesul de sebum sau se unește cu transpirația. Din toate aceste motive, este important că fondul de ten utilizat vara să aibă o formulă ușoară , oil free, non-comedogenica, care să nu astupe porii și cu acoperire medie.

Un alt sfat pe care ni-l dau experții beauty este să căutăm texturi moi, mătăsoase și luminoase, pentru acel mult așteptat efect de strălucire atractivă a pielii sănătoase.fond de ten

Cum alegem corect nuanța potrivită a unui fond de ten

Un lucru important de care trebuie să vă asigurați este că vă alegeți tonul corect, ținând cont că dacă aveți tendința de a vă bronză mai mult sau mai puțin în acest sezon veți avea nevoie de nuanțe adecvate. Faceți teste aplicând fondul de ten pe zona maxilarului, unde nuanța este mult mai fidelă decât culoarea dosului mâinii.

Foarte important este și ca fondul de ten să includă un factor de protecție solară. Deși acest lucru nu te scutește de aplicarea unei creme de protecție specifice înaintea fondului de ten ca parte a rutinei de îngrijire a feței. Apoi chiar dacă fondul de ten include filtru SPF , cu atât mai bine, ca un scut suplimentar.

Top 3 preferințe fond de ten pentru vara 2022

1. L’Oreal Paris Infailible 24H Fresh Wear

Infailible 24H Fresh Wear de la L’Oréal Paris are o formulă ușoară și respirabilă. Îmbogățit cu vitamina E și SPF 25 este un fond de ten cu acoperire medie și un finisaj catifelat.

2. Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless

Fondul de ten Skin Long-Wear Weightless de la Bobbi Brown are acoperire medie construibilă, cu un finisaj mat natural și SPF 15. Îmi place mult că stă așezat la locul lui toată ziua fără să migreze spre zonele cu exces de sebum.

3. Estee Lauder Double Wear

Double Wear Nude Water Fresh de Estée Lauder este unul dintre cele mai recomandate în grupurile expert beauty și makeup. Este un fond de ten ușor cu formulă fluidă pentru un finisaj natural. Totodată are SPF 30 și antioxidanți care mențin aspectul tânăr al tenului.

fond de ten

Nu uita ca acest element fundamental al oricărei rutine de machiaj, fondul de ten, este aliatul care ar trebui să te ajute să uniformizăm tenul și să acoperim defectele, să punem în evidență o față cu farmec perfect și o piele netedă și luminoasă. Amintește-ți că nu există cel mai bun fond de ten absolut sau cel mai bun fond de ten din lume, ci cel mai potrivit pentru fiecare dintre noi, de folosit singur sau după primer-ul pentru machiaj.

Care este preferatul tău?

Be the first to comment on "Fond de ten ideal pentru vară – top 3 în preferințele mele"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*