De acest Crăciun oferă Treasured Rose, cadoul ideal pe baza de apă de trandafiri pentru o îngrijire specială

Treasured Rose de la Biotissima
Share the joy

Treasured Rose, cadoul ideal pe bază de apă de trandafiri pentru o îngrijire specială

O piele îngrijită și hidratată va arăta întotdeauna mult mai frumoasă decât una deshidratată și fără nicio îngrijire. Pentru aceasta sunt suficiente trei sau patru produse bine alese.

De multe ori nu avem timp sau un buget uriaș, de aceea pur și simplu important este să alegem produse de calitate și să fim consecvente în utilizarea lor .

Pentru că cei de la Life Care știu cât de dificilă poate fi alegerea unui cadou pentru femei, au pregătit o gamă specială de produse, „Treasured Rose”, cu un mix deosebit de ingrediente BIO și o aromă încântătoare de trandafiri astfel încât să aducă un plus de frumusețe și îngrijire.

Gama Treasured Rose by Life Care conține:

  • Cremă de corp

Este binecunoscut faptul că cea mai bună cremă pe care o putem aplica pe pielea noastră este cea care ne avantajează cel mai mult și se potrivește nevoilor noastre, deoarece fiecare produs are un avantaj pentru fiecare tip de piele.

Pentru orice tip de piele este importanta o rutina ce o va păstra întotdeauna hidratată, netedă și curată pentru a evita toate imperfecțiunile care pot apărea in urma deshidratării și a micro leziunilor ce vin împreună cu pielea uscată.

Fiecare femeie are nevoie de o cremă de corp, mai ales în timpul sezonului rece, când pielea are tendința să se usuce. Crema de corp din gama Treasured Rose de la Biotissima este un produs hidratant care conferă pielii corpului o îngrijirea intensă, de care are atâta nevoie acum când frigul iernii tinde se aibă efecte negative.

Mai mult decât atât, ingredientele active naturale, Bio, din Treasured Rose cremă de corp Biotissima® cu apă de trandafiri, aloe vera, extract de luminița nopții și unt de cacao și shea BIO aduc nu doar frumuseţe pielii ci îngrijesc și de sănătatea noastră.

Nu toate cremele hidratante de pe piață sunt neapărat la fel, în același mod în care nu toată pielea care ne acoperă corpul poate primi aceeași îngrijire.

Aceasta cremă a fost creată special pentru a hidrata pielea corpului în profunzime și a o menține catifelată și protejată împotriva factorilor externi poluanți întreaga zi. Îmbogățită cu apă de trandafiri Bio, un adevărat elixir pentru frumusețea pielii, conține antioxidanți care neutralizează radicalii liberi și redau pielii acel aspect sănătos și strălucitor.

Miroase delicat a trandafiri și își păstrează parfumul și senzația de catifelare întreaga zi.

Treasured Rose de la Biotissima

  • Spumant de baie cu o aromă deosebită

Interesul tot mai mare pentru produsele cosmetice naturale nu înseamnă doar un număr mai mare de branduri care aduc pe piață astfel de produse, ci și un interes sporit față de produsele pe care le-au folosit bunicile noastre și ale căror ingrediente sănătoase le-am ignorat mulți ani. Uleiul de ricin , uleiul de măceșe, aloe vera sau apa de trandafiri sunt doar câteva ingrediente care pot face minuni cu pielea nostră.

Cine nu îndrăgește băile lungi și calde cu arome speciale în sezonul rece? Un cadou inspirat ar fi un spumant de baie care să-i răsfețe simțurile celei care îl utilizează, în timp ce catifelează delicat pielea poate fi Treasured Rose 2 în 1 gel de duș și spumant de baie Biotissima® de la Life Care.

Apa de trandafiri și Aloe Vera BIO din compoziția gelului de duș și spumantului cremos previne deshidratarea pielii după baie și o ajută să se mențină proaspătă timp îndelungat. Formula gelului de duș și spumantului de baie a fost concepută special în Germania pentru a asigură o hidratare continuă a pielii, în oricare moment al zilei. De asemenea, oferă pielii un aspect sănătos și strălucitor și redă elasticitatea acesteia.

Treasured Rose de la Biotissima pareri

  • Un roll-on antiperspirant BIO

Marea majoritate dintre noi, până de curând, nu ne-am dat seama că îngrijirea pielii axilei înseamnă mai mult decât un produs cu parfum. Dar lucrurile s-au schimbat și am descoperit că în majoritatea deodorantelor vom găsi ingrediente care nu sunt bune pentru sănătatea noastră.

Pielea din zona axilară necesită o îngrijire aparte, fiind foarte sensibilă la diverși factori externi. Un roll-on antiperspirant cu totul deosebit este și cel din articolul de astăzi.

De la formula BIO conținută, până la aroma încântătoare Treasured Rose natural deo Biotissima® Deo roll on are o acțiune blândă ce are la bază ingrediente naturale și organice, îmbogățit cu un mixt de ingrediente active care acționează sinergic, îngrijind pielea sensibilă și învăluind-o într-o aromă subtilă de trandafiri.

Trebuie să recunosc că mie îmi plac produsele cosmetice cu ingrediente naturale și de aceea acum când se apropie o perioada în care ne dorim să dăruim, vă recomand să luați în considerare produse din gama Treasured Rose de la Biotissima, mai ales că au prețul redus pentru oferta de Black Friday.

Niciodată nu vei da greș cu produse de îngrijire de calitate superioară care îmbină atât beneficii de înfrumusețare, cât și o aromă delicată și încântătare. Toate cele 3 produse se pot comanda online, din confortul casei tale. Mai mult decât atât, sunt certificate BIO, nu conțin ingrediente de origine animală și nu au fost testate pe animale.

Despre Life Care

Life Care® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse Bio, naturale și vegane. În plus, numeroase publicații precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street și altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscând astfel eficiența sistemului.
Înființată în 2005, Life Care®, prima și cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viață mai bună și mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate și frumusețe. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale sau vegane create după rețete originale Life Care® și produse în Germania, Italia, Franța sau SUA: cosmetice și produse de îngrijire personală, suplimente nutritive și cosmetice terapeutice, precum și produse destinate curățeniei și îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziționate atât de la partenerii Life Care®, cât și online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care® înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute și peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

4 Comments on "De acest Crăciun oferă Treasured Rose, cadoul ideal pe baza de apă de trandafiri pentru o îngrijire specială"

  1. Îmi place ce am citit despre aceste produse.

  2. Nu am folosit aceste produse dar mi-ar plăcea să încerc crema de corp, îmi place mult mirosul trandafirilor.

  3. Sunt sigura ca sunt foarte bune, însă nu îmi place mirosul de trandafiri ?

  4. Foarte bune!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*