Fii prietena cu oglinda, ia-ti un smartwatch sa iti arate cum

Share the joy

zenwatch hFii prietena cu oglinda, ia-ti un smartwatch sa iti arate cum

În ultimul timp îmi place să fiu prietenă cu oglinda, să pot să probez orice rochie şi mai ales să-mi vină bine. De când pe blog au inceput sa apară articole fashion, am inceput și eu sa pun accent pe imaginea pe care mi-o întoarce înrămata de pe perete.

Îmi place ceea ce fac și îmi iubesc viaţa asa cum e: aglomerata, grăbită, murdărită cu lapte praf și firmituri de biscuiți, cu miros de iarbă verde și de suc de portocale, ador plimbările lungi, florile şi zâmbetul fiului meu. Si asta se întâmplă de când am devenit mămică, unele lucruri s-au schimbat în bine, iar altele în mai puțin bine. Nu mai am timp să merg la sală şi nici programul pe care îl am nu ma ajuta prea mult, nu mai am timp de plimbări lungi și uite asa s-au dus şi cele 30 de minute de jogging, astfel  am mutat sala de fitness în sufragerie.

Instructorul meu Smartwach-ul

Instructor? Nici gând… câteva filmulețe pe YouTube și  un Smartwatch care îmi numără pașii, bătăile inimii, caloriile consumate, ce mai… mai rău ca o soacra.

Avantaje? Nenumărate…

Dar sa le luam pe rand.

Pentru inceput vreau sa îți spun ca nu trebuie să investești mult în silueta perfectă, ai nevoie doar de pasiune, hotărâre și bineînțeles trebuie să alegi un smartwach „vorbăreț” care sa te ajute să obții rezultatul dorit.

Activităţile fizice sunt foarte importante pentru sănătatea şi starea de bine a oricăruia dintre noi, dar pe lângă o alimentație adecvata, un regim sănătos și o hidratare corecta, mai presus de toate trebuie să vrei.

Nu are importanta dacă nu ai echipament de ultima modă sau ca vechii pantofi sport nu sunt de un brand cunoscut, dar dacă îţi este ruşine cu sunculiţa care se ghiceşte pe sub tricou hai în lumea mea să îţi arat cum poţi să îţi atingi scopul de a avea un corp de invidiat și o sănătate de fier.

Primul pas pe care il ai de făcut, e sa îți iei o pereche de teniși si un smartwach. Cauta unul potrivit tie. Evomag.ro, de exemplu, are o ofertă vastă, preţuri mici și modele pentru toate gusturile.

smartwach

Un tricou vechi și o pereche de pantaloni scurți cu siguranță ai prin casă, aşa că nu îți rămâne decât să te familiarizezi cu funcțiile ceasului. Începe prin a-ți monitoriza ritmul cardiac.

După ce te înțelegi bine cu noul tău instructor și ai început sa ai o dietă sănătoasă, hidratează-te corect. Eu asa fac. Beau apă plată cu lămâie și ghimbir și multe ceaiuri de plante.

Antrenamentele smart

Nu e greu să te simţi bine în pielea ta, sportul te ajuta sa devii mai sănătos și… să te vezi mai frumos când treci prin fata oglinzii.

Poți începe prin a urca scările, ori de cate ori simți nevoia de mișcare. Uită de lift și devino prietenul treptelor. Eu le urc și le cobor în pas vioi, de mai multe ori pe zi.

Eu număr treptele, smartwach-ul numără caloriile și monitorizează funcțiile corpului.

Vei vedea ca  unii instructori pe care ii porți la încheietura mâinii se împrietenesc ușor cu smartphone-ul tău și dezvoltă caracteristici inteligente cum ar fi Disconnect Alarm, Find My Phone, Cover to Mute sau Unlock My Phone, perfect integrate cu telefonul tău pentru a îți face viata de zi cu zi mai ușoară.

Ba chiar poți sa te și fotografiezi în timp ce faci câteva ture de sufragerie, abdominale la ușa dulapului sau sprint pe hol…

…lăsând gluma la o parte, mișcarea este probabil cea mai importantă parte a vieții noastre. Acum când este atât de ușor sa devii sedentar, ai nevoie de un instructor în fiecare minut al zilei care să te atenționeze când ai stat prea mult pe scaun, când întârzii la antrenament, la masă sau la ora de somn, să îți aducă aminte să te hidratezi sau să te întâlnești cu prietenii.

Așadar… numără-ţi pașii, ascultă-ți inima și arde caloriile. De restul are grijă noul tău smartwatch.

Tu ce faci ca să fii în formă și cine te ajută?

3 Comments on "Fii prietena cu oglinda, ia-ti un smartwatch sa iti arate cum"

  1. Am si eu nevoie de un smartwatch. Pacat ca nu mai am nici o aiversare sa il primesc de la sotul meu dar sper sa ma surprinda placut luna viitoare 🙂

  2. cu un smartwatch ai si acces mai facil la multe functii de pe telefon dar ai si un bun aliat în continua lupta pentru o viata mai activa

  3. Genial titlul „fii prietena cu oglinda ia smartwatch”. Felicitari pentru articol! Bravo

Leave a comment

Your email address will not be published.


*