Cea mai frumoasa rochie de vara, OOTD

rochie de vara
Share the joy

Cea mai frumoasa rochie de vara, OOTD marca Zaful

Hello beauties,

Chiar dacă vara s-a sfârşit, eu sunt o norocoasă şi încă profit de ultimele valuri calde şi raze blânde de soare. Astfel că m-am gândit să vă arăt ce rochie am purtat eu în câteva ocazii din această vară.

Nu sunt mare iubitoare de rochii casual şi nu obişnuiesc să le port foarte des, preferatele mele fiind rochiile tip creion şi cele office, strict pentru programul de lucru, însă am descoperit pe site-urile chinezeşti un material care m-a cucerit. Nu pot să spun sigur ce este, chiar dacă pare un fel de in, ai senzaţia că materialul este un tip de bumbac, răcoros şi fin la atingere.

Puţine ţesături sunt la fel de luminoase, aerisite şi în acelaşi timp plăcute la purtat că această rochie. Florile mari evocă seriile de vară relaxate în care nu ne îngrijorează minic mai mult decât să ştim pe care terasă să ne luăm acel cocktail rece sau unde să ne plimbam înainte de a merge la cină la acel restaurant atât de răcoros cu zumzetul valurilor de fundal.

Aceasta rochie de vara este de o nonşalanţă covârşitoare, se potriveşte la sandale cu talpă joasă, la tenişi şi … desigur, la tălpile goale.

rochie de vara

Lungimea ei o face să nu poată fi luată chiar peste tot, în sensul că dacă mergi la cumpărături şi vrei ceva de pe raftul de sus, se ridică vreo 20 de cm când întinzi mâna şi nu e tocmai ok, însă dacă o porţi cu un pantalon scurt, atunci o poţi lua peste tot unde vrei.

Astăzi ţi-o arăt în două ocazii diferite, am purtat-o la o cină cu prietenii, asortând-o cu un rucsac şi tenişi albi, şi în altă zi al luat-o la piscină, pentru că masă de prânz era programată la bar, aşa că nu am vrut nimic transparent.

rochie

Rochia are buzunare, prea mici că să ţii telefonul de exemplu şi mânecile au un fel de bată cu năsturel. Încă nu am încercat să văd cum se aşează cu o curea îngustă, dar ideea mea este să îi fac pense, să o cambrez puţin.

Croiul este drept, tip tricou cu mânecile scurte. Tivul este simplu, uşor ridicat pe părţi, ca la cămaşă. Masurile de pe Zaful sunt fixe, aşa că vă recomand sa luați o mărime mai mare.

Zaful.com, summer inspiration

O găsiţi pe site-ul zaful.com şi chiar o recomand. Am mai ochit o rochie din acelaşi material pe care intenţionez să o iau si revin cu detalii după ce ajunge la mine.

Nu se decolorează şi nu intră la apă. Am spălat-o la maşină, program scurt, cu apă rece și am călcat-o foarte uşor.

Acum când a început perioada reducerilor, cred că e o idee bună şi un summer inspiration pentru sezonul următor.

Vrei să trăiești o vară foarte elegantă? Atunci o rochie mini realizata din acest material atât de caracteristic anotimpului cald, in tonuri calde, cu printuri florale, este alegerea perfecta.

Pe site gasiti aceeasi rochie si in varianta cu maneca lunga: long sleeve shirts.

rochie de vara

2 Comments on "Cea mai frumoasa rochie de vara, OOTD"

  1. Ce rochita frumoasa! Imi place cum iti vine. Sa o porti sanatoasa si la anul…

  2. Imi place rochia si iti vine foarte bine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*