Bateriiauto.net iti da acumulatorul potrivit cand ramai in pana

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Mirosul de cafea îmi gâdilă nările şi mă trezeşte din visare exact la timp să opresc deşteptătorul. Îmi privesc satisfăcută unghiile frumos lăcuite , cu forma perfectă făcută din gel. Mă felicit în gând pentru că am venit la prietena mea şi astfel am avut ocazia să încerc mai multe modele. Locuieşte chiar la marginea Bucureştiului la vreo douăzeci de minute de mine şi cum mă tot invită să îmi prezinte salonul , am profitat de ocazie.

–  Cami, Cami… au dat primii fulgi şi a căzut o brumă… Hai să bem o cafea , apoi plecăm la servici.
Mă uit la florile de gheaţă ce acoperă un colţ de fereastă, mă ridic şi inspir cu nesaţ aroma amăruie… mă îmbrac în grabă şi ies pe terasă să îmi beau cafeaua, aici toată fericirea mea se spulberă, erau câteva grade cu minus şi eu eram îmbrăcată foarte subţire, pentru întâlnirea cu cei mai importanţi clienţi din acest an.
–  Diana, hai să ne grăbim, trebuie să trec pe acasă să mă schimb, nu pot face prezentarea îmbrăcată în rochie de mătase.
–  Eu sunt gata, dar nu cred că e grabă, avem timp până la prânz … Chiar şi de o tură de shopping, îmi răspunde Diana cu zâmbetul până la urechi.
Ne pregătim şi în câteva minute eram aşezate comfortabil în mică mea maşină. Cu dinţi clănţănind de frig bag cheia şi… nimic. Mai încerc odată şi maşina mea scoate un cârâit slab , învârte câteva fracţiuni de secundă electromotorul şi rămâne mută. Îmi dau lacrimile de ciudă, în coadă ochiului zăresc blocul de lumini , am lăsat toată noaptea poziţiile pe deschis. Îmi coboară culoarea din obraji în timp ce mă uit la prietena mea.
-Dragă… a murit bateria, unde găsim un service rapid,ieftin şi sigur acum? La prânz trebuie să fim la birou şi trebuie să trec şi pe acasă. Exclus taxi pentru că vreau să scutesc cheltuieli inutile şi diseară am nevoie de maşină. Diana se uită la mine zâmbind, habar nu are de maşini şi baterii auto, să nu mai vorbim de ”crocodilii” încleştaţi pe borne, aşa că nici nu mai întreb. Dar îmi răspunde aşa într-o doară că un var de al ei a schimbat de curând bateria la maşină şi dacă vreau poate suna să întrebe cum se face …
–   Diana, cum se face ştiu… teoretic, dar maşina mea merge foarte bine cu baterii auto Bosch şi tot una din asta vreau şi acum. Şi chiar dacă vine să îmi aducă un acumulator auto compatibil, tot nu l-aş putea monta, în portbagaj am doar geanta de la sala de gimnastică, în plus ştiu doar cum se aşează bateria la locul ei, l-am văzut pe electricianul de la service când a montat-o pe cea veche, apoi a făcut tot felul de măsurători, că fără alea nu e valabilă garanţia, sub nici o formă nu pot monta eu bateria pe maşină, ce crezi a suntem în ”Fast and Furious” ? Sau că schimb acumulatorul auto la o maşină de jucărie? O baterie auto are aproape 15 kg, abia o pot urni… mai bombănesc eu înfrigurată. Uf tocmai astăzi, când totul este atât de important.
–  Cami, dar vărul meu nu a schimbat-o singur, a chemat echipa de la BateriiAuto.net. Aceştia au venit chiar la el acasă. Trebuia să plece în concediu şi nu avea timp de programări la service, iar pe urgenţe, la atelierele auto, dai cât nu face. Stai că am telefonul lor în agendă, îţi livrează prompt bateria auto potrivită chiar la tine acasă, vezi mare noroc ai că stai în Bucureşti. Doar aici oferă baterii auto cu montaj la domiciliu. Pentru restul zonelor o poţi comanda de pe site.
–  Nu te cred, chiar ar aduce bateria aici?
–  Pe cuvânt de cercetaş , îmi răspunde Diana, dacă eşti din Bucureşti sau Ilfov, vin exact acolo unde ai rămas în până. În plus, fac toate măsurătorile alea de care spuneai tu, nu trebuie să mai mergi ulterior la service ca să îţi validezi garanţia bateriei. Auzi .. ştii ce mi-a plăcut cel mai mult? Sunt prietenoşi cu mediul… ştii că nu poţi arunca oriunde bateria auto, o colectează tot ei. Şi stai că nu e tot.. ştii cât de zgârcit e vărul meu, ei bine cu ei era foarte mulţumit, preţul bateriei nu e deloc umflat şi montajul a costat doar 39 de lei… îţi dai seama că îi recomandă la toţi de mulţumit ce a fost… aşa am aflat şi eu toate detaliile…
-Serios ? Hai sună repede că e deja 9.

Să va mai spun cât de mulţumită sunt ? am ajuns şi pe acasă şi la unu fix eram în birou. Echipa de la BateriiAuto.net a venit cu acumulatorul auto potrivit, doar din indicaţiile mele, date la telefon. Inginerii care răspund au o experienţă vastă în domeniu şi oferă cea mai bună recomandare în funcţie de maşină şi bugetul pe care îl ai. Chiar şi fratele meu, care stă în provincie şi-a comandat bateria auto tot de la ei. Livrarea s-a făcut prin curier rapid şi a ajuns în mai puţin de 24 de ore. Şi el tot un client mulţumit este…

În ziua aceea am încheiat un contract avantajos cu noii mei parteneri şi seara am sărbătorit succesul. Cu bateriiauto.net am economisit şi timp şi bani.

Maşina ta o ia la cheie? Dacă nu ,intră pe site şi notează-ţi numărul lor în agendă, nici nu ştii când ai nevoie.

bateriiautonet-300x171

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2015.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Trackbacks & Pingbacks

 1. SuperBlog | Proba 17. Punem lumea în mișcare. În fiecare zi.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*