blogdetehnologie.ro – almanahul tau de stiinta, tehnica si nu numai

Share the joy

     blogdetehnologie.ro – almanahul tau de stiinta, tehnica si nu numai

M-am născut şi am crescut printre diode si tranzistori. Tata, electronist patimaş, reuşea să repare orice aparat electronic, fară nici o schemă. Eram fascinată de el şi de talentul lui. În fiecare seară când se întorcea de la servici îşi găsea întotdeauna ceva de meşterit, iar eu adormeam privindu-l. Anii au trecut si cam prin clasa a patra am descoperit colecţia lui de  almanahuri Tehnium. In timp ce alţi copii citeau poveşti nemuritoare eu ştiam deja să desenez scheme complicate de circuite electrice pe care le-am învăţat din almanah. Apoi, pe la liceu am cunoscut ”un calculator”. A fost dragoste la prima vedere, am ştiut ce vreau sa fac … când voi fi mare. Şi acum dacă ar trebui sa aleg între o rochie trendy şi o componentă IT, nu aş ezita nici un moment… bineînteles,  ce să fac îmbracată în rochie când upgradez calculatorul , nu?
Almanahul acela a fost enciclopedia copilariei mele şi tare m-am bucurat când Kooperativa 2.0 a adaugat în portofoliul lor un nou blog de nişă… un almanah modern, raportat la epoca în care ne mişcăm cu atâta viteză . Ca orice almanah care se respectă blogdetehnologie.ro cuprinde date popularizate din domeniul IT&C dar şi informații legate despre descoperiri științifice, roboți sau automatizări, ce mai un blog de tehnologie … cu acte în regulă, un almanah virtual pe care poţi să îl consulţi în orice moment.
Site-ul este foarte uşor de … citit. Fie că doreşti informaţii despre ultimele gadgetu-ri, vrei sa ştii ce mai fac IT-işti români, să vezi totul ce pun inginerii pe hârtie sau chiar să citeşti ultimele ştiri de la NASA nu trebuie decât să accesezi blogdetehnologie.ro să te mişti prin meniuri, şi… scrolling fericit… Iar dacă în luna mai te abonezi la newsletter ai şansa sa câştigi o cască Bluetooth.
blogdetehnologie.ro imi place exact aşa cum este dar, dacă ar fi să adaug ceva, poate aş face o rubrică mai altfel … exact ca in almanahul tatei, o rubrică de ştiri trăsnite din domeniile pe care le tratează cu atâta seriozitate. Intîmplari amuzante din laboratoarele ştiinţei.
Mult succes dragii mei, cu ajutorul vostru, pasiunea unora va prinde aripi…

blogdetehnologie.ro

 

Be the first to comment on "blogdetehnologie.ro – almanahul tau de stiinta, tehnica si nu numai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*