Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vreau sa-mi decorez casa cu obiecte de mobilier de la Evambient

Share the joy
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hai cu mine in lumea fascinanta a decoratiunilor interioare, EVAMBIENT ne ghideaza pasii

În sfârşit acasă!

Aceasta este fraza care se insinuează tăcută în gândurile mele, de fiecare dată când trec pragul casei mele. Şi nu numai pentru că înseamnă de cele mai multe ori sfârşitul unei zile lungi şi obositoare, ci pentru că mă invadează brusc sentimente liniştitoare, confortabile, care mă fac să mă simt atât de bine.

Când deschid uşa, casa mea trebuie să mă întâmpine călduroasă, veselă şi primitoare, iar eu fericită, mă voi simţi protejată de căldură ei.

De abia am terminat de renovat, unele camere sunt încă golaşe pentru că am renunţat la vechea mobilă, greoaie şi inestetică, iar altele unghere ar avea nevoie de o completare, de încă un obiect de mobilier sau un detaliu care să le întregească.

O camera goală este întotdeauna o provocare. Poţi să decorezi un salon cu doar câteva piese de mobilier şi să pară că ai schimbat toată casă, poţi adaugă un lampadar în dormitor şi dintr-o dată, totul să pară altfel, iar o cosola elegantă pe hol va face casa primitoare.

Salonul meu e de moment un spaţiu neutru, complet gol, o camera cu pereţi albi şi duşumea închisă la culoare. E o camera luminoasă şi însorită dar, aşa golaşă, e complet lipsită de farmec, de aceea vreau să te invit alături de mine în aventura decorări ei şi transformarea casei mele într-un cămin…

Cum aş vrea să îmi decorez casă?

Trebuie să ştiţi că diferenţa stă în detalii şi în calitatea mobilei, iar când vine vorba de desenarea spaţiului personal , creativitatea nu are limite şi este permis orice te defineşte şi îţi crează acea stare de bine.

Eu aş începe prin a cauta mobilă living şi nu orice fel de mobilă, ci acea mobilă care să-mi ofere confort, spaţiu de depozitare şi mai presus de toate satisfacţie vizuală, să exclam îmi place… ori de câte ori intru în salon.

Mie îmi plac spaţiile largi, aerisite şi luminoase. Vreau o mobilă modernă cu design futurist, în culori calde, naturale.

O comodă pentru noul televizor, un corp cu sertare, o măsuță și o canapea. As mai adaugă un tablou, un lampadar și o perdea diafană, sa lase soarele sa mângăie mobila, sa ademenească lumina și sa o inchidă în centrul universului meu.

În ultimul timp comodele şi mobila modulară sunt un trend adoptat de toată lumea. Nu am cum să greșesc alegand aceste obiecte de mobilier, mai ales că le iau de la EVAMBIENT.

As alege și o comoda tip bar, in care sa adapostesc vesela si băuturile pentru musafiri. Acest tip de mobilier este foarte practic si încăpător. Rafturile lui pot adăposti cam tot ce ai nevoie, iar deasupra poți așeza fotografii în rame de argint, o vaza cu flori, sau o sculptura frumoasa.

Urmatorul personaj care intra pe scena salonului meu ar fi canapeaua. Aceasta este esențială, iar colecția de canapele moderne de la EVAMBIENT, pur si simplu m-a vrajit. As alege una care sa faca contrast cu mobila, comoda și încântătoare.

La EVAMBIENT, produsele sunt desenate de celebri designeri de interioare, iar varietatea de obiecte afişate în magazinul lor este imensă. Mie îmi place tot ce este modern, dar poate tu, dragă cititorule, preferi o mobilă clasică, din lemn mângâiat de soare sau din piele care a simţit adierea vântului. Tot în acest magazin găseşti. Producători de top te invită să admiri mobilier de bun-gust, piese rafinate care vor aduce o atingere magică în tihna casei tale.

Salonul nu ar fi complet fără o măsuţă de cafea, poate un raft… și un pic de magie dată de accesorii de calitate.

Si pentru că am văzut foarte multe canapele elegante, am ales să vă arăt și un scaun special pentru coltul meu preferat, un loc în care să mă așez să citesc,  să servesc un ceai cald sau să mă uit în albumul familiei.

La EVAMBIENT găsești orice ai nevoie pentru a decora căminul tău.

Scaune moderne, elegante, în toate culorile, sculptate în metal, acrilic sau lemn, cu design futurist sau clasic.

Poți alege o canapea pe care să vă adunați cu toții seara în fata televizorului, o canapea colorată, monocromă, acoperita cu stofă sau piele, o canapea robusta cu lumini ambientale sau una extensibilă pentru musafirii care vor să rămână peste noapte.

Poate vrei mobilă modernă, cu linii atractive care reflecta exact felul tău de a fi, decorațiuni de calitate, corpuri de iluminat, acele pete de culoare care accentuează pană la sublim personalitatea stăpânului casei.

Doar la Evambient poți să-ți decorezi spațiul exact asa cu ți-ai dorit dintotdeauna. Casa ta, căminul tău și al copiilor tăi desenat cu imaginația elegantă a a unor designeri celebri.

Nu uita: intre a încărca locuința cu o mobilă cumpărată la ofertă şi diverse obiecte decorative luate la reducere de la la un magazin de bricolaje şi posibilitatea a desena subtil personalitatea ta prin mobile moderne, elegante şi de calitate e doar un pas mic, alege sa te îndrepți in direcția corecta. Acele mici accente care să sublinieze fiecare rază de lumina care pătrunde în camera, încălzind totul, nu este reflectata doar in ochii unui estet, nici nu este nevoie sa ai o pregătire de designer de interioare, iti trebuiedoar răbdare şi perseverenţă în a caută o mobila perfectă care să te facă să te îndrăgosteşti de ea de la prima vedere. O mobilă pe care o vezi şi să ştii că trebuie să fie a ta fără să îţi arunci ochii pe etichetă.

Fiţi creativi şi practici când amenajaţi casa voastră. Să aveţi întotdeauna în minte momentele minunate pe care urmează să le petreceți aici în compania celor dragi.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Vreau sa-mi decorez casa cu obiecte de mobilier de la Evambient"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*