Tabuuri moderne, meserii controversate

salariu videochat
Share the joy
 • 19
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  

Tabuuri moderne, meserii controversate

Cu toate ca traim intr-o epoca libertina sunt inca multe tabuuri si idei preconcepute asupra unor joburi.

Daca in alte tari europene sa fii lucrator la salubritate sau sa speli vase intr-un restaurant sunt motive de mandrie, la noi asupra acestor meserii planeaza rusinea si de multe ori cei care le practica ascund acest lucru.

O alta meserie blamata de toata lumea este videochatul. Chiar zilele trecute citeam un articol in revista online TABU: Videochatul intre prejudecati si adevar, articol care scoate in evidenta multe din miturile care planeaza asupra acestei meserii.

Cu toate ca salariu videochat este cu mult mai mare decat in orice alt domeniu de activitate, sunt multe persoane care au impresia ca videochatul este ceva vulgar. La nivel mondial aceasta industrie genereaza cele mai mari castiguri videochat, depasind jocurile de noroc si castigurile generate de cluburile de noapte.

Tot mai multe modele au inceput sa dezvaluie cat se castiga din videochat, iar online-ul este plin de interviuri cu persoane care practica aceasta meserie char daca multe persoane inca zambesc cu subanteles la auzul denumirii de videochat.

Sedintele de videochat nu implica, neaparat erotism, multe dintre acestea fiind simple conversatii. Fiecare model folosind tehnici de seductie si ademenire pentru a mentine online un partener de socializare. Cand vorbim despre cat se castiga din videochat, vorbim de fapt despre sute de ore de conversatii, uneori senzuale, pline de erotism, alteori amuzante si fermecatoare, care fidelizeaza membrii care acceseaza astfel de site-uri.

Videochatul este probabil singurul domeniu in care nu este nevoie de experienta, ci de dezinvoltura, charm si putin nonconformism. Oricine poate deveni model de videochat, atata timp cat a implinit varsta de 18 ani.

Experienta nu este obligatorie, iar un studio profesional de videochat, cum este Glamour Studio, ofera training-uri gratuite pentru oricine este novice. La acest studio fetele vor fi invatate cum sa utilizeze aparatura video pe care o au la dispozitie, vor deprinde abilitati de socializare si vor invata cum sa se comporte in fata camerei.

Pentru meseria de videochat nu este ceruta doar frumusetea modelului si nici o experienta anume, insa personalitatea si determinarea unei fete care alege sa practice acest job poate genera castiguri videochat cu mult peste asteptarile oricui.

Nu exista un manual despre cum sa faci bani din videochat, insa felul in care un model stie sa provoace un partener de discutie ii poate aduce foarte multe beneficii pe termen lung, mai ales de castiguri de ordin financiar.

Unul dintre motivele pentru care multe tinere aleg sa practice aceasta meserie sunt veniturile care ajung la sume foarte mari. Multe fete aleg acest tip de job datorita faptului ca videochatul genereaza venituri mari cu munca putina, orar flexibil si mai ales un mediu de curat si ingrijit in care fetele stau zi de zi.

Castigurile din videochat nu sunt mari de la inceput, insa cu timpul orice model iti poate spune cum sa faci bani din videochat.

In Romania videochatul este un subiect care creeaza multe controverse, insa confidentialitatea este absoluta de aceea, activitatea nu va fi specificata in cartea lor de munca sub aceasta denumire, la cererea modelelor.

videochat

 • 19
 • 2
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "Tabuuri moderne, meserii controversate"

 1. In videochat faci bani numai daca te adaptezi si ai o personalitate deschisa, cu toate ca studiourile iti pun la dispozitie o serie de facilitati, totul depinde de tine.

 2. Cred ca videochatul iti ofera sanse destul de mari de a avea maia multe castiguri lunare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*