Reţete de stil – Cum să creezi ţinute stilate cu hainele pe care le ai în garderobă

Reţete de stil - Cum să creezi ţinute stilate cu hainele pe care le ai în garderobă
Share the joy

Reţete de stil

Hello ladies,
Dacă sunteți aici, probabil vă place moda, hainele frumoase și mai ales senzația unică pe care o încercați când atrageți toate privirile admirative asupra ținutei voastre.

Știm cu toate ca orice femeie vrea să fie la modă. Își dorește outfit-uri potrivite pentru fiecare ocazie și haine frumoase, mereu în trend. Apoi își dorește să le asorteze… Pantofi pentru rochița nouă, poșetă pentru pantofi, apoi curea, altă rochiță și tot așa…

Indiferent de vârstă sau de categorie socială, fiecăreia dintre noi îi place lumea modei. De fapt, cu toate urmărim îndeaproape toate revistele de modă, suntem la curent cu cele mai recente tendințe și în general suntem tentate să ne cumpărăm cam tot ce ni se pare la modă.

Timpul trece, umplem fiecare raft din casă cu haine și accesorii și paradoxal, vine o zi când nu avem cu ne ne îmbracă. Bine… avem, dar ni se par haine depășite sau nu știm cum să le asortăm pentru un rezultat care să atragă toate privirile.

Ei bine, astăzi se lansează o carte care rezolva aceste dileme, odată pentru totdeauna:

 Reţete de stil - Cum să creezi ţinute stilate cu hainele pe care le ai în garderobă

Reţete de stil – Cum să creezi ţinute stilate cu hainele pe care le ai în garderobă de Izabella Albert.

Reţete de stil, la fel ca rețetele dintr-o carte de bucate, ne învață să creem ţinute stilate cu hainele pe care le avem deja în garderobă, fără să mai fie nevoie să cumpărăm nimic în plus. Un mic ghid care aduce la dispoziția ta un stilist ce îți va explică în termeni simpli și „dozaje” exacte cum să combini și să asortezi fiecare haina din garderoba ta, ținând cont de simetrie, culori, țesături și croiuri precum și accesoriile care devin responsabile pentru integrarea noastră în tendințele fashion.

Izabella Albert este stilist și a dus pasiunea sa pentru modă la rang de artă. Stilistul, spre deosebire de un designer de modă, își ia libertatea de a crea ținute unice, fără a perturba funcționalitatea pieselor, dar combinându-le în așa fel, încât va crea întotdeauna un outfit cu o estetică impecabilă.

Moda este o lume incredibilă, plină de posibilități, iar imaginile atent create de industria modei par foarte greu de reprodus cu ce avem in garderoba. Cu toate acestea, ținutele pe care le vedem defilând reprezintă culminarea unui proces creativ lung și complex, realizat în spatele scenei de către o echipă de profesioniști, al cărei centru este un stilist… sau poate chiar Izabella.

Stilistul este cel care colaborează cu clientul, fotograful, editorul sau directorul artistic pentru a concepe și materializa un look sau un concept vizual. Este pe scurt, piesa cheie care dă formă unui concept stilistic și Izabella a transpus toate aceste lucruri în paginile acestei cărți.

Reţete de stil de Izabella Albert este un ghid practic pas cu pas, care te învață cum să devii un icon al modei doar cu ce ai în garderoba. De la conceptele generale la tot felul de sfaturi utile, desenele creative și sfaturile pertinente, te introduc într-o lume în care hainele tale capătă personalitate pentru a crea un stil unic.

Eu am primit cartea în format electronic acum ceva vreme și deja am pus în practică sfaturile Izabellei realizând o grămadă de ținute cu haine din garderoba mea. Am învățat foarte multe trucuri și … nu o să va vină să credeți, dar de când am cartea nu am cumpărat nimic nou, în schimb am purtat o ținută nouă în fiecare zi.

Influenceri, bloggeri și instagrameri ne prezintă zilnic tendințe în modă. Dar fiecare corp este diferit, nu tot ce se așează bine pe mine, arată bine pe tine și invers. Cartea Izabellei, aidoma unui profesionist, este cea care vă va învăța care dintre piesele pe care le ai în garderoba se potrivesc între ele și mai ales care se potrivesc stilului personal și situațiilor în care te afli în fiecare zi.

 

Be the first to comment on "Reţete de stil – Cum să creezi ţinute stilate cu hainele pe care le ai în garderobă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*