Cum să fii mai productiv la locul de muncă cu produse birotică și papetărie adecvate

birotică şi papetărie
Share the joy
 • 140
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Cum să fii mai productiv la locul de muncă cu produse birotică și papetărie adecvate

Biroul la care obișnuim să ne așezăm, fie pentru a lucra, fie pentru a face teme pentru școală, este o parte foarte importantă din viața noastră. Un loc unde petrecem cea mai mare parte a zilelor și este acel ceva care te poate ajuta să începi o săptămâna motivată la locul muncă sau să faci lecțiile rapid și cu ușurință.

O bună organizare a zonei de lucru devine o cerință importantă pentru a obține o productivitate optimă și orice companie, de la start-up-uri până la companiile mari, ar trebui să se concentreze pe crearea unui ambient perfect pentru angajați și să doteze birourile cu tot ce este necesar pentru că aceștia să fie productivi.

Același lucru trebuie să se întâmple și cu biroul de acasă, mai ales dacă la el se așează un școlar.

Când te gândești la elementele care se găsesc într-un birou, indiferent dacă este cel personal sau cel de la job, cu siguranţă nu îţi vin în minte decât un calculator, un telefon şi poate că unele post-it şi pixuri. Cu toate acestea, sunt foarte multe alte elemente de birotică şi papetărie, care pot face viaţa mult mai uşoară celor care îşi petrec ziua de muncă în faţă unui laptop sau a unui munte de hârtii.

În lumea papetăriei există o multitudine de obiecte pe care aproape nu le băgăm în seama, însă dacă acestea ar lipsi, viaţa noastră ar deveni un coşmar.

Plicuri, post-it, agrafe de birou, diverse suporturi sau organizatoare, instrumente de scris, benzi adezive, echipamente de protecție şi diverse alte accesorii, sunt absolut indispensabile în orice birou sau spaţiu de lucru şi ne fac munca mult mai uşoară fără să ne dăm seama.

Instrumente de scris

Cine se gândește că instrumentele de scris sunt doar pentru școlari, trebuie să completeze câteva cereri și alte hârtii în instituțiile publice, unde dacă nu vii cu pix de acasă… Rezumatul este ca te întorci acasă să completezi formularele, apoi revii.

Asa am ajuns pe site-ul celor de la publishingoffice.ro, cautând rezerve originale pentru stiloul meu preferat Parker, de care nu mă despart nicicând.

rezerve stilou Parker

Sincer am rămas impresionata de oferta bogată și pe lângă rezerve am mai adăugat diverse lucruri în comanda mea pentru că iată-ne la mijloc de an școlar și pustiului meu îi mai trebuie una-alta și cum preţurile erau excelente, nu m-am sfiit deloc să umplu coșul.

Pixuri ieftine, carioci de calitate, markere permanente, creioane HB, rollere, stilouri bune sau line-re, absolut pe toate trebuie să le ai. La job unele documente se completează doar cu cerneală neagră, pentru rapoarte şi prezentări ai nevoie markere care să sublinieze ideile principale, iar dacă ai de semnat un contract sau orice alt act oficial, un stilou elegant îţi va oferi o imagine profesională.

Pentru cei mici ai nevoie de carioci de calitate, creioane colorate, markere și stilouri cu peniță bună și temele vor ieși perfecte de fiecare dată. În plus cu instrumente de scris de calitate îşi vor forma o caligrafie impecabilă.

Dacă lucrați de acasă aveți nevoie de toate astea, pentru că cei mici vor fi oricând pe lângă voi dornici să vă dea o mâna de ajutor și cel mai bine ar fi să aveți creioane colorate și un top de hârtie la îndemână ca să îi țineți ocupați.

Pe lângă toate astea eu am mai cumpărat şi creioane colorate triunghiulare, hârtie creponată și petale de poliester pentru a orna cadourile de 8 martie.

birotică şi papetărie

Cu alte cuvinte, distragerile obișnuite ale gospodăriei, împreună cu aglomerația tipică de pe un birou, pot compromite concentrarea și eficacitatea. Trebuie să încercați să aveți un birou precum cele de pe publishingoffice.ro, un loc al vostru pentru toate lucrurile de care aveți nevoie pentru a lucra de acasă și să așezați toate acele instrumente de scris  în locurile alocate după fiecare utilizare. Păstrarea biroului de acasă ordonat vă va îmbunătăți concentrarea și productivitatea la locul de muncă.

Rucsace pentru scoală sau job

Pentru că trebuie să luăm mereu în considerare chiar și cele mai mici detalii, întotdeauna este important să ne gândim la modul în care trebuie să purtăm cu noi tot ce avem nevoie când vine vorba de mers la școală sau de muncă.

Spre norocul nostru, publishingoffice.ro are o colecție impresionată de rechizite școlare ce cuprinde ghiozdane și rucsacuri care nu numai că arată uimitor, dar adaugă și un detaliu elegant outfit-ului zilnic datorită design-urilor moderne şi a funcționalităţii bine gândite.rucsac pentru laptop

Pentru a transporta chiar totul, acest rucsac cu buzunare externe pentru sticla de apă sau pentru cutia de suc, buzunar termoizolant pentru pauza de prânz și compartimente pentru cărți, proiecte sau căști, încărcătoare şi laptop este, fără îndoială, o piesă de care nu te poți lipsi, astfel încât toate lucrurile tale să fie în siguranță și protejate de un design excelent.

rucsac cu buzunar termicAcest rucsac este foarte calitativ, cu fermoare foarte bune, cusături bine finisate și un material net superior faţă de ce am avut noi până acum.

publishingoffice.ro locul unde găsești cele mai bune produse birotică și papetărie

publishingoffice.ro este un site complet și complex. Uşor de navigat, intuitiv și responsive îți oferă la doar un clic distanță o intrare ”secretă” în universul produselor de birotică şi papetărie de care ai neapărat nevoie atât pentru birou cât și pentru cei mici.

Preturi competitive, produse de calitate și livrarea ireproșabilă îi recomandă cu prisosință.

Tu ce produse de birotică şi papetărie alegi pentru a fi mai productiv la locul de muncă?

birotică şi papetărie

 • 140
 •  
 •  
 • 1
 •  

3 Comments on "Cum să fii mai productiv la locul de muncă cu produse birotică și papetărie adecvate"

 1. Claudia L Chivu | martie 2, 2020 at 4:22 pm | Răspunde

  Cate lucruri minunate gasim doar pe un singur site! Si chiar si preturile sunt accesibile tuturor!

 2. Valeria Chertes | martie 2, 2020 at 6:31 pm | Răspunde

  Foarte frumoase lucrușoare.

 3. Anghelina Irina | martie 3, 2020 at 9:22 pm | Răspunde

  Rucsacul este tare tare frumos.Multumim pentru recomandări

Leave a comment

Your email address will not be published.


*