Pentru elevi și călători- Dicționarul ilustrat al verbelor germane neregulate și mixte

Dicționarul ilustrat al verbelor germane neregulate și mixte
Share the joy

Pentru elevi și călători- Dicționarul ilustrat al verbelor germane neregulate și mixte

Vrei să cunoști lumea, dar ți-e frică să călătorești fără să știi nici măcar un minim din limba țării pe care vrei să o vizitezi?

Ei bine, este timpul să lași frica deoparte, să-ți cumperi bilete de avion și să mergi direct către o aventură de care îți vei aminti toată viața, mai ales după vara trecută când vacanțele au fost puse în stand-by. Călătoria în străinătate este o experiență care va lăsa o amintire greu de șters din memorie, dar mai ales te va face să crești personal, oamenii și locurile noi lăsându-și amprenta pentru totdeauna asupra ta.

Nu există nimic care să te facă să te simți mai mult că un turist rătăcit într-o destinație nouă decât să ajungi acolo și totul să îți pară că sună în chineză… iar limba germana e chiar pe aproape, dacă nu ai avut încă nicio întâlnire cu ea. Sau poate nu ai încercat încă acea senzație de a nu înțelege nimic din ce ai citit pe panourile aeroportului ? Acel sentiment de a fi complet ignorant la ceea ce se întâmplă în jurul tău și incapabil să comunici cu ceilalți?

Eu am încercat acest lucru pe pielea mea și pot garanta că nu este nimic mai rău decât să nu te poți face înțeles într-o țară străină, generează frustrare, te simți copleșit și, mai presus de toate, îți poate face călătoria mai puțin plăcută decât ai anticipat. Pentru că acest lucru să nu ți se întâmple și să te simți ca acasă, oriunde ai merge, trebuie să ai cu tine un ghid de conversație în limba țării de destinație.

Dacă ești de modă veche și preferi mai mult hârtia decât tehnologia sau atunci când călătorești preferi să fii offline, un element esențial în valiză este ghidul clasic de conversație. Iar dacă în această vara vei vizită Germania, îți recomand pe lângă dicționarul prezentat într-un articol zilele trecute și acest Dicționarul ilustrat al verbelor germane neregulate și mixte, ce îți vor ușura mult conversațiile, ajutându-te să eviți greșeli banale. Desigur, ideal ar fi sa îl studiezi înainte să pleci în călătorie.

Dicționarul ilustrat al verbelor germane neregulate și mixte

Dicționarul ilustrat al verbelor germane neregulate și mixte

Dicționarul ilustrat al verbelor germane neregulate și mixte este mai mult un instrument de lucru util pentru elevii care studiază limba germană că limbă maternă sau ca a două limbă străină începând din clasele primare, precum și pentru elevii din ciclul gimnazial.

Chiar dacă tehnologia este un instrument de care depindem aproape în totalitate ca utilizator, întotdeauna va fi greu să comunici corect fără instrumente lingvistice adecvate, precum cele de la Corint.

Eu am mai spus că aplicațiile pentru traduceri automate care există pe piață nu sunt complet fiabile și chiar dacă s-au îmbunătățit mult de-a lungul anilor, sunt departe de a fi un instrument fiabil sută la sută, util mai ales călătorului, deoarece pentru majoritatea uneori veți avea nevoie de internet conexiune și în timp ce călătoriți poate fi imposibil să o aveți în orice moment. Asa ca apelați cu încredere la metodele clasice.

Dicționarul cuprinde peste 600 de verbe neregulate și mixte conjugate la prezent și la imperfect, iar formele de perfect și de mai-mult-că-perfect sunt prezentate numai la persoană a III-a singular. Formă de infinitiv a verbelor este tradusă în limba română. Cu ajutorul ilustrațiilor sugestive verbele se pot reține ușor, iar căutarea acestora devine mai atrăgătoare.Dicţionar şcolar german-român, român-german ieftin

Be the first to comment on "Pentru elevi și călători- Dicționarul ilustrat al verbelor germane neregulate și mixte"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*