Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

NewChic, new Wishlist… new trends

trends
Share the joy
 • 35
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

NewChic, new Wishlist… new trends

Hello summer,

wow, cât de repede trece timpul. Ieri eram în căutare de mănuşi şi astăzi am intrat în panică descoperind că nu am nici un costum de baie care să poată fi etalat sezonul acesta.
După cum ştiţi, elasticul se usucă şi devine casant, de aceea este indicat să va luaţi costum de baie nou în fiecare sezon. Sunt ieftine şi foarte frumoase pe site-uri precum NewChic.com.

Şi ochelarii de soare sunt un element fashion care nu ar trebui să lipsească din buzunar sau poşetă.

Când anotimpul cald se instaleaza definitiv, ochelarii de soare sunt cel mai important accesoriu, atât pentru doamne cât şi pentru domni. Multe perechi au funcţii pur estetice şi sunt alese în ton cu influentele fashion.

Însă şi atunci când se efectuează sport în aer liber este foarte important să porţi ochelari de soare pentru a-ţi proteja ochii, atât în anotimpul cald, cât şi iarna când zăpadă imaculată te poate orbi cu strălucirea ei. Ochelari de protecţie nu numai că protejează ochii de razele soarelui, atât de nocive, dar sunt importanţi şi pentru claritatea vizuală pe care o oferă.

Bicicliştii de exemplu au nevoie de ochelari de soare pentru a vedea întotdeauna bine drumul, fără imaginea să fie afectată în vreun fel de viteză sau din cauza condiţiilor meteorologice. Pentru biciclişti ochelari de soare sunt necesare pentru a proteja împotriva schimbărilor climatice şi posibile elemente care pot veni în contact cu ochii, cum ar fi insectele.

Toţi cei care practică vreun tip de sport outdoor au nevoie de ochelari de soare pentru a vedea perfect totul.

Jucătorii de golf au nevoie de ochelari să urmeze bine traiectoria mingii. Pescarii, marinarii, surferii şi toţi sportivii care practică sporturi de apă au nevoie de ochelari de soare pentru a proteja ochii de reflexele care sunt create de apă. La fel şi pentru schiori, ochelarii îi protejează de lomina orbitoare a soarelui amplificata de zăpadă.

Chiar dacă nu eşti sportiv, tot ai nevoie de ochelari de soare comozi şi siguri. Pentru şoferi este esenţial să îi utilizeze pentru a păstra întotdeauna o viziune clară asupra caii de rulare.

Pentru toate acestea ai nevoie de o pereche de ochelari de soare sport. Aceşti ochelari se potrivesc perfect pe faţă şi asigura protecţia necesară.

New Trends

Am observat ca în ultimul timp tot mai multe doamne aleg să își schimbe imaginea purtând perucă. Vara eu nu m-aş da în vânt după ele, mai ales când este cald, dar șuvițe multicolore aş purta. Acestea ocupa un loc important în trends of this season.

suvite colorate

 Are you ready for the summer?

Tot în trends sunt și rochițele de vara. Lejere, din materiale diafane, unele dintre cele mai elegante apariții ale sezonului.

NewChic.com are cea mai variata și bogată ofertă de rochii. Pentru toate gusturile și toate siluetele, așadar vă invit să vă cautați aleasa.

Eu m-am oprit asupra selecției de rochii cu imprimeuri și dintre toate mi-au plăcut alea scurte.

Aceasta de exemplu, este perfectă pentru plajă.

rochie plaja

Makeup trends

Pensule profesionale pentru machiaj… ei bine, acestea au făcut furori anul acesta. Pe acest website puteți găsi tot tipul de perii profesionale si pensule dedicate artei machiajului.

De la cele din par natural, seturi complete pentru saloane, la pensule multicolore, perfecte pentru pașii de îndeplinit în makeup.

NewChic.com oferă reduceri la aproape toate categoriile de produse, nu trebuie decât sa știi ce cauți sau de ce nu… sa răsfoiești site-ul și sa te lași inspirat.

trends

 

 

 • 35
 •  
 •  
 •  
 •  

2 Comments on "NewChic, new Wishlist… new trends"

 1. ghelbere elena | mai 6, 2017 at 11:29 am | Răspunde

  Rochiile au modele frumoase si in nuate superbe.

 2. Valeria Chertes | mai 6, 2017 at 12:51 pm | Răspunde

  Rochii minunate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*