Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gene fir cu fir vs gene false, ce alegem sa purtam de sarbatori

gene false
Share the joy
 • 60
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Gene fir cu fir vs gene false, ce alegem sa purtam de sarbatori

Genele sunt cele mai spectaculoase elemente ale fizionomiei noastre. Ele ne pot ajuta să avem o privire profundă, misterioasă și seducătoare, modificând optic imaginea ochilor. Și cine nu ar vrea să poarte gene mai groase, mai lungi și pline de volum?

Știm cu toate că o privire frumoasă, conturată de gene lungi, completează orice gest, pentru că acestea evidențiază și delimitează elegant linia obrajilor și a nasului, având posibilitatea de a schimba aspectul, chiar dacă nu purtăm prea mult machiaj, așadar ce poate fi mai bun decât să avem genele frumoase și perfecte în orice moment?

Sunt multe modalități de a avea grijă de ele, astfel încât acestea să fie sănătoase și lungi fără mult efort. Desigur nu trebuie să cheltuim o avere pe produsele cosmetice pentru a îngriji genele. Există însă și trucuri simple cu rezultate excelente pentru gene frumoase și sănătoase.

Folosirea genelor false sau a extensiilor pentru a evidenția frumusețea ochilor este o tendință în industria beauty care în ultimii ani a devenit aproape o necesitate pentru orice femeie. Înainte, genele false erau doar pentru scenă, editoriale sau pentru defilările de modă. Astăzi, genele false sunt un accesoriu de frumusețe absolut indispensabil.

gene false

Extensii gene si gene false, un trend beauty pe care trebuie sa îl adoptam

Celebrități precum actrițele și modelele cunoscute, dar și artiștii makeup, au încorporat genele false în rutină zilnică de frumusețe pentru a uita de rimel și pentru a fi impecabile, evidențiind genele cu un volum și aspect impecabil, fără a pierde timpul în față oglinzii.

Astăzi găsim diverse tipuri de gene false și extensii ale genelor, de la cele din păr natural, la cele extravagante cu puf și paiete. Diferența dintre cele acestea este că genele false sunt cele tip bandă completă și sunt aplicate pentru o anumită ocazie și apoi îndepărtate în procesul de demachiere, în timp ce extensiile durează trei până la patru săptămâni având un aspect mai natural, fiind aplicate fir cu fir și lipite pe genele noastre naturale.

Despre gene false v-am mai vorbit pe blog. Chiar și eu le utilizez ocazional pentru că sunt foarte ușor de pus și comod de purtat. Acestea sunt de obicei câte 2 în set, vin montate pe o bandă adezivă care se lipește de pleoapă și care se dezlipește la sfârșitul zilei.zaful cosmetics

Extensiile însă, sunt semi permanente și pot fi utilizate pe o perioadă nedeterminată atâta timp cât sunt puse corect pe genele naturale.

Astăzi aproape orice cabinet cosmetic care se respectă oferă posibilitatea de a beneficia de acest tratament de înfrumusețare care îți permite să arăți radiant, cu aspect proaspăt și impecabil, chiar din momentul în care ai ridicat capul de pe pernă.

Primul pas spre gene frumoase: alegerea tipului de gene pe care le purtăm

Chiar și genele farse tip bandă pot fi puse la salon. De altfel este recomandat să ne adresăm unui salon pentru că și acestea au nevoie de îndemânare pentru a avea o imagine impecabilă. În plus genele tip bandă se pot folosi la ocazii speciale când în general se poartă și un makeup special, astfel că makeup artistul va aplică genele false fără probleme.

Pentru gene fir cu fir trebuie să vă adresați unui make-up artist profesionist deoarece este esențial să aibă grijă de genele voastre naturale și să folosească produse de calitate.

De asemenea, asigurați-vă că atât materialul din care sunt fabricate genele, cât și adezivul folosit pentru a le lipi sunt testate și omologate. Cele mai folosite extensii sunt părul natural, mătase, poliester sau nurcă.

gena false

Cum se pun extensiile genelor

Gene fir cu fir se pun doar în cabinetul cosmetic, această operațiune nefiind posibilă acasă.Tehnica este lipsită de durere și în funcție de numărul de gene care sunt plasate, procedura poate dura de la 40 de minute până la o oră și jumătate, deoarece necesită multă precizie pentru a alege cele mai groase genele naturale și pentru a lipi extensia.

Ulterior genele nu se dau cu rimel și trebuie întreținute într-un anumit mod pentru că acestea să dureze cât mai mult. Inevitabil după o perioada vor cădea odată cu cele naturale și trebuie puse din nou.

Cum se vopsesc genele

Un alt truc pentru a face ca genele să pară mai lungi și mai dese este utilizarea unei vopseli speciale pentru gene. Acest lucru se poate face în saloanele specializate sau în confortul propriei case dacă aveți dexteritatea necesară.

Nu este nevoie decât de vopsea speciala pentru gene, o periuța de la un rimel vechi și o pereche de manusi de unica folosinta. Întrucât ochii sunt foarte sensibili, dacă mergeți la salon asigurați-va că tehniciana utilizează întotdeauna mănuși de unică folosință și toate instrumentele sunt sterilie.

Dacă intenționați să vă vopsiți genele acasa, nu folosiți niciodată vopsea de păr. Căutați un produs special creat pentru gene și sprâncene, precum cele comercializate de Total Pro Beauty.

Vopselele de păr conțin substanțe chimice periculoase dacă sunt aplicate aproape de ochi. Din acest motiv, nu ar trebui să utilizați acest tip de produs pe gene.

Veți avea de ales dintr-o paletă de culori redusă. Negru și maro sunt cele mai comune culori, dar puteți alege și alte culori, cum ar fi albastru, indigo sau verde. Majoritatea acestor de vopsele nu sunt atât de accentuate. În felul acesta, genele tale vor părea naturale.

Toate seturile de vopsele pentru gene trebuie să aibă instrucțiuni, care pot varia în funcție de marcă. Cu toate acestea, procedura este foarte simplă.

Pentru a evita orice risc în vopsirea genelor, cel mai bine este să apelați la un salon care utilizează numai vopsea gene și sprâncene pe bază de pigmenți vegetali semi-permanenți care nu vor afecta sănătății genelor voastre.

 • 60
 •  
 •  
 • 1
 •  

Be the first to comment on "Gene fir cu fir vs gene false, ce alegem sa purtam de sarbatori"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*