Eleganta, sofisticata, senzuala, sexy si independenta… un model care a luat viata in propriile maini

troller cabina de calitate
Share the joy
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Eleganta, sofisticata, senzuala, sexy si independenta… un model care a luat viata în propriile mâini

Zilele trecute eram în metrou, întorcându-mă din centru, unde lăsasem niște cărți la o prietenă. În faţa mea au urcat la un moment dat, două tinere superbe, îmbrăcate elegant discutând despre sesiunea care tocmai s-a încheiat și despre o amica de a lor care se angajase de curând, model într-un studio de videochat.

Râdeau ca niște copile fără griji, în timp ce eu mă uitam curioasă, imaginându-mi că astfel de modele se comportă diferit sau arata în alt fel. Apoi m-am simțit rușinată, dându-mi seama cât de mult am greșit.

Apoi am aflat că în ziua de astăzi, când locurile de muncă sunt tot mai puţine şi mai greu de găsit, în marile oraşe, industria de divertisment pentru adulţi este una dintre cele mai mari şi mai profitabile afaceri, generând mai mult profit decât casele de pariuri sau orice alt tip de divertisment, de la cinema sau discoteci până la baruri şi cluburi titrate.

Pentru persoanele dezinvolte, fără inhibiţii, dornice sa interacționeze cu persoane din toată lumea, videochat-ul este o oportunitate excelentă de a avea venituri mari, fiind una dintre nişele cu cea mai rapidă creştere şi totodată cu cele mai sigure locuri de muncă.

Pentru modele acest job este un excelent mod de a cunoaște oameni din întreagă peste lume, de a exercita o muncă uşoară şi foarte bine plătită, fără presiunile, stresul şi exploatarea la care acestea sunt expuse în locuri de muncă convenţionale dar, mai ales fără un orar fix și rigid. Un loc de munca unde telespectatorii au posibilitatea de a interacționa cu modele, iar fetele se simt în siguranţă dincolo de ecran.

Iar mai presus de tot, salariile oferite sunt mai mari decât oriunde, iar locurile de muncă elegante şi curate la saloane precum glamourstudio.ro.

Ce înseamnă videochat?

Auzim tot mai mult vorbindu-se de această meserie si despre modelele care o practica, însă videochat-ul este o conversaţie ca oricare alta, pe care două persoane o poartă la distanţă, prin intermediul internetului, cu posibilitatea de a se şi vedea. Telespectatorii au posibilitatea de a interacţiona cu modele, iar fetele se simt în siguranţă, indiferent de persoana de dincolo de ecran.

În videochat totul este live, transmis de aparatură de înalta performanţă, modelele interacţionând doar la distanţă cu interlocutorii lor. Videochat-ul este o lume a iluziei şi a fanteziei, un joc de oameni mari, fără inhibiţii, dar cu contracte de muncă legale şi salarii pe măsură iluziilor. Modelele care lucreaza intr-un studio videochat, nu vând nimic altceva decât iluzii, contrar percepţiilor noastre a tuturor, cele mai multe fete au studii superioare şi vorbesc fluent cel puţin o limbă străină.

 

Unde lucrează un modele de videochat?

Fetele care aleg această meserie ar trebui să înţeleagă că doar un studio videochat mare precum este GlamourStudio, cel mai mare videochat Bucuresti, care le poate oferi un loc de muncă elegant, stabil şi foarte bine plătit.

Fetişcanele de care va vorbesc erau mulţumite că amica lor nu lucra oriunde, ci în cel mai mare studio videochat din Bucureşti, unde modelele şi toţi colaboratorii îşi fac meseria cu pasiune, răbdare, seriozitate, dinamism, modestie axându-se pe lucrul în echipa.

masaj erotic cuplu

Cum arată un model videochat?

Elegantă, sofisticată, senzuală, sexy și independentă… un model care a luat viaţa în propriile mâini într-un videochat Bucuresti, unde are parte de susţinere şi training permanent, şedinţe de make-up şi hairstyle gratuite, sesiuni foto-video profesioniste şi multe momente de răsfăţ cu dulciuri, SPA şi cadouri… Şi toate astea doar pentru ea.

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  

Be the first to comment on "Eleganta, sofisticata, senzuala, sexy si independenta… un model care a luat viata in propriile maini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*