Dicţionar şcolar german-român, român-german – un ajutor de nădejde la teme

Dicţionar şcolar german-român, român-german ieftin
Share the joy

Dicţionar şcolar german-român, român-german – un ajutor de nădejde la teme

Pentru a învăța o limbă străină, putem folosi mai multe instrumente, începând cu școala sau cursuri specializate, materiale didactice, profesori sau instructori, jocuri de tot felul sau filme cu subtitrarea în limba pe care ne dorim să o învățăm, printre altele. Totuși cel mai important instrument pe care trebuie să îl avem la îndemână atunci când vrem să știm semnificația unui anumit cuvânt este un dicționar bun.

Ei bine, dacă plănuiți să învățați limba germană sau dacă puștii voștri au această materie în grila școlară, atunci este esențial să aveți cel mai bun dicționar german-român, deoarece veți avea nevoie de el, fie la job fie la școală sau oriunde practicați această limbă deoarece este probabil să trebuiască să traduceți texte sau cuvinte pe care nu le cunoașteți.

Chiar dacă astăzi există multe moduri în care putem alege să traducem grupuri de cuvinte, fraze și propoziții, atât în ​​plan fizic cât și digital, un dicționar bun român-german rămâne alegerea perfectă care se potrivește nevoilor noastre indiferent de nivelul de cunoștințe stăpânit și care ne poate oferi traduceri corecte, fără a crea confuzie.

Știm perfect că astăzi internetul a devenit un instrument indispensabil pentru noi toți și din cauza această dicționarele online care ne oferă mii de opțiuni pentru a consulta îndoielile pe care le avem cu privire la limba pe care o studiem sunt tot mai căutate. La fel și aplicațiile mobile sunt de un real folos când vrem să înțelegem „în mare” contextul, însă aceste traduceri automate nu vor fi niciodată fidele.

Traducătorul automat Google, de exemplu, chiar dacă a înregistrat o îmbunătățire semnificativă, nu este o alegere foarte bună la traducerea textelor mari. Traducerile vor fi întotdeauna distorsionate și oarecum relative, pentru studiu evident este nevoie de un dicționar.

Dicţionar şcolar german-român, român-german ieftin

Dicţionar şcolar german-român, român-german

Dacă studiezi limba germană fără îndoială că unul dintre elementele esențiale pentru ca învățarea să fie eficientă este cunoașterea cuvintelor. Dicționarul Corint este ideal pentru extinderea vocabularului, iar cunoașterea a cât mai multe cuvinte te va ajută să formezi propoziții mai repede, îți va permite să îți îmbunătățești fluența și, mai presus de toate, îți va oferi siguranța și încredere în momentul în care vei interacționa cu nativii.

Conceput ca un instrument de lucru pentru cei care studiază limba germană, precum și pentru vorbitorii nativi care se află în situația de a utiliza limba română, dicționarul de față conține cuvintele din fondul principal lexical al ambelor limbi și acei termeni tehnici uzuali din viață cotidiană. Selecția are la baza frecvența de utilizare și actualitatea termenilor, spațiul acestei lucrări nepermițându-ne luarea în considerare a arhaismelor, regionalismelor și a cuvintelor rar folosite.

2 Comments on "Dicţionar şcolar german-român, român-german – un ajutor de nădejde la teme"

  1. Valeria Chertes | august 3, 2021 at 5:27 pm | Răspunde

    Multumim pentru recomandare.

  2. Mulțumim pentru recomandare

Leave a comment

Your email address will not be published.


*